CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 112111

Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) ***

Chorvatsko
Umag, Istrie
Stanice Park & Ride: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických…

8Počet dnů:

14.05.2022Termíny od:

10 290 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Stanice Park & Ride: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických jízdních kol:

https://www.coloursofistria.com/en/biking/park-and-ride-umag

Poloha: do 300 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, bazén dětský, kadeřnictví, dětský klub, dětské hřiště, internetový kout, pekařství, supermarket, masážní salón.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, půjčovna skútrů, půjčovna šlapadel, turistika, půjčovna sportovních potřeb.

UPOZORNĚNÍ: mobilní chaty nejsou dodávány s ručníky a ložním prádlem, je třeba mít vlastní nebo si pronajmout na místě.

Domácí zvířata nejsou povolena. Kouření v MH je zakázáno !


AKC - Uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínech do 1.7. a od 9.9. ! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.1.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15 % a to pro termíny od 22.4. do 1.7. a od 2.9. do 30.9. 2023 !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.1.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10 % a to pro termíny od 1.7. a do 2.9.2023 !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 1.2. DO 31.3.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10 % a to pro termíny od 22.4. do 1.7. a od 2.9. do 30.9. 2023 !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 1.2. DO 31.3.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 5 % a to pro termíny od 1.7. do 2.9.2023 !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA)

Park Umag je jedním z nejatraktivnějších kempů, který se nachází se 9 km od města Umag. Upravená přírodní pláž s 3 km dlouhou promenádou v kempu Park Umag je místy betonová, kamenná oceněná Modrou vlajkou.

Kemp nabízí bazénový komplex i s bazénem pro děti a kojence s pirátskou lodí, dětská hřiště a istrijskou „eko vesnici“ - zábavní a vzdělávací ekologický park s ukázkou památek Istrie, denní a večerní animace pro děti i dospělé včetně vodní gymnastiky, pilates, jógy, cvičebních programů, aerobik, pro děti Mini Club, Teenage Club, adrenalinový park. Hosté mají bohatou sportovní nabídku pro aktivní dovolenou. V kempu jsou hřiště pro plážový volejbal, fotbal, tenis, a další aktivity jako střelnice, běžecké a turistické stezky, cyklotrasy, vodní sporty (windsurfing, parasailing, banánový člun, šlapadla, kánoe a půjčovna vodních skútrů), půjčovna kol a další. Kemp dále hostům nabízí supermarket,  pekařství, prodej čerstvých ryb, kadeřnictví, masáže, internetový koutek.

Kemp nabízí různé typy mobilních chat, zde představujeme typ mobilní chaty Oliva.

MH Oliva o rozloze 32 m2 má denní místnost s rohovým gaučem s rozkládací přistýlkou a úložným prostorem a moderně vybavenou kuchyni s lednicí i mrazákem, integrovanou čtyřplotýnkovou varnou deskou. Dále 2 ložnice, v jedné je manželská postel 160x200 cm a ve druhé jsou dvě samostatná lůžka 80x200 cm, 2 koupelny (jedna koupelna je připojena k hlavní ložnici). Rozkládací přistýlku doporučujeme pro 2 malé děti nebo 1 dospělou osobu.

Bohatá nabídka kempu je ideální pro aktivní rodiny s dětmi.

Středověké městečko UMAG je prvním turistickým střediskem na západní straně ISTRIE při cestě ze severu. Typické pro jeho okolí je členité pobřeží s mnoha poloostrůvky, borovými lesíky a bohatou středomořskou vegetací. Co se týče historie Umagu, tak jako celá Istrie i toto městečko náleželo Římanům. Jméno Umag je tedy původní jméno zakladatele města Umacuse. Okolí Umagu je bohaté na vinohrady, ze kterých se stáčí vynikající isterské víno. Umag je městečko plné kontrastů, kde se střetává stará i nová architektura a které s velkou vitálností nabízí své historické srdce.

Ubytování: mobilhome

Stravování: vlastní

Doprava: vlastní

Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) *** Foto - Umag - Park Umag Holiday kemp mobil home (CAMA) ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celé mobilní chaty
  • veškerá spotřeba el. energie, vody, plynu
  • klimatizace
  • závěrečný úklid
  • Wi-Fi

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • pobytová taxa - POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/ u prodejce)
  • povinné poplatek: vratná kauce 100 EUR
  • pronájem ložního prádla pro samostatnou postel - 10 EUR
  • pronájem ložního prádla pro dvoulůžko - 15 EUR
  • pronájem ručníků (balení 1 velkého a 1 středního ručníku) - 4 EUR
  • poplatek za dětskou židličku 2 EUR/den

Umag

Významné přímořské lázeňské středisko na sz. pobřeží Istrie. Jeho původ sahá do římských dob. Staré město si zachovalo typickou středověkou urbanistickou strukturu, významnější památky kromě zbytků hradeb tu však už nenajdeme. Na město navazují rekreační celky Stella Maris a Punta. Na pláže jsou navezeny oblázky a do moře je příjemný, povlovný přístup. Turisté zde ocení i krásný tenisový stadion, antukové kurty a jezdeckou školu. Dopravu tu obstarává turistický vláček.

Istrie

Istrie, největší poloostrov Jadranu o rozloze 3160 km2, je nejvíce rozvinutou turistickou oblastí Chorvatska. Pro svou vzdálenost, členité oblázkové i skalnaté pláže, přerušované pouze zálivy, často se zvolna svažující do moře, křišťálově čistou vodu je ideálním místem pro dovolenou. Istrijské vnitrozemí nabízí značné kulturní a historické bohatství, je bohaté na termální a minerální prameny. Některá městečka a obce si dodnes zachovaly téměř nedotčený středověký ráz. Centrem Istrie je město Pula s mnohými památkami. Mezi nejznámější patří antický Amfiteátr, který dodnes slouží kulturním akcím. Členité pobřeží společně s přírodními krásami a čistým mořem jsou další zárukou strávení nezapomenutelné dovolené. A k dovolené patří také dobré jídlo a pití. Na Istrii jsou věhlasně známá červená vína "teran", "merlot" a "kabernet". Mezi městy Pula a Rovinj se v délce sedmi kilometrů rozkládá souostroví Brijuni, které je jedním ze 7 chorvatských národních parků. Vyskytují se zde vzácné rostlinné a živočišné druhy, rovněž množství historických památek antického, římského a raně byzantského období. Součástí parku je rovněž zoologická zahrada s exotickými zvířaty.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí