CK Pohoda Slovinsko Zájezd č. 24RLBADV

Čatež - Kouzelný advent 3 zemí ***

Slovinsko

Nejkrásnější vánoční trhy plné místních lahůdek, svařeného vína, hřejivé vůně skořice…

3Počet dnů:

29.11.2024Termíny od:

7 903 Kč Cena od:

3 - denní zájezd

Nejkrásnější vánoční trhy plné místních lahůdek, svařeného vína, hřejivé vůně skořice ve Slovinsku, Chorvatsku a Rakousku. Graz – město na seznamu UNESCO, které vás nikdy nezklame, Záhřeb – různá ocenění za nejkrásnější vánoční trhy v Evropě, Ptuj – nejstarší malebné městečko ve Slovinsku. Relaxace v termálních lázních.

nas_tip: Nejkrásnější vánoční trhy plné místních lahůdek, svařeného vína, hřejivé vůně skořice ve Slovinsku, Chorvatsku a Rakousku. Graz – město na seznamu UNESCO, které vás nikdy nezklame, Záhřeb – různá ocenění za nejkrásnější vánoční trhy v Evropě, Ptuj – nejstarší malebné městečko ve Slovinsku. Relaxace v termálních lázních.

Poznámky: Průvodce: Ing. Lýdia Abaffyová

Ubytování: hotel ***

Hotel *** s polopenzí, vstup do termálních lázní a hotelového wellness.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Hradec Králové, Pardubice, Poděbrady (dálnice), Praha, Benešov, Tábor/Písek a České Budějovice.

Za příplatek 200 Kč/osoba: Trutnov, Jaroměř a Hořice.

Program zájezdu

1. den:brzy ráno odjezd autobusu z nástupních míst, odpoledne zastávka v nejstarším slovinském městě Ptuj. Procházka po historickém městečku s krásnými uličkami a malebnými zákoutími. Nad městečkem se tyčí hrad z 12. století, který byl barokně přestaven, a ze kterého je úchvatný výhled na městečko, řeku Drávu i Ptujské jezero. Celé město zažijete v krásné adventní atmosféře, vyzdobené bílými řetězy, vánočními stromky, adventními postavičkami. Přejezd do hotelu v lázních Čatež, ubytování a večeře. 2. den – snídaně, dopolední relaxace v termálních lázních. Po poledni odjezd do tisíce světel rozsvíceného a vyzdobeného hlavního města Chorvatska – Záhřebu. Návštěva překrásně nazdobeného historického centra – Horní a Dolní město, Bánský Dvor, věž Lotrščak, ze které je úchvatný výhled na celé město, návštěva adventních trhů na náměstí bána Jelačiće a možnost ochutnávky místních specialit a zakoupení suvenýrů. Zdejší adventní trhy získaly několik ocenění jako nejlepší adventní trhy v Evropě. Večer odjezd do hotelu a večeře. 3. den – snídaně, odjezd do ČR, cestou zastávka v hlavním městě Štýrska – Grazu. Město je zapsáno na seznamu UNESCO a je to taková tajná láska Rakušanů. Prohlídka adventně vyzdobeného města, kde najdete 12 adventních trhů a kterému dominují hodinová věž na vrcholu Schlossberg, typické dlážděné uličky, nazdobené vnitrobloky, podloubí, věže…Zdejší adventní trhy jsou proslavené především řemeslnými výrobky a jedinečným betlémem, který je vytesaý z ledu. Návrat do ČR v pozdních večerních až nočních hodinách.
Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí *** Foto - Graz - Kouzelný advent 3 zemí ***

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
29.11.2024 01.12.2024 3 7 903 Kč rezervovat
29.11.2024 01.12.2024 3 7 903 Kč momentálně není k dispozici
29.11.2024 01.12.2024 3 7 903 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem, 2x ubytování v hotelu *** s polopenzí, vstup do termálních lázní a hotelového wellness, pobytovou taxu, ložní prádlo, pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní pojištění 117 Kč/osoba a zájezd, 1 lůžkový pokoj 1 200 Kč/zájezd, případné vstupy

Slevy

  • dítě 6-11,9 let ubytované na přistýlce viz tabulka cen, dospělí na přistýlce sleva 500 Kč

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí