CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 16161

Umag - Bungalovy Savudrija Plava Laguna s polopenzí - 7 nocí - BUS

Chorvatsko
Umag, Istrie
Bungalovy Savudrija Plava Laguna SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP PŘI REZERVACI: -20 % při nákupu…

10Počet dnů:

01.09.2023Termíny od:

12 245 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Bungalovy Savudrija Plava Laguna

SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP PŘI REZERVACI:

-20 % při nákupu do 31. 01. 2023 a 50% platbě do 14.02.2023

-15 % při nákupu od 01. 02. do 15. 03. 2023 a 50% platbě do 01.04.2023

Bungalovy Savudrija*** leží u moře, přibližně 9 km severně od Umagu, vedle apartmánů Savudrija Plava Laguna a pokojů Savudrija Plava Laguna. Prostředí je obklopeno borovicovým lesem, blízko se nachází nejstarší maják Chorvatska. Ubytování v bungalovech zaručuje klidně strávenou dovolenou. Pro děti jsou organizovány animační programy, pro dospělé je jako zábava živá hudba, kurty na tenis, hřiště na volejbal, cvičení ve vodě, šlapadla, mini golf, stolní tenis

Ubytování: 40 bungalovů

Dvoulůžkový jednopatrový bungalov s koupelnou a WC, bez možnosti vaření, s terasou se zahradním nábytkem, orientované buď na mořskou stranu (2TMG) nebo směrem do zeleně (na ostatní bungalovy a apartmány - 2TG).

Stravování: polopenze- snídaně a večeři s nápoji k večeři formou bufetu

Pláž: přírodní, kamenitá, vzdálená do 300 metrů od ubytování

Možnost malých a tichých domácích mazlíčků za příplatek 16 EUR na den.

Check-in 14:00-23:00 hod, check-out do 10:00 hod. • Parkování auta - 1 Eur/den (platba na místě)

Příjezdy možné každý den.

Parkování - 1 Eur/den/auto - platba na místě • check in : od 14-23 hod, check out 10 hod

Poloha: Do 300 metrů od pláže

domácí mazlíček na vyžádání 16 Eur/den- platba na místě

Destinace: Umag je centrem asi dvacetikilometrového pobřežního pásu, který je zaměřen výhradně na turistiku a letní rekreaci. Stará část města s půvabnými uličkami a s domy z různých historických epoch stejně jako pobřežní pás mezi mysem Savudrije až po Dalju, který je protkán překrásnými lázeňskými zátokami, vynesly Umag na turistické výsluní.

Ubytování: bungalov

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

bazén v resortu Savudrija bazén v resortu Savudrija Bungalovy Savudrija Bungalovy Savudrija celkový pohled na areál pláž v resortu Savudrija pláž v resortu Savudrija recepce recepce restaurace Rooms_Savudrija_Plava_Laguna_Bungalow-with-terrace_2TG_2 Rooms_Savudrija_Plava_Laguna_Bungalow-with-terrace_2TG_3

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • ubytování na 7 nocí za osobu, 7 x polopenzi včetně nápojů k večeři, pobytovou taxu,dopravu autobusem, poj. CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta

Umag

Významné přímořské lázeňské středisko na sz. pobřeží Istrie. Jeho původ sahá do římských dob. Staré město si zachovalo typickou středověkou urbanistickou strukturu, významnější památky kromě zbytků hradeb tu však už nenajdeme. Na město navazují rekreační celky Stella Maris a Punta. Na pláže jsou navezeny oblázky a do moře je příjemný, povlovný přístup. Turisté zde ocení i krásný tenisový stadion, antukové kurty a jezdeckou školu. Dopravu tu obstarává turistický vláček.

Istrie

Istrie, největší poloostrov Jadranu o rozloze 3160 km2, je nejvíce rozvinutou turistickou oblastí Chorvatska. Pro svou vzdálenost, členité oblázkové i skalnaté pláže, přerušované pouze zálivy, často se zvolna svažující do moře, křišťálově čistou vodu je ideálním místem pro dovolenou. Istrijské vnitrozemí nabízí značné kulturní a historické bohatství, je bohaté na termální a minerální prameny. Některá městečka a obce si dodnes zachovaly téměř nedotčený středověký ráz. Centrem Istrie je město Pula s mnohými památkami. Mezi nejznámější patří antický Amfiteátr, který dodnes slouží kulturním akcím. Členité pobřeží společně s přírodními krásami a čistým mořem jsou další zárukou strávení nezapomenutelné dovolené. A k dovolené patří také dobré jídlo a pití. Na Istrii jsou věhlasně známá červená vína "teran", "merlot" a "kabernet". Mezi městy Pula a Rovinj se v délce sedmi kilometrů rozkládá souostroví Brijuni, které je jedním ze 7 chorvatských národních parků. Vyskytují se zde vzácné rostlinné a živočišné druhy, rovněž množství historických památek antického, římského a raně byzantského období. Součástí parku je rovněž zoologická zahrada s exotickými zvířaty.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí