CK Pohoda Německo Zájezd č. D821-24

Bavorsko - Adventní Rothenburg – Würzburg – Lauf

Německo

Zažijte s námi neopakovatelné kouzlo bavorského adventu. Bez nadsázky, každé město,…

2Počet dnů:

14.12.2024Termíny od:

4 221 Kč Cena od:

2 - denní zájezd

Zažijte s námi neopakovatelné kouzlo bavorského adventu. Bez nadsázky, každé město, které jsme pro vás vybrali má autentický historický ráz a vytváří idylickou adventní atmosféru s duchem starých tradic, zvyků a půvabných vánočních trhů. Nabízíme vám tři perly historie a vánoční romantiky. Würzburg, který spojuje kouzlo historie s adventní náladou. Ponoříme se do kouzla malebných uliček Starého města i vánočního trhu před impozantním zámkem Würzburger Residenz. Rothenburg ob der Tauber, plný vánočního kouzla. Procházka úzkými uličkami středověkého města, hrázděné domy, tisíce dekorací a ozdob, jedinečná atmosféra jednoho z nejkrásnějších vánočních trhů v Německu. Na závěr kouzelný Lauf an der Pegnitz, skrytý poklad adventního Německa. Atmosféra středověku, hrázděné domy, hrad Lauf vybudovaný císařem Karlem IV.

Rothenburg ob der Tauber – Würzburg – Lauf an der Pegnitz

Ubytování: ano

hotel

UBYTOVÁNÍ
1x ubytování v hotelu - 2lůžkové pokoje s příslušenstvím

STRAVOVÁNÍ
1x snídaně. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 14.12. - 15.12. Odjezd A + Plzeň (Olomouc není možná)

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:1.den zájezdu: Odjezd v ranních hodinách dle nástupních míst (Praha cca 07:00 hod) do Německa. Kolem poledne město ležící na řece Mohan WÜRZBURG , naše první zastávka na adventní cestě. Prohlídka impozantní Würzburger Residenz (UNESCO), následuje krátká procházka Starým městem s bohatou historií, unikátní Dom St. Kilian z různých slohů a stylů, kostel Neumünster , aj. Na závěr kouzlo vánočního trhu před Würzburger Residenz, malebné uličky plné tradičních stánků, místní speciality. 2. den zájezdu: Po snídani pokračujeme do nedalekého městečka ROTHENBURG OB DER TAUBER , dokonalý skanzen středověkých uliček obehnaných městskými hradbami. Procházka středověkými kulisami Starého města dodávají zdejším vánočním trhům nenapodobitelnou atmosféru, Marktplatz s impozantní radnicí , pohádkový Plönlein , kostel sv. Jakuba aj. Užijte si vánoční Rothenburg a nechte se unést doslova magickou atmosférou tohoto místa. Před odjezdem do ČR zastavíme v hrázděném městečku LAUF AN DER PEGNITZ , skrytý poklad našeho zájezdu. Navštívíme Staré město s hradem Lauf , stavba evropského významu. V letech 1356 až 1360 jej nechal postavit císař Karel IV. na Říšské cestě mezi Prahou a Norimberkem. Prohlídka hradu vč. Erbovního sálu , která je v Evropě ojedinělá a má 112 erbů Českého království vytesaných a malovaných do kamene. Jedná se o nejvzácnější sbírku česko-moravsko-slezské heraldiky. Předpokládaný příjezd do Prahy 21:30 hod. a dále dle míst nástupů.
Advent 1shutterstock_1534213700 adventní Rothenburg Německo - adventní Rothenburg Německo - adventní Rothenburg Německo - Rothenburg Německo - vánoční Rothenburg Německo - vánoční trh - Rothenburg Německo - Würzburg Rothenburg - idylický advent v Rothenburgu Würzburg -  rezidence

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
14.12.2024 15.12.2024 2 4 221 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • dopravu lux. klim. busem (v případě svozu z nástupních míst k hlavnímu autobusu využívá CK i svozová auta nebo prostředky hromadné dopravy) ,
  • 1x ubytování v hotelu – 2lůžk.pokoje s příslušenstvím,
  • 1x snídani,
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • vstupné,
  • fakult. služby a vše, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • Poznámka: nástupní místo Olomouc není možné
  • Fakultativní příplatek:
  • 1lůžk. pokoj 950 Kč,
  • Würzburg residence prohlídka cca 10 eur. Nutná rezervace při objednání zájezdu
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 90 Kč

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí