CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 24LBUL08 60970

Slunečné pobřeží - Palma ***

Bulharsko
Slunečné Pobřeží
Poloha: Hotel Palma se nachází v severní části Slunečných pobřeží, v roce 2019 proběhla…

8Počet dnů:

08.06.2024Termíny od:

13 790 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Hotel Palma se nachází v severní části Slunečných pobřeží, v roce 2019 proběhla rekontrukce. V blízkosti hotelu se nachází banka, poliklinika, lékárna a autobusová zastávka do starobylého architektonického města Nesebar, města Sv. Vlas a Elenite. Nachází se nedaleko centra, 250m od pláže a 300m od Action Aquaparku.

Pláž: Široká písečná pláž s pozvolným vstupem 250 m, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, plažové osušky na kauci.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě.

Transfer: Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek. K vybavení patří vlastní sociální zařízení, klimatizace, mini bar, TV a balkon. Dětská postýlka na vyžádání za poplatek 2,5 EUR/den.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace s prostornou letní terasou, výtah, fitness, bar u bazénu, venkovní bazén, dětský koutek, dětský bazén a parkoviště.

Stravování: all inclusive

SNÍDANĚ formou bufetu, POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu nebo ALL INCLUSIVE. ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře formou bufetu, doplňkové občerstvení mezi hlavními jídly (pozdní snídaně, odpolední svačina), neomezená konzumace místních alkoholických (bílé a červené víno, točené pivo, vodka, rakia, gin, whisky, rakie, brandy, mastika od 11:00 do 22:00 hod.) a nealkoholických nápojů (teplé nápoje, čaj, káva, džus, stolní voda a šumivé nápoje z postmixu od 8:00-22:00 hod.).

Doprava: letecky

Foto - Palma *** Foto - Palma *** Foto - Palma *** Foto - Palma *** Foto - Palma *** Foto - Palma *** Foto - Palma *** Foto - Palma *** Foto - Palma *** Foto - Palma ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Fitness, stolní tenis, Wi-Fi připojení u recepce, osušky k bazénu na kauci 10 BGN (pouze pro hosty All Inclusive)
  • Leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování dle počtu nocí, transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, místní pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Bezpečnostní schránka na recepci 2 EUR/den, bezpečnostní schránka na pokoji 3 EUR/den, masáže, kulečník, parkování 6 EUR/den. Čistírna, prádelna, žehlení. Dovozové nápoje a koktejly, prémiová káva a pivo v baru u bazénu
  • Volitelný balíček komplexního cestovního pojištění K5S od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 1000 Kč, fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu

Slunečné Pobřeží

Slunečné Pobřeží je největším hotelovým letoviskem v Bulharsku. Středisko leží 30 km severně od Burgasu. Dobré klimatické podmínky celé této oblasti, nádherná písečná pláž s postupným sestupem do moře a blízkost historického Nesebru činí ze Slunečného Pobřeží jedno z nejvyhledávanějších míst bulharského Černomoří. Dopravu v letovisku, které je dlouhé několik kilometrů, zajišťuje minivláček a spojení s okolními městy pravidelná autobusová doprava. Transfer z letiště trvá asi 45 minut. Slunečné Pobřeží je ideální místo pro strávení příjemné rodinné dovolené se spoustou lákadel pro děti, ale současně si přijdou na své i mladí lidé, pro něž je tu řada možností zábavy přes den i v noci, stejně jako i senioři, kteří tu najdou příjemný klid. Slunečné Pobřeží je obklopeno bohatou zelení. V posledních letech prodělala většina hotelů zásadní modernizaci a v ničem si nezadá s hotely v leckterém vyhlášeném turistickém letovisku ve Středomoří.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí