CK Pohoda Nizozemí Zájezd č. RE/NL578-23

Jarní Benelux

Nizozemí

Zájezd do zemí plných květin, lahodných sýrů, větrných mlýnů, malých městeček s kouzelnými…

6Počet dnů:

26.04.2023Termíny od:

9 109 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Zájezd do zemí plných květin, lahodných sýrů, větrných mlýnů, malých městeček s kouzelnými zákoutími, to jsou státy Beneluxu. Vdechneme slaný vítr od moře, projdeme se podél polí tulipánů, nasajeme atmosféru z obrazů starých mistrů v Amsterdamu, Bruggách a Gentu. Navštívíme i zahradu Evropy Keukenhof a evropský Manhattan Rotterdam.

Brusel - Gent - Bruggy - Rotterdam - Keukenhof - Amsterdam

Doporučujeme: Bruggy, historické jádro na ostrově
Zaanse Schans, obydlený skanzen
nábřeží Graslei v Gentu
květinový park Keukenhof

Ubytování: ano

hotel

UBYTOVÁNÍ
2x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím

STRAVOVÁNÍ
2x snídaně. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 26.04. - 01.05. odjezd A, B + Plzeň

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odjezd z ČR ve pozdních večerních hodinách (cca 01:30 hod. překročení hranic z ČR).
2. den:Ráno příjezd do BRUSELU , prohlídka tzv. "hlavního města Evropy", historické náměstí Grand Place s cechovními domy a údajně nejkrásnější radnicí, Královský dům, symbol města Manneken Pis, katedrála sv. Michaela a Gudala. Přejedeme i k Atomiu, znázorňující model krystalové mřížky železa. Stavba se stala atrakcí světové výstavy Expo v roce 1958, variantně můžete navštívit Mini Europe Park s hlavními památkami staré Evropy. Všechny vzory jsou vyrobeny s mimořádnou přesností v poměru 1:25 a nezapomeňte ochutnat skutečný zázrak Bruselu - belgické vafle. K večeru odjezd na ubytování.
3. den:Ráno prohlídka vlámského města GENT , protkaného vodními kanály. Město bylo ve středověku považováno za konkurenta Paříže, historické jádro, malebné nábřeží Graslei , úžasně zachované cechovní domy, dominanta města Belfort, katedrála sv. Bavona. Následují "Benátky severu", romantické město BRUGGY , kde na nás v každé ulici čeká prodejna s krajkami a vyhlášené belgické pralinky. Prohlídka středověkého historického centra na ostrově (UNESCO), náměstí Burg s radnicí Stadhuis, zvonice , bazilika Svaté Krve, gotický kostel Panny Marie - Michelangelovo sousoší Madony s dítětem vytvořené z bílého mramoru, tzv. Bruggská madona. Po prohlídce přejezd na ubytování.
4. den:Po snídani nás čeká ROTTERDAM – evropský Manhattan, kombinace originální moderní architektury s mrakodrapy, ultra moderními stavbami a staré části města. Starý přístav Oude Haven , nejstarší přístav města, historické lodě v přístavišti, Kubuswoningen – krychlové domy - působivé stavby moderního Rotterdamu, vyhlídková věž Euromast . Zbytek dne bude věnovaný světově proslulému a nejslavnějšímu květinovému parku KEUKENHOF .
5. den:Dnešní den strávíme v korunovačním městě AMSTERDAM , náměstí Dam, Královský palác, malé uličky s krámky, květinový trh, brusírny diamantů, fakult. Muzeum Vincenta van Gogha (muzeum schraňuje většinu Van Goghových prací) nebo Rijksmuseum (největší státní muzeum v Nizozemsku s kolekcí nizozemských mistrů), fakult. projížďka lodí po kanálech. Večer odjezd do republiky.
6. den:Ráno návrat do ČR (přejezd hranic do ČR v cca 07:30 hod).
Belgie - Bruggy Belgie - Bruggy Belgie - Bruggy Belgie - Brusel Belgie - Brusel Belgie - podvečer v Gentu Holandsko - květinový park Keukenhof Holandsko - tradiční větrné mlýny Nizozemsko - Amsterdam Nizozemsko - Amsterdam Nizozemsko - Haag Poznávací zájezd Belgie - Bruggy Poznávací zájezd Belgie - Brusel Poznávací zájezd Belgie - Gent Poznávací zájezd Belgie - Královský palác v Bruselu Poznávací zájezd Belgie - vlámské město Gent Poznávací zájezd Nizozemsko - Amsterdam Poznávací zájezd Nizozemsko - Amsterdam Poznávací zájezd Nizozemsko - Amsterdam Poznávací zájezd Nizozemsko - jarní květinový park Keukenhof Poznávací zájezd Nizozemsko - Rotterdam Poznávací zájezd Nizozemsko - Rotterdam - Cubus dome Poznávací zájezd Nizozemsko - Rotterdam - domy Cube Poznávací zájezd Nizozemsko - Rotterdam - Oude Haven Poznávací zájezd Nizozemsko - Zaanse Schans

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 3x snídani,
  • 3x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • dopravu lux. klim. busem,
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 3600 Kč,
  • a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje",
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • fakult. služby,
  • Fakultativní příplatek:
  • MĚNA A KURZ
  • vstupné,

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,23 Kč

Počasí