CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 24LBUL08 62153

Slunečné pobřeží - Barcelo Royal Beach *****

Bulharsko
Slunečné Pobřeží
Poloha: Hotel leží cca 100 m od písečné pláže, v centrální části Slunečného pobřeží,…

8Počet dnů:

08.06.2024Termíny od:

22 990 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Hotel leží cca 100 m od písečné pláže, v centrální části Slunečného pobřeží, bary a obchody v okolí. Historické městečko Nesebar je vzdálené cca 5 km. Mezinárodní letiště Burgas je vzdálené cca 30 km.

Pláž: Vzdálenost cca 100 m od široké písečné pláže, pozvolný vstup do moře, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, vodní sporty za poplatek.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj Deluxe: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě nebo 3 dospělí.

Check-in pravidla: Check-in: 15:00 hod. Check-out: 11:00 hod.

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkové pokoje Deluxe (DBL Deluxe), velikost 47 m2, možnost přistýlky (rozkládací pohovka pro dvě osoby), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC/toaletní potřeby), vysoušeč vlasů, župan a pantofle, malá lednice, LCD TV, telefon s přímou volbou, centrální klimatizace, Wi-Fi připojení k internetu, bezpečnostní schránka, rychlovarná konvice, balkon. Výhled na bazén nebo na moře. Dětská postýlka na vyžádání zdarma (dle dostupnosti).

Vybavení: Vstupní hala s 24hod. recepcí, úschovna zavazadel, výtah, klimatizace, lobby bar, restaurace, bar u bazénu, venkovní bazén pro dospělé a pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, ručníky u bazénu k dispozici, Wi-Fi připojení k internetu ve všech prostorách hotelu, fitness, minimarket, dětský klub, venkovní dětské hřiště.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně (07.30-10.00), pozdní snídaně, oběd (12.00-14.00) a večeře (18.00-21.00) formou bufetu, odpolední občerstvení. Nealkoholické nápoje a vybrané alkoholické nápoje místní výroby, rozlévané, v časech a místech určených hotelem (10.00-23.00).

Doprava: letecky


Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování dle počtu nocí, transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, místní pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku
  • Wi-Fi připojení k internetu ve všech prostorách hotelu, stolní tenis, fitness, animační programy pro dospělé a děti, dětský klub (4-12 let), vnitřní vyhřívaný bazén s jacuzzi

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček komplexního cestovního pojištění K5S od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 1000 Kč, fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu
  • SPA zóna - turecké lázně, masáže, aromaterapie, Kleopatřina koupel, kosmetika a kadeřnictví. Billiard, praní a žehlení, konferenční sál, uzavřené hlídané parkoviště

Slunečné Pobřeží

Slunečné Pobřeží je největším hotelovým letoviskem v Bulharsku. Středisko leží 30 km severně od Burgasu. Dobré klimatické podmínky celé této oblasti, nádherná písečná pláž s postupným sestupem do moře a blízkost historického Nesebru činí ze Slunečného Pobřeží jedno z nejvyhledávanějších míst bulharského Černomoří. Dopravu v letovisku, které je dlouhé několik kilometrů, zajišťuje minivláček a spojení s okolními městy pravidelná autobusová doprava. Transfer z letiště trvá asi 45 minut. Slunečné Pobřeží je ideální místo pro strávení příjemné rodinné dovolené se spoustou lákadel pro děti, ale současně si přijdou na své i mladí lidé, pro něž je tu řada možností zábavy přes den i v noci, stejně jako i senioři, kteří tu najdou příjemný klid. Slunečné Pobřeží je obklopeno bohatou zelení. V posledních letech prodělala většina hotelů zásadní modernizaci a v ničem si nezadá s hotely v leckterém vyhlášeném turistickém letovisku ve Středomoří.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí