CK Pohoda Slovensko Zájezd č. RE/SK691-21

Slovensko - Rájecké Teplice + Krásy Malé Fatry

Slovensko

Poznávací zájezd na Slovensko - termály, relaxace, krásná příroda, hory, lehká turistika,…

7Počet dnů:

04.07.2021Termíny od:

10 190 Kč Cena od:

7 - denní zájezd

Poznávací zájezd na Slovensko - termály, relaxace, krásná příroda, hory, lehká turistika, ale i památky a místní folklór, to je kombinace zájezdu, který prožijeme v Rájecké dolině s množstvím zajímavostí a historických památek. Krajina je protkaná turistickými trasami a cestičkami na úpatí Malé Fatry. Celý týden budeme ubytování v Rájeckých Teplicích a relaxační pobyt si zpříjemníme výlety do blízkého okolí. Navštívíme Jánošíkovu Terchovou, projdeme slavné Jánošíkovi diery. Vyjedeme lanovkou do Snilovského sedla a vystoupíme na Velký Kriváň, shlédneme Šútovský vodopád. Vyprávíme se i k pohádkovému zámku Bojnice či do Čičman se zachovalými dřevěnicemi. Čeká nás město Žilina a výhledy ze středověké pevnosti Lietava.

hrad Lietava – Rájecké Teplice – Spa Aphrodite – Malá Fatra – Terchová – Jánošikovy diery – Čičmany – Rajecká Lesná - Slnečné skaly – Vrátná – Velký Kriváň – Šutovský vodopád – Bojnice - Žilina

Ubytování: ano

Ubytování: hotel na okraji Rájeckých Teplic v malebném prostředí Rájecké doliny obklopený udržovaným parkem. Možnost využití minigolfu a discgolfu, zapůjčení kol a koloběžek. Hotel nabízí pokoje v ** a *** kategorii. Hotel ** - menší 2lůžk. pokoje s příslušenstvím a ledničkou v podkroví nebo bočních křídlech hotelu Hotel*** - větší 2lůžk. pokoje s příslušenstvím, ledničkou a fénem Městský poplatek 1 €/osoba/noc

UBYTOVÁNÍ
- 6x ubytování v hotelu dle vašeho výběru - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím
- Ubytování: hotel na okraji Rájeckých Teplic v malebném prostředí Rájecké doliny obklopený udržovaným parkem. Možnost využití minigolfu a discgolfu, zapůjčení kol a koloběžek. Hotel nabízí pokoje v ** a *** kategorii. Městský poplatek 1 €/osoba/noc.
Hotel ** - menší 2lůžk. pokoje s příslušenstvím a ledničkou v podkroví nebo bočních křídlech hotelu
Hotel*** - větší 2lůžk. pokoje s příslušenstvím, ledničkou a fénem
- CK si vyhrazuje právo změnit místo ubytování dle Všeobecných smluvních podmínek.

STRAVOVÁNÍ
6x polopenze (snídaně formou bufetu, večeře). Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 04.07. - 10.07. Odjezd A (Olomouc bez příplatku)
16.08. - 22.08. Odjezd A (Olomouc bez příplatku)

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odjezd z ČR v ranních hodinách do Rájeckých Teplic. Cestou návštěva zříceniny, mohutné středověké pevnosti hradu LIETAVA , který se vypíná nad okolím Žiliny a patří k nejrozsáhlejším na Slovensku, krásné výhledy do okolí. Odjezd na ubytování do hotelu v Rájeckých Teplicích, seznámení se s lázeňským městečkem.
2. den:RÁJECKÉ TEPLICE a relaxace v příjemných termálních lázních ve stylu antiky SPA APHRODITE , první lázně na Slovensku, které vybudovaly moderní vodní svět s vnitřními a venkovními termálními bazény a saunový svět. Přírodní termální prameny mají vynikající léčebné účinky na nemoci pohybového ústrojí, stavů po úrazech a nervových onemocnění. Individuální volno, atmosféra lázeňského městečka.
3. den:Odjezd do nedalekého turistického ráje MALÁ FATRA , návštěva TERCHOVÉ s lidovou architekturou dřevěnic na kopanicích a odtud se vydáme na JÁNOŠÍKOVY DIERY , jedna z nejkrásnějších tras Malé Fatry, turistika v soutěsce plné vodopádů, kaskád, skalních útvarů a nezapomenutelných scenérií. Zdatnější turisté mohou vystoupat přes Diery až na MALÝ ROSZUTEC (1413 m). Odpoledne všichni návrat busem a relaxace v termál. bazénech, lázních a parcích Rájeckých Teplic.
4. den:Výlet za slovenským folklórem. Návštěva vesnice ČIČMANY , proslavené svými nádhernými kroji, zachovalými dřevěnicemi, které jsou pomalované bílými vzory, národopisné muzeum Radenův dům, barokní zámeček ve středu vesnice. Můžeme zde ochutnat i pravou slovenskou kuchyni. RAJECKÁ LESNÁ a prohlídka největšího dřevěného vyřezávaného betlému v Evropě, dílo mistra Jozefa Pekara. Před návratem do lázní procházka Rajeckou dolinou kolem SLNEČNÝCH SKAL v nádherném prostředí chráněné přírodní rezervace.
5. den:Krásy Malé Fatry. Autobusem odjedeme do Vrátné doliny a odtud lanovkou do SNILOVSKÉHO SEDLA . Pro zájemce je připraven nenáročný výšlap na nejvyšší vrchol celé Malé Fatry – VEĽKÝ KRIVÁŇ (1709 m) na hlavním hřebeni mezi Malým Kriváněm a Chlebem, resp. mezi sedlem Bublen a Snilovským sedlem. Veľký Kriváň je hojně navštěvovaný nejen kvůli své výšce a nádherným výhledům do všech stran, ale také kvůli velmi dobré dostupnosti ze Snilovského sedla. Cesta ze sedla na vrchol trvá asi půl hodiny a překoná převýšení necelých 200 m. Všichni poté pokračujeme zpět přes chatu pod Chlebom do Šútovské doliny a k ŠÚTOVSKÉMU VODOPÁDU ve výšce 830 m n. m, krásný nejvyšší vodopád Malé Fatry (38 m). Autobusem se ze Šútova vrátíme do Rájeckých Teplic.
6. den:Výlet do lázeňského města BOJNICE . Prohlídka nejkrásnějšího zámku na Slovensku, připomínající slavné zámky na Loiře. Bojnická hradní jeskyně , neobvyklý přírodní výtvor vyzdobený nikoliv krápníky, ale méně známými hráškovitými a bochníkovitými útvary. Koupání v termálním koupališti s léčivými prameny o teplotách 30°C až 48°C. Prameny se využívají především k léčbě revmatických a nervových onemocnění. Možná návštěva i nejstarší zoologické zahrady na Slovensku, atmosféra lázeňského města.
7. den:Po snídani odjezd domů. Cestou navštívíme "perlu na Váhu" město ŽILINA . Prohlídka městské památkové rezervace, krásně zrenovované historické jádro.
Poznávací zájezd  Slovensko - zámek Bojnice Poznávací zájezd Slovensko - Bojnice Poznávací zájezd Slovensko - hrad Lietava Poznávací zájezd Slovensko - lidová architektura v Čičmanech Poznávací zájezd Slovensko - lidová architektura v Čičmanech Poznávací zájezd Slovensko - Malá Fatra Poznávací zájezd Slovensko - Malá Fatra Poznávací zájezd Slovensko - Malá Fatra Poznávací zájezd Slovensko - Malá Fatra - Rozsutec Poznávací zájezd Slovensko - Malá Fatra, Velký Kriváň Poznávací zájezd Slovensko - město Rájecké Teplice Poznávací zájezd Slovensko - Rájecké Teplice, lázně Aphrodite Poznávací zájezd Slovensko - Terchová, Jánošikovi diery Poznávací zájezd Slovensko - Žilina

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Hotel 2 - Hotel 2* - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Hotel 2 - Hotel 2* - Jednolůžkový pokoj
  • : Dospělá osoba - Hotel 2 - Doobsazení pro muže
  • : Dospělá osoba - Hotel 2 - Doobsazení pro ženu
  • : Dospělá osoba - Hotel 2 - Dvoulůžkový pokoj
  • : Dospělá osoba - Hotel 2 - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : Dospělá osoba - Hotel 2 - Jednolůžkový pokoj
  • : Dospělá osoba - Hotel 2 - Hotel 2* - Doobsazení pro muže
  • : Dospělá osoba - Hotel 2 - Hotel 2* - Doobsazení pro ženu
  • : Dospělá osoba - Hotel 3 - Hotel 3* - Doobsazení pro muže
  • : Dospělá osoba - Hotel 3 - Hotel 3* - Doobsazení pro ženu
  • : Dospělá osoba - Hotel 3 - Hotel 3* - Dvoulůžkový pokoj
  • : Dospělá osoba - Hotel 3 - Hotel 3* - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : Dospělá osoba - Hotel 3 - Hotel 3* - Jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 6x polopenzi (snídaně formou bufetu, večeře),
  • 6x ubytování v hotelu dle vašeho výběru - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • dopravu klim. busem,
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj**/*** 800 Kč,
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • fakult. služby,
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex pojištění vč. storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 280 Kč,
  • lanovky,
  • MĚNA A KURZ
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění - rozšířená ochrana) Evropa - 30 Kč/den
  • rekreační poplatek,
  • UPOZORNĚNÍ
  • vstupné vč. vstupů do lázní,
  • vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí