CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 24LBUL08 55417

Sozopol - Cristiani ***

Bulharsko
Sozopol
Poloha: Příjemný rodinný hotel s udržovanou zahradou leží cca 250 m od vyhlášené…

8Počet dnů:

08.06.2024Termíny od:

17 390 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Příjemný rodinný hotel s udržovanou zahradou leží cca 250 m od vyhlášené písečné pláže Bamboo Beach s pozvolným vstupem do moře. Od centra nové části městečka Sozopol, je vzdálený cca 1 km.

Pláž: Vzdálenost 250 m, pláž písečná s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky za poplatek, vodní sporty za poplatek.

Sport a zábava: V letovisku sposta zábavy a vyžití pro dospělé a děti. Příjemné večerní procházky v malebném historickém městečku. V jeho centru najdete archeologické muzeum, několik zajímavých kostelů, umělecká galerie. V letovisku sposta zábavy a vyžití pro dospělé a děti. Příjemné večerní procházky v historickém městečku, spousta kaváren, restaurací a obchůdků. V září Sozopol láká na divadelný a koncertní festival Apollonia.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj Standard - směr do ulice (DBL Room Standard) : 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj Standard - směr na moře (DBL Room Sea Side): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj Deluxe - směr na moře (DBL Deluxe Room Sea Side): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.
Apartmán jednoložnicový - směr na moře (APT 1Bedroom Sea Side): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě / 4 dospělí.

Transfer: Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 40 min.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje Standard do ulice nebo s orientací směr na moře, možnost jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, klimatizace, malá lednice, varná konvice, telefon, TV, Wi-Fi připojení a bezpečnostní schránka zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Dále k dispizoci dvoulůžkové pokoje Deluxe směr moře a jednoložnicový apartmán (2 lůžka + 2 přistýlky pro max 4 osoby).

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace, venkovní bazén s dětskou části, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětský koutek.

Stravování: polopenze

POLOPENZE - formou bufetu v hotelové restauraci.

Doprava: letecky

Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani *** Foto - Cristiani ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení v areálu hotelu, parkování
  • Leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování dle počtu nocí, transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, místní pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček komplexního cestovního pojištění K5S od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 1000 Kč, fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu

Sozopol

Malebné historické rybářské městečko ležící 35 km jižně od Burgasu. Dodnes jsou zde významné památky připomínající helénskou epochu. A kromě toho zde stále žije významná řecká komunita. Sozopol má jedinečnou atmosféru. Dřevem obložené domy v těsných uličkách, fíkovníky v zahradách za kamennými zdmi, domácí vinice v každém dvoře poskytující lehký stín za poledního žáru, malebná zákoutí pro dva a tiché hospůdky na útesu nad vlnami, rybáři vyplouvající za úsvitu na moře, umělci vystavující v galeriích na ulici svá díla, staré ženy vytvářející přímo před vašima očima nádherné pletené či háčkované ubrusy. To vše v Sozopolu naleznete. Romantiku může rychle vystřídat bujaré noční veselí ve spoustě barů, restaurací či diskoték. Velmi populární jsou zde místní potápěčské kurzy vedené profesionálními instruktory.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí