CK Pohoda Německo Zájezd č. 440958

Halloween v Disneylandu, Disney Grand Magic 4* (ZÁJ)

Německo

DISNEYLAND PARK Byl slavnostně otevřen 12.dubna 1992 a právě zde se nachází slavný…

5Počet dnů:

26.10.2024Termíny od:

14 900 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

DISNEYLAND PARK
Byl slavnostně otevřen 12.dubna 1992 a právě zde se nachází slavný pohádkový Zámek Šípkové Růženky, který je dominantou celého areálu a první pohled na něj je beze sporu dechberoucí. Užijete si zde zábvu na desítkách atrakcí pro i velké, slavnostní průvod postaviček, představení i velkolepý ohňostroj.

Park je rozdělen do 5 částí:
MAIN STREET USA - tato hlavní ulice v parku se spoustou obchůdků a restaurací je součástí malého amerického městečka ze začátku 20. stol. Poznáte atmosféru let, kdy byl Walt Disney ještě malým klukem.

FRONTIERLAND - představuje legendární východ a objevíte zde důlní městečko s atrakcemi ve stejném duchu jako je např. horská dráha "Big Thunder Mountain", indiánská vesnička, plavba parníkem nebo Dům Hrůzy a další.

ADVENTURELAND - zde Vás čekají exotické zážitky. Navštívíte tržiště inspirované Pohádkami tisíce a jedné noci a Sindibádem... Setkáte se zde s Piráty z Karibiku, před nebezpečím Vás ochrání Indiana Jones a vyšplháte se do chatrče Robinsona.

FANTASYLAND - je nejpohádkovější část parku díky zámku Šípokvé Růženky. Nechybí zde ani Sněhurka a sedm trpaslíků nebo dobrodružství Pinocchia... Tato část je určena menším dětem.

DISCOVERYLAND - zde ožívají proroctví různých vizionářů a vědců! Prozkumejte planetu na Space Mountain: Mission 2", nechte se vystřelit do vesmíru nebo si užijte střílečku Buzze Rakeťáka.

WALT DISNEY STUDIOS
Jedná se o novější část, park byl slavnostně otevřen 16.března 2002 a sousedí s Disneyland Parkem.

Mezi oběma areály lze během dne přecházet. Zde se setkáte se světy Disney, Pixar a nově i Marvel.Ožívají zde kamarádi z oblíbených pohádek a filmů - Ratatouille, Toy Story, Hledá se Nemo, Cars, Ledové Království...

V parku se zabaví menší děti i ti, kteří vyhledávají adrenalin. Naprostou novinkou je "Marvel Avengers Campus" - zcela nová část inspirovaná super hrdiny Marvelu. Spiderman, Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Thor a další...

Vstupné je za příplatek 700,- Kč/osoba a v případě zájmu je nutno ho objednat spolu se zájezdem. Na místě to již nelze, pokladny nefungují.

Ubytování: hotel ****

Hotel se nachází 10 minut od vstupu do Disneylandu a Disney® Studií. Je vystavěn uprostřed krásné zahrady. Po celou otevírací dobu parku je zajištěno spojení hotelovým Shuttle busem s pravidelnými intervaly 15-20 minut. Hned při vstupu do hotelu na vás dýchne příjemná atmosféra.
Pokoje: 2 až 4 lůžkové, koupelna, WC, TV, wifi.
Další vyžití zdarma: hotelový bazén a fitness

Stravování: snídaně

Stravování: snídaně formou bufetu v ceně
Možnost večeře formou bufetu: 1 nápoj v ceně:
Dospělá osoba - 32 eur
Dítě 14 eur

V parku je možné využít další restaurace a fast foody, stejně tak v Disney Village u vstupu do Disneylandu.

Doprava: autokarem

21:00 Praha 21:20 Beroun 21:45 Rokycany 22:00 Plzeň 23:00 Rozvadov, Sv. Kateřina
Odjezdové časy jsou pouze orientační.

Program zájezdu

1. den:V pozdních večerních hodinách odjezd z ČR, noční přejezd přes Německo do Francie.
2. den:Dopoledne příjezd do Paříže, průjezd podél Seiny kolem známých památek - katedrály Notre Dame a muzea Louvre až na slavnou třídu Champs-Elysées s Vítězným obloukem. Přejezd k Eiffelově věži, zde volno (cca 4,5 hod.) k její individuální návštěvě. Eventuelně možnost plavby lodí nebo návštěva podmořského světa v blízkosti. Odpoledne odjezd k Disneylandu, ubytování v hotelu Grand Magic Hotel****. Volno k odpočinku (hotelový bazén v ceně) nebo možnost návštěvy Disney Village u vstupních bran do parků, kde se nachází spousta restaurací, fast foodů a obchodů s Disney tématikou. Nocleh.
3. den:Snídaně. Celodenní volno k návštěvě Disneylandu a Disney Studios. V období Halloweenu je park slavnostně nazdoben, postavičky obléknou speciální kostýmy a v průvodech jsou k vidění jedinečné alegorické vozy. Čeká vás zde spousta pohádkových zážitků na originálních atrakcích pro malé i velké návštěvníky. Součástí programu jsou i představení a průvody. Vstupenka je platná do obou parků - Disneylandu a Disney Studios (zde nově otevřená část Avengers Campus) a během dne je možné mezi nimi volně přecházet. Vyžití je zde jak pro malé děti, tak i pro milovníky adrenalinu. Každý se zde přijde na své - setkání s postavičkami od Mickeyho a jeho přátel přes princezny, Spidermana, Toy Story, Úžasňákovy až po Stitche nebo Medvídka Pú a další. Během dne je možné se vrátit na hotel a zpět. Všichni se v Disneylandu přenesete do bezstarostného pohádkového světa plného zábavy. K občerstevní je zde spousta restaurací a fast foodů, k nákupu suvenýrů nespočet obchodů... Večer velkolepý ohňostroj se světelnou show u zámku. Nocleh.
4. den:Snídaně, následně opuštění pokojů a uložení zavazadel do autobusu. Celodenní pobyt v parcích, večer odjezd zpět do ČR.
5. den:Návrat v dopoledních hodinách.
941 942 943 946 947 948 949 950 951 952 954

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
26.10.2024 30.10.2024 5 14 900 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • Autobusovou dopravu
  • 2x nocleh se snídaní v partnerském hotelu Disneylandu Grand Magic Hotel 4*
  • 2-denní vstupné do Disneylandu a Disney Studios (zahrnuje vstupy na atrakce)
  • pobytovou taxu
  • průvodce
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • 70 Kč/ dospělý / den
  • 50 Kč/ dítě / den

Slevy

  • dítě do 2 let (sleva: -10900 Kč)
  • dítě 3-11 let (sleva: -1000 Kč)

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,18 Kč

Počasí