CK Pohoda Thajsko Zájezd č. 625

Thajsko - pohoda na proslulé Railay Beach na Krabi s výletem do džungle

Thajsko
Krabi , Railay Beach, Bangkok, Phang-Nga
Procházet se ráno bosí v bělostném jemném písku, koupat se v průzračném moři, šnorchlovat,…

12Počet dnů:

04.06.2024Termíny od:

55 990 Kč Cena od:

12 - denní zájezd

Procházet se ráno bosí v bělostném jemném písku, koupat se v průzračném moři, šnorchlovat, obdivovat krápníkové jeskyně či pozorovat úchvatný západ slunce na pozadí majestátních vápencových útesů, to je pobyt na Railay. Rozeklané vápencové útesy vystupující z bujné zelené džungle tvoří i národní park Khao Sok, kde budeme ubytováni přímo na jezeře v romantických plovoucích bungalovech a zaposloucháme se do zvuků ranní džungle, přerušované šumem křídel zoborožců. Navštívíme i některé zajímavé thajské chrámy, budeme se plavit na lodích, procházet džunglí i relaxovat v horkých pramenech.

Ubytování: hotel

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:odlet z Prahy do Thajska
2. den:přílet do KRABI , přímořské oblasti jižního Thajska, které je obklopeno mongutovým krasem s malebnými bílými vápencovými skalisky pokrytými bujnou zelenou džunglí, ubytování u moře v oblasti Krabi (5 nocí na 1 místě; v případě využití fakult. výletu 6. - 7. den se na jednu z těchto nocí ubytujeme u jezera).
3. den:relaxace na pláži, pozdě odpoledne prohlídka centra KRABI s bílomodrým chrámem WAT KAEW KO WARARAM na kopci, večer návštěva proslulých nočních trhů s obrovským výběrem nejrůznějších thajských specialit.
4. den:relaxace na pláži nebo fakultativně možnost lodního výletu na proslulý ostrov Jamese Bonda PHANG NGA s prohlídkou známého skaliska z filmu „Muž se zlatou zbraní“ a nádherných zátok a vápencových skal, oběd v plovoucí muslimské vesnici na kůlech, případně možnost jízdy na kajaku.
5. den:celodenní výlet do malebného chrámu Tygří jeskyně WAT THAM SEUA, který je situovaný v tropické džungli, po výstupu po 1272 schodech budete odměněni nádhernou vyhlídkou. Návštěva NÁRODNÍHO PARKU KHAO PHANOM BENCHA - pěší trek džunglí k vodopádu HUAI TO. Na závěr dne relaxace v horkých pramenech.
6. den:relaxace na pláži a individuální volno. Pro zájemce fakultativně dvoudenní výlet do NÁRODNÍHO PARKU KHAO SOK - projížďka lodí po jezeře CHEOW LAN, které obklopují vysoké vápencové skály porostlé neprostupnou džunglí, oběd, koupání, později odpoledne krátký trek džunglí, plavba na bambusovém voru a návštěva krápníkové jeskyně. Ubytování v jednoduchých bungalovech na jezeře, večeře.
7. den:Druhý den ráno safari lodí s pozorováním místní fauny - zejména opic a zoborožců, kteří zde hnízdí. Návrat do Krabi. Všichni odpoledne transfer lodí na poloostrov RAILAY . Ubytování (4 noci na 1 místě).
8. den:poloostrov RAILAY obklopený neproniknutelnými vápencovými masivy porostlými bujnou džunglí, relaxace na pláži s bílým prachovým pískem, pěšky návštěva krápníkové DIAMANTOVÉ JESKYNĚ.
9. den:dlouhoocasou lodí nebo na kajaku na proslulou pláž PHRA NANG s princezninou jeskyní. Tady podle legendy ztroskotala loď s indickou princeznou a její královský duch se usadil v místní jeskyni.
10. den:celodenní lodní výlet po čtyřech ostrovech: KUŘECÍ OSTROV a OSTROVY TUB, MAWR a PODA s překrásnými bílými písečnými plážemi, kde budeme mít i oběd, možnost koupání a šnorchlování mezi korálovými rybami.
11. den:odplutí na pevninu, transfer na letiště a odlet do ČR.
12. den:přílet do ČR.
Thajsko - chram-smaragdoveho-budhy 1

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
04.06.2024 15.06.2024 12 55 990 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • zpáteční letenka Praha-Thajsko s přestupem vč. let. tax a poplatků v max. výši 23 000 Kč
  • 9x ubytování v hotelu se snídaní (v případě využití fakult. výletu 6. – 7. den je 8x ubytování v hotelu se snídaní a 1x ubytování v jednoduchých bungalovech na jezeře v NP Khao Sok s obědem, večeří a snídaní)
  • lodní výlet "Po čtyřech ostrovech" včetně oběda
  • transfery lodí a klimatizovaným minibusem
  • vedoucí zájezdu

Cena nezahrnuje

  • ostatní strava, vstupné, fakult. výlety, bakšišné

Výlety

  • pojištění léčebných výloh a storna do 65 000 Kč (příplatek: 1590 Kč)
  • 1/1 pokoj (povinný při nedoobsazení) (příplatek: 9500 Kč)
  • 2denní výlet do NP Khao Sok (příplatek: 4500 Kč)

Krabi

Letovisko Krabi, které patří v poslední době k nejpopulárnějším místům v Thajsku vůbec, nabízí svým návštěvníkům nedotčenou tropickou přírodu, nádherné pláže pokryté zlatavým nebo bílým pískem a čisté vody Andamanského moře. Typická vápencová skaliska, majestátně čnící vysoko k nebi, zde vytvořila romantické laguny s třpytící se tyrkysovou vodou. Vzhledem k omezeným ubytovacím kapacitám nejsou na Krabi ještě davy turistů, což slibuje prožití klidné a ničím nerušené dovolené. Krabi je také pravým rájem pro potápěče. Velké množství potápěčských center nabízí spoustu výletů k přilehlým korálovým ostrůvkům. Na své si zde přijdou zkušení potápěči, tak i začátečníci. Transfer z letiště trvá cca 1 hodinu.

Railay Beach

Railay (nebo také Rai Leh) je turistická oblast v Thajsku na pobřeží Andamanského moře, v provincii Krabi. Railay je známá především mezi horolezci, které lákají zdejší vápencové útvary. Kromě horolezectví jsou zde vhodné podmínky pro potápění, jízdu na kajacích či pěší turistiku.

Bangkok

Bangkok neboli Benátky Východu leží na naplavených březích řeky Chao Phraya, pouze několik kilometrů nad ústím této řeky do Thajského zálivu. Je to residence královské rodiny a setkávají se zde všechny hospodářské, průmyslové a finanční tepny, je to nejdůležitější thajský přístav a žije zde přes 10% všech Thajců. Bangkok je věrným obrazem země, která již několik let vykazuje nejvyšší hospodářský růst na světě a zároveň je symbolem exotiky Dálného východu. Střed živé tradice a západní kultury je zároveň fascinující i iritující: meditační domečky na střechách vysokých bankovních domů, náboženské rituály u příležitosti otevírání nejmodernějších obchodů a posvátné stromy lemující ulice. Bangkok je středověk a moderní doba zároveň - vedle sebe, na sobě, i přes sebe... Hektika velkoměsta je proložena nesčetnými chrámy a turistickými lákadly.

Phang-Nga

Phang-Nga je hlavně zemědělskou provincií na jihu Thajska. Hlavní plodinou je guma. Gumovníkové plantáže zabírají značnou část oblasti, zvláště podél silnic. Velká část úrody rýže, zeleniny a ovoce se vypěstuje právě v Phang-Nga. Velkou část provincie tvoří prales.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí