CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 24LBUL08 58547

Slunečné pobřeží - Royal Palace Helena Sands *****

Bulharsko
Slunečné Pobřeží
Poloha: Luxusní resort má ideální polohu a je umístěný v krásně udržovaném rozlehlém…

8Počet dnů:

08.06.2024Termíny od:

21 490 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Luxusní resort má ideální polohu a je umístěný v krásně udržovaném rozlehlém areálu přímo u pláže v severní části letoviska Sluneční pobřeží. Od pláže jej dělí pouze pobřežní komunikace - místní promenáda. Areál je složený z hotelu Royal Palace Helena Sands, Royal Palace Helena Park a z několika vil, ve svěžím prostředí v blízkosti přírodního potoka s malebnými mosty. Do historického městečka Nesebaru cca 8 km. Můžete využít turistický vláček, místní autobusovou dopravu, lodní taxi.

Pláž: Vzdálenost - přímo u pláže, od které je oddělen pouze zahradou a místní plážovou promenádou. Pláž je písečná s pozvolným vstupem do moře, lehátka a slunečníky na pláži zdarma, vodní sporty za poplatek.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj Superior Park View (DBL Superior Park View): 1 dospělý / 1 dospělý + dítě 0-11,99 let / 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě 0-11,99 / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj Superior s výhledem na moře (DBL Superior Sea View): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě 0-11,99 let / 3 dospělí.
Junior Suite: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě 0-11,99 let / 2 dospělí + 2 děti 0-11,99 let / 3 dospělí.
Suite jednoložnicový (Suite 1-Bedroom): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě 0-11,99 let / 2 dospělí + 2 děti 0-11,99 let / 3 dospělí.
Do maximálního možného obsazení pokoje se jako dítě počítá také infant do 0-1,99 let. Tzn, že do pokoje 2+1 v případě ubytování 2 dospělých osob a 1 dítěte nebo dosp. osoby na přistýlku již nelze ubytovat také infanta.

Transfer: Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 40-50 min.

Internetové stránky hotelu: https://www.helenaresort.com

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkové pokoje Standard s výhledem na hotel Fiesta (DBL Fiesta Hotel View), velikost cca 45m2, možnost jedné přistýlky (sofa), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), vysoušeč vlasů, klimatizace, SAT/TV, telefon, balkon nebo terasu; za poplatek minibar. Bezpečnostní schránka zdarma, Wi-Fi nebo kabelové připojení zdarma, dětská postýlka na vyžádání zdarma. Dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře (DBL Sea View), velikost cca 45m2, možnost jedné přistýlky (sofa), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), vysoušeč vlasů, klimatizace, SAT/TV, telefon, balkon nebo terasu; za poplatek minibar. Bezpečnostní schránka zdarma, Wi-Fi nebo kabelové připojení zdarma, dětská postýlka na vyžádání zdarma. Na vyžádání a za příplatek Junior Suite (65 m2) - velký pokoj, který se skládá z ložnice a oddělené obývací obývací části s možností 2 přistýlek (sofa) odděleným nebo jednoložnicový apartmán (75 m2) - jedna ložnice a obyvácí pokoj s možností 2 přistýlek (sofa).

Vybavení: Vstupní hala, recepce, výtah, hlavní restaurace Poseidon, a la carte restaurace Delfin, bar, bar u bazénu, konferenční místnost, Wi-Fi v lobby zdarma, terasa s bazénem, dětský bazén, vnitřní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětský koutek, osušky u bazénu za vratný depozit.

Stravování: polopenze

POLOPENZE - snídaně a večeře formou bohatého bufetu.

Doprava: letecky

Foto - Royal Palace Helena Park ***** Foto - Royal Palace Helena Park ***** Foto - Royal Palace Helena Park ***** Foto - Royal Palace Helena Park ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands ***** Foto - Royal Palace Helena Sands *****

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování dle počtu nocí, transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, místní pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku
  • Wi-Fi připojení v lobby baru a na pokoji, fitness a vnitřní bazén, stolní tenis, šipky, šachy

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček komplexního cestovního pojištění K5S od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 1000 Kč, fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu
  • Billiard a SPA centrum, tenisové kurty, minigolf, čistírna, podzemní parkoviště, pokojová služba

Slunečné Pobřeží

Slunečné Pobřeží je největším hotelovým letoviskem v Bulharsku. Středisko leží 30 km severně od Burgasu. Dobré klimatické podmínky celé této oblasti, nádherná písečná pláž s postupným sestupem do moře a blízkost historického Nesebru činí ze Slunečného Pobřeží jedno z nejvyhledávanějších míst bulharského Černomoří. Dopravu v letovisku, které je dlouhé několik kilometrů, zajišťuje minivláček a spojení s okolními městy pravidelná autobusová doprava. Transfer z letiště trvá asi 45 minut. Slunečné Pobřeží je ideální místo pro strávení příjemné rodinné dovolené se spoustou lákadel pro děti, ale současně si přijdou na své i mladí lidé, pro něž je tu řada možností zábavy přes den i v noci, stejně jako i senioři, kteří tu najdou příjemný klid. Slunečné Pobřeží je obklopeno bohatou zelení. V posledních letech prodělala většina hotelů zásadní modernizaci a v ničem si nezadá s hotely v leckterém vyhlášeném turistickém letovisku ve Středomoří.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí