CK Pohoda Francie Zájezd č. 14940J

Paříž pro rodiče a děti + ASTERIX PARK + DISNEYLAND (autobusem)

Francie
Paříž
Zážitkový výlet s průvodcem, během kterého uvidíte to nejkrásnější z Paříže a navštívíte…

5Počet dnů:

30.10.2024Termíny od:

14 990 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Zážitkový výlet s průvodcem, během kterého uvidíte to nejkrásnější z Paříže a navštívíte hned dvě zábavní centra Evropy – Disneyland park a Asterix park. Společně s postavami Šípkové Růženky, Petra Pana, Pinocchia či Asterixe a Obelixe se ponoříte do pohádkového světa a nebude chybět ani adrenalin. Poznejte s námi Paříž a vraťte se na chvíli do dětských let!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Cestovní pojištění: Kooperativa A (50 Kč / den / osoba)
Kooperativa B Evropa (100 Kč / den / osoba)
Slavia A - Travel Standart 2.0 + STORNO (50 Kč / den / osoba)
Slavia B - Travel Plus 2.0 + STORNO (76 Kč / den / osoba)
Slavia C - Travel Exclusive 2.0 + STORNO (96 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Ubytování: hotel ***

ubytování v hotelích v jednolůžkových a dvoulůžkových a dle dostupnosti i třílůžkových pokojích
ubytování je v menších pokojích s vlastním sociálním zařízením

Stravování: snídaně

snídaně v hotelu jsou podávány formou bufetu
během dne bude možné zakoupit jídlo na místech s možností občerstvení
poblíž hotelu je možnost individuálního stravování v místních restauracích

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:Odjezd z ČR dle nástupních míst. Předpokládaný odjezd z Ostravy kolem poledne, přes Olomouc, Brno, Prahu a Plzeň směrem do Francie.
2. den:Celý den si užijeme ve znamení poznávání největších pařížských dominant. Čeká nás Eiffelova věž, Vítězný oblouk nebo slavná katedrála Notre-Dame. Ráno začneme u jednoho z nejznámějších symbolů Paříže, u Eiffelovy věže. Zájemci si mohou na místě zakoupit vstupenku do třetího patra a kochat se tak výhledem na celou Paříž.  Po poledni nás čeká báječná plavba lodí po Seině. Z hladiny řeky si prohlédneme nejkrásnější pařížské památky na obou březích a vyfotit si budeme moci pařížskou sochu Svobody.  Poté se společně přesuneme k další z dominant Paříže, ke katedrále Notre-Dame. Dílo známé z knih Victora Huga si prohlédneme zvenčí a budeme se moci podívat i na to, jak probíhá rekonstrukce po ničivém požáru.  Společně se projedeme moderní linkou metra bez řidiče pod bulvárem Champs-Élysées a dojedeme až k jedné z nejslavnějších památek spojených s Napoleonem Bonaparte, k Vítěznému oblouku . Tady už na nás bude čekat náš  autobus, který nás odveze na ubytování. Návrat na hotel ve večerních hodinách s průvodcem nebo individuálně.
3. den:Dnešek si užijeme po keltsku. Společně s Asterixem a Obelixem zavítáme do pohádky a chybět nebude ani trocha adrenalinu. Večer se pak ještě podíváme k bazilice Sacré Coeur. Po snídani se vydáme na pohádkové místo, do Asterix parku, a na jeden den se staneme obyvateli keltské vesničky. Užijeme si bobovou dráhu, strašidelný zámek, ale i adrenalinové zážitky na horských dráhách. Při troše štěstí narazíme i na komiksové hrdiny Asterixe, Obelixe a Idefixe nebo keltského druida, který nám nabídne ochutnávku kouzelného nápoje.  V podvečer se vrátíme do Paříže a užijeme si kolotoč i lanovku na uměleckém Montmartru, kde se zastavíme u dalšího ze symbolů města, baziliky Sacré Coeur, která tak trochu připomíná šlehačkový dort. Návrat na hotel ve večerních hodinách s průvodcem nebo individuálně.
4. den:Celodenním řáděním v Disneylandu ukončíme naše putování Paříží. Užijeme si setkání s pohádkovými postavičkami, filmová studia a po večerním ohňostroji vyrazíme na cestu zpět domů. Ráno se vydáme do nedalekého ráje nejen pro děti, ale i dospělé, do Disneylandu. O skvělou zábavu se během dne postará nepřeberné množství atrakcí od horských drah přes indiánskou vesničku až po laserové střelnice. Vyfotit se budeme moci s oblíbenými pohádkovými postavičkami v čele se slavným Mickey Mousem a jeho kamarády. Park je rozdělen do čtyř tematických zemí, a tak na své přijde opravdu každý. Ve studiích Walta Disneyho pak zblízka poznáme, jak se vytvářejí hrané a animované filmy nebo televizní pořady. V rámci vstupenky je možné navštívit také všechna představení v obou zábavních parcích. Nakonec nevynecháme legendární večerní show s ohňostrojem a průvodem filmových postaviček. Odjíždět z Disneylandu směrem domů proto budeme až o půlnoci.
5. den:Návrat do ČR dle nástupních míst. Po poledni příjezd do ČR přes Plzeň a ostatní nástupní místa do Ostravy.
Foto - Paříž pro rodiče a děti + ASTERIX PARK + DISNEYLAND (autobusem) Foto - Paříž pro rodiče a děti + ASTERIX PARK + DISNEYLAND (autobusem) Foto - Paříž pro rodiče a děti + ASTERIX PARK + DISNEYLAND (autobusem) Foto - Paříž pro rodiče a děti + ASTERIX PARK + DISNEYLAND (autobusem) Foto - Paříž pro rodiče a děti + ASTERIX PARK + DISNEYLAND (autobusem) Foto - Paříž pro rodiče a děti + ASTERIX PARK + DISNEYLAND (autobusem) Foto - Paříž pro rodiče a děti + DISNEYLAND (letecky z Ostravy – Krakova) Foto - Paříž pro rodiče a děti + DISNEYLAND (letecky z Prahy) Foto - Paříž pro rodiče a děti + DISNEYLAND (letecky z Prahy)

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
30.10.2024 03.11.2024 5 14 990 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • doprava autobusem
  • 2x ubytování
  • 2x snídaně
  • doprava dle programu do parků a zpět autobusem
  • vstupenka do obou parků Disneylandu a do Asterix parku
  • služby průvodce (mimo individuální volno)
  • tištěný průvodce městem zdarma

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění léčebných výloh (není-li sjednáno)
  • doporučené kapesné cca 200 EUR (včetně vstupného a dopravy na místě)
  • vybrané sedadlo v autobuse 200 Kč/osoba
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj: 3 000 Kč

Paříž

Paříž je hlavním městem a srdcem země, jejíž jazyk a kultura ovlivnily celý svět. Katedrála Notre Dame, Louvre - jedno z nejznámějších světových muzeí, pařížské kavárny i životem překypující bulváry charakterizují toto úžasné město. Dominantou a turistickou lahůdkou je zcela jistě 300 m vysoká Eiffelova věž i Vítězný oblouk na bulváru Champs Elysées. Přítomnost arabských, židovských, afrických a indočínských čtvrtí přispívá k pestrosti města, v němž žije celá třetina ze všech cizinců ve Francii.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí