CK Pohoda Itálie Zájezd č. IT402-24

Itálie - Romantická Ligurie

Itálie

Zájezd do Itálie – Ligurie, propojuje nejatraktivnější místa severozápadního pobřeží…

5Počet dnů:

12.06.2024Termíny od:

7 190 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Zájezd do Itálie – Ligurie, propojuje nejatraktivnější místa severozápadního pobřeží Itálie a servíruje vám je s lodními výlety i koupáním v Ligurském moři. Otvírá brány barevných přímořských měst a k tomu navíc oživuje éru italských námořních republik v ligurské metropoli Janově. Cinque terre tvoří pět středověkých městeček na útesech nad Ligurským mořem. Vypadají jako ilustrace romantické knihy. My si je budeme prohlížet při pohledu od vinic, z moře i z okna pobřežního vláčku. A k tomu vás čeká Portofino, podle anket jedno z nejhezčích míst celého Středomoří. Jméno, které zní slavnou písní nejen v podání Andrey Bocelliho. Ligurii poznávejte všemi smysly. Chutí čerstvého bazalkového pesta, vůní subtropické vegetace, kompozicí souladu architektury a přírody na pohled, mořského příboje na poslech a azurové mořské vody na osvěživý dotek. Vydejte se do jednoho z nejkrásnějších koutů Itálie.

Janov - Camogli – Portofino – San Fruttuoso - Santa Margherita – Portovenere – Cinque Terre – Vernazza – Riomaggiore – La Spezia

Zájezd provází Mgr. Michal Hrazdil .

Ubytování: ano

hotel***

UBYTOVÁNÍ
2x ubytování v hotelu *** ve 2lůžk. pokojích s příslušenstvím

STRAVOVÁNÍ
2x snídaně. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 12.06. - 16.06. odjezd A + Plzeň

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Ve večerních hodinách odjezd z ČR. Noční přejezd do Itálie.
2. den:Prohlídka JANOVA , ligurské metropole a centra slavné středověké námořní republiky – po stopách Marca Pola a Kryštofa Kolumba procházka od nábřeží s moderními stavbami od Renza Piana, přes katedrálu, Dóžecí palác, románské kostelíky, úzké uličky starého města, rodný dům Kryštofa Kolumba a renesanční Strada Nuova, možnost návštěvy největšího italského akvária. Výlet lodí do Rajské zátoky – Golfo Paradiso, do malebného středověkého městečka s barevnými středověkými výškovými domy CAMOGLI . Možnost vykoupání na oblázkové pláži. Nocleh v oblasti Ligurské riviéry.
3. den:Program na Levantské riviéře – přejezd do zátoky Tigullio a prohlídka lázeňského městečka ve stylu francouzské riviéry – SANTA MARGHERITA. Možnost vykoupání na udržované městské pláži. Lodní výlet podél příkrých zelených svahů do PORTOFINA , jednoho z nejmalebnějších italských městeček a jachetního přístavu celebrit. Lodní výlet potom pokračuje plavbou do romantické zátoky se středověkým klášterem SAN FRUTTUOSO . Návrat na nocleh v oblasti Ligurské riviéry.
4. den:Přejezd do přístavu La Spezia. Výlet lodí ZÁTOKOU BÁSNÍKŮ na rozhraní Tyrhénského a Ligurského moře, prohlídka malebného středověkého městečka PORTOVENERE s příkrými křivolakými uličkami, hradbami, útesy a výrobnami pravého ligurského pesta. Vyhlídková plavba podél UNESCEM chráněného pobřeží CINQUE TERRE – Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza a Monterosso. Koupání v Ligurském moři v letovisku Monterosso. Výlet vlakem do malebných městeček VERNAZZA a RIOMAGGIORE . Večer procházka centrem ligurského přístavního města LA SPEZIA . Noční přejezd.
5. den:Kolem poledne návrat do ČR.
Camogli - bazilika Santa Maria Assunta Itálie -  Cinque Terre Itálie - Cinque Terre - Riomaggiore Itálie - Cinque Terre - Vernazza Itálie - Ligurská riviéra - Portovenere Itálie - Portovenere, Cinque Terre Poznávací zájezd Itálie - Janov Poznávací zájezd Itálie - Janov - katedrála St. Lawrence Poznávací zájezd Itálie - Portofino

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
12.06.2024 16.06.2024 5 7 190 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • dopravu lux. klim. busem (v případě svozu z nástupních míst k hlavnímu autobusu využívá CK i svozová auta nebo prostředky hromadné dopravy) ,
  • 2x ubytování v hotelu***- 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • 2x snídaní,
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • vstupné,
  • pobyt. taxu,
  • fakult. výlety vč. lodních výletů a vše ostatní co není zahrnuto v odstavci "Cena zahrnuje"
  • Fakultativní příplatek:
  • 1lůžk. pokoj 1200 Kč,
  • 2x večeře 600 Kč,
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 230 Kč
  • Vstupné, platby: ORIENTAČNÍ CENY VSTUPŮ (z r. 2023) – ceny v EUR (€)
  • výlet vlakem do Camogli 11 €
  • janovské akvárium 28,50 €
  • vyhlídková plavba La Spezia - Cinque Terre 35 € (pouze v případě dobrého počasí)
  • lodní výlet do Portofina a St. Fruttuosa 20 €
  • vlaky v Cingue Terre 15 €
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • Doporučujeme na vstupy cca 110 €, není podmínkou všechny objekty navštívit. Další kapesné dle vlastního uvážení. Vstupné do navštívených objektů, vláčky, lanovky, MHD, lodičky, trajekty na ostrovy u výletů nejsou zahrnuty v ceně zájezdu, pokud není v odstavci "cena zahrnuje" výslovně uvedeno jinak
  • MĚNA A KURZ
  • EURO (značení EUR nebo €), 1 € = cca 26 Kč

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

MÁJOVÁ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.490 Kč!!

Májová PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
8. - 11.5.2024
23. - 26.5.2024

Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,45 Kč
euro 25,09 Kč

Počasí