CK Pohoda Velká Británie Zájezd č. 416

Londýn a okolí

Velká Británie
Londýn, Stonehenge, Oxford, Anglie, Windsor
Zájezd je uskutečněn společně se skupinou školního kolektivu, program zájezdu bude…

6Počet dnů:

21.06.2024Termíny od:

9 890 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Zájezd je uskutečněn společně se skupinou školního kolektivu, program zájezdu bude pečlivě dodržen. Jedná se o doplnění několika volných míst. Klienti CK dostávají místa v přední a střední části autobusu.

U tohoto zájezdu s námi poznáte četné pamětihodnosti metropole Londýn.
Podíváme se také k megalitické památce Stonehenge, či do univerzitního města Oxford.

Ubytování: privát

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:Odjezd z Prahy v ranních hodinách. Přejezd do Francie.
2. den:V ranních hodinách Eurotunnelem nebo trajektem přes kanál La Manche do Anglie. Příjezd do Londýna - pěší okruh za pamětihodnostmi, návštěva katedrály sv. Pavla s případným výstupem do věže s výhledem na Londýn , kolem Monumentu k pevnosti Tower a k mostu Tower Bridge. Odjezd na ubytování do britských rodin.
3. den:Po snídani odjezd do Stratfordu - prohlídka jednoho z nejznámějších turistických středisek Anglie, rodiště W. Shakespeara. Přejezd do městečka Warwick - jeden z nejkrásnějších středověkých hradů v Anglii. Přejezd do Oxfordu - univerzitní město s řadou historických domů, parků a univerzitních budov. Návrat na ubytování do britských rodin.
4. den:Po snídani odjezd do města Salisbury - prohlídka malebného centra, návštěva slavné gotické katedrály s nejvyšší věží v celé Anglii. Zastávka ve Stonehenge - nejznámější prehistorické kultovní místo v Anglii. Přejezd k Westbury - jeden z největších křídových koní v Anglii. Návštěva města Bath - nejznámější anglické lázně. Návrat na ubytování do britských rodin.
5. den:Po snídani odjezd do Londýna k dokončení prohlídky pamětihodností - Big Ben s parlamentem, London Eye, Westminster Abbey, Buckinghamský palác, Trafalgarské náměstí, Downing Street, Horse Guards, náměstí Leicester Square, Piccadilly Circus a další. Večer odjezd k Eurotunnelu nebo na trajekt.
6. den:Průjezd Francií, Belgií a SRN. Návrat do ČR.
Anglie - Winsor Anglie salisbury.katedr 10 Londýn, radnice, the Shard (2) Velka Britanie Londyn 02 Velka Britanie Londyn 03 Velka Britanie Londyn 04 Velka Britanie Londyn 05 Velka Britanie Londyn 06

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
15.05.2024 20.05.2024 6 10 990 Kč momentálně není k dispozici
21.06.2024 26.06.2024 6 9 890 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • průvodce
  • dopravu autobusem
  • přejezd kanálu La Manche
  • 3x ubytování v britských rodinách (dvoulůžkové pokoje)
  • 3x polopenzi
  • pojištění léčebných výloh a storna
  • V těchto termínech se jedná o doplnění školních kolektivů. I tyto zájezdy vedou odborně zdatní a zkušení průvodci. Program zájezdu je pečlivě dodržován. Doplnění účastníci dostávají místa v přední a střední části autobusu.

Cena nezahrnuje

  • vstupy - doporučujeme výměnu cca 150 GBP / os.

Výlety

  • 1/1 pokoj u tohoto zájezdu není možný

Londýn

Málo hlavních měst hraje tak důležitou roli v kulturním i obchodním životě země jako Londýn. Dokládá to i nebývalý zájem turistů i obchodníků o toto město. Londýn je klenotnicí umění všech slohových údobí, sídlo mnoha muzeí a galerií. Nabízí tradice, které trvají po staletí, jako např. okázalou výměnu stráží v Buckinghamském paláci. Mezi významné církevní stavby patří katedrála sv. Pavla, Westminsterské opatství a římskokatolická westminsterská katedrála. Každý zná i sídla královské rodiny, jako je Tower, kde lze spatřit korunovační klenoty, nebo Kensingtonský, Buckinghamský a Svatojakubský palác. Z řeky Temže je impozantní pohled na komplex budov parlamentu zakončený známou věží Big Ben. Symbolem města je i Tower Bridge, poslední most přes Temži před ústím do moře.

Stonehenge

Poblíž Amesbury v angl. hrabství Wiltshire najdeme známý prehistorický kamenný monument. Je tvořen asi 150 balvany, z nichž největší měří 6.7 m a váží asi 45 tun. Kameny stojí ve dvou kruzích, byly nalezeny stopy i po dalších kruzích. Objekt byl postaven pravděpodobně jako náboženské obřadní místo asi 2 tisíce let př.n.l. V jeho okolí bylo objeveno velké pohřebiště.

Oxford

Anglie

Zájezdy do Anglie se již léta nachází v trvalé nabídce cestovních kanceláří. Poznávací zájezdy do Anglie směřují hlavně do metropole Anglie Londýna, dále do jižní Anglie až na výběžek Cornwallu Landś End i do střední Anglie, kde se nachází významná univerzitní města Oxford a Cambridge.

Windsor

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí