CK Pohoda Španělsko Zájezd č. RE/E627-21

Španělsko - Barcelona, Metropole Katalánska

Španělsko

Vydejte se s námi na poznávací zájezd do Barcelony a nechte se vtáhnout do historie…

4Počet dnů:

02.04.2021Termíny od:

13 527 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Vydejte se s námi na poznávací zájezd do Barcelony a nechte se vtáhnout do historie i současnosti katalánské metropole a poznejte její rozličné tváře a chutě. Monumentální Barcelona středověká, Gaudího Barcelona secesní, věhlasná Barcelona olympská i atraktivní Barcelona moderní. To vše nás čeká v rámci čtyřdenního zájezdu, který je zpestřen možností návštěvy nedalekého kláštera Montserrat, jenž je umístěn vysoko mezi štíty stejnojmenného pohoří.
Poznávací zájezd do Barcelony - garance skupiny max 15 osob.

Ubytování: ano

hotel

UBYTOVÁNÍ
3x ubytování v hotelu ve 2lůžk. pokojích s příslušenstvím

STRAVOVÁNÍ
3x snídaně. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Nástupní místa: 02.04. - 05.04. Odjezd L2, L3
25.09. - 28.09. Odjezd L2, L3

letecky na trase Praha - Barcelona - Praha, vč. letištního transferu v destinaci.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Dle letového řádu odlet s průvodcem do BARCELONY , po příletu transfer do hotelu, ubytování. Následuje první ze společných procházek. Navštívíme zajímavostmi posetý kopec Montjuic . Od horní stanice ozubnicové dráhy se vydáme kolem areálu Nadace Joana Miróa k Olympijskému stadionu , kde se nadechneme atmosféry olympijských her, jež se v Barceloně konaly v roce 1992. Následně sejdeme ke krásné budově Národního uměleckého muzea Katalánska, odkud se nabídne panoramatický výhled na město. Budeme pokračovat k perle funkcionalistické architektury Německému pavilonu L. Miese van der Rohe. Prohlídku zakončíme na druhém největším náměstí Španělska, kruhovém Plaça d’Espanya.
2. den:Po snídani uskutečníme fakultativní výlet do pohoří MONTSERRAT , v němž se nachází symbol katalánské kultury a jedno z nejvýznamnějších poutních míst ve Španělsku, benediktinský Klášter svaté Panny Marie Montserratské . V rámci návštěvy klášterního okrsku je možné uskutečnit pohodlnou procházku k vyhlídce. Po návratu do BARCELONY zavítáme do centra města. Od památníku Kryštofa Kolumba se vydáme po barvité a rušné třídě Rambla, která se může pyšnit opravdu neopakovatelnou atmosférou. Nevynecháme věhlasný trh Boqueria ani divadlo Liceu. Z náměstí Plaça de Catalunya vykročíme do gotické čtvrti, která vytváří jeden z nejlépe dochovaných středověkých komplexů v Evropě. Uvidíme mj. nádhernou Katedrálu sv. Eulalie, Náměstí svatého Jiří s krásnými budovami městské radnice a Katalánské vlády a neujde nám ani starý Královský palác .
3. den:V dopoledních hodinách se vydáme po stopách geniálního architekta Antoni Gaudího (UNESCO) a za krásami katalánského modernismu – secese. Navštívíme monumentální Baziliku Sagrada Família (nutná rezervace v CK), která patří mezi největší a nejúchvatnější kostelní stavby na světě. Následně se přesuneme na luxusní bulvár Passeig de Gracia, na němž nalezneme proslulé městské domy casa Mila (Pedrera), casa Batlló, casa Lleó Morera, casa Amatller ad . Odpolední hodiny lze využít k návštěvě některého ze skvělých barcelonských muzeí nebo jiných turistických lákadel (Picassovo muzeum, Muzeum soudobého umění, gotické Královské loděnice Drassanes, mořské akvárium s 80 metrů dlouhým podmořským tunelem, Kolumbovu rozhlednu, atd). Večer procházka po čtvrti Ribera, Palác katalánské hudby (UNESCO), chrám svaté Panny Marie Mořské a nakonec malebný starý přístav.
4. den:Ráno se s městem rozloučíme návštěvou pohádkového Parc Güell (nutná rezervace v CK), v němž můžeme obdivovat Gaudího um i nádherné výhledy na město. Po poledni transfer na letiště a odlet do ČR.
Poznávací zájezd - Španělsko - Barcelona - Casa Batllo Poznávací zájezd Španělsko -  Montserrat, interiér baziliky sv. Panny Marie Montserratské Poznávací zájezd Španělsko - Barcelona Poznávací zájezd Španělsko - Barcelona Poznávací zájezd Španělsko - Barcelona Poznávací zájezd Španělsko - Barcelona Poznávací zájezd Španělsko - Barcelona - Národní muzeum Poznávací zájezd Španělsko - Barcelona - Port Olimpic Poznávací zájezd Španělsko - Barcelona a pohádkový Parc Güell Poznávací zájezd Španělsko - Barcelona, romantika přístavu Poznávací zájezd Španělsko - trh Boqueria v Barceloně

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 3x snídani,
  • 3x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • kabinové zavazadlo dle podmínek let. společnosti,
  • leteckou přepravu Praha - Barcelona - Praha vč. letištních tax,
  • průvodce CK
  • transfer z/na hotel,

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 2990 Kč (povinné při nedoobsazení),
  • Do kostelů není vhodné jít s holými rameny a v šortkách, může se Vám stát, že nebudete vpuštění dovnitř. Doporučujeme mít sebou turistickou obuv a turistické oblečení
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • fakult. výlety,
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 160 Kč,
  • MĚNA A KURZ
  • odbavené zavazadlo o max. hmotnosti 20 kg 1350 Kč,
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění - rozšířená ochrana) Evropa - 30 Kč/den,
  • UPOZORNĚNÍ
  • vstupné,
  • vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Slevy

  • SLEVA 55+ ze základní ceny 2%

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,23 Kč

Počasí