CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 34CH720S

Apartmány FORTUNA - dovolená s překvapením

Chorvatsko
Makarská, Živogošće, Omiš, Podgora, Promajna, Drašnice, Igrane, Duće, Orij
TIP: Pobyt v Chorvatsku autobusovou dopravou s odjezdem v pondělí. Jak funguje systém…

10Počet dnů:

10.06.2024Termíny od:

5 999 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

TIP: Pobyt v Chorvatsku autobusovou dopravou s odjezdem v pondělí. Jak funguje systém "apartmánů FORTUNA" naleznete níže v textu.

Systém FORTUNA - apartmány a studia na Omišské a Makarské riviéře, v letoviscích od okolí Omiše až po Živogošće.

Letovisko a konkrétní ubytování Vám sdělíme cca 2 dny před odjezdem. Ve fotogalerii naleznete ukázkové snímky některých našich ubytovacích kapacit. U všech domů zařazených do systému FORTUNA garantujeme velmi dobrou kvalitu ubytování. Doprava luxusním autobusem je pro Vás již zahrnuta v ceně.

Omišská riviéra, rozkládající se mezi Splitskou Riviérou a Makarskou riviérou, je lemována zelenými borovými háji poskytujícími příjemný stín a omývána průzračně čistým Jaderským mořem. Směrem do vnitrozemí se pak zvedá mohutný šedobílý masív pohoří Biokovo. Jen málo míst v Chorvatsku se může pochlubit písčitými plážemi, ale Omišská riviéra mezi tato místa patří.

Makarská riviéra je oblast ve Střední Dalmácii pod monumentálními štíty pohoří Biokovo, s nímž patří k nejvýznamnějším chráněným oblastem, a to v celosvětovém měřítku. Slunečné podnebí, překrásné oblázkové pláže, křišťálově čisté moře a nádherná příroda činí z této oblasti velmi populární turistickou destinaci.

Ubytování: 2 – 8 lůžková studia a apartmány s kuchyňkou a sociálním zařízením, ve vzdálenosti 60 - 400 metrů od moře. V některém typu ubytování mohou mít klienti společnou kuchyň ještě s dalším studiem (sdílená kuchyň je maximálně pro 2 studia dohromady).

Doprava: luxusními, bezpečnými a pohodlnými autobusy značky Scania a Bova s občerstvením, WiFi a WC.

Stravování: vlastní, možnost dokoupení polopenze nebo večeří.



Ubytování se psy a dalšími domácími mazlíčky není bohužel možné.

Ubytování: apartmán

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA: ODJEZDOVÁ MÍSTA - Trasa A:

Rychnov nad Kněžnou - Dobruška - Nové Město nad Metují - Náchod - Česká Skalice - Jaroměř - Hradec Králové - Pardubice - Chrudim - Vysoké Mýto - Litomyšl - Svitavy - Letovice - Brno - Břeclav - Bratislava.

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA: ODJEZDOVÁ MÍSTA - Trasa B:

Rychnov nad Kněžnou - Vamberk - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Svitavy - Letovice - Brno - Břeclav - Bratislava.

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA: ODJEZDOVÁ MÍSTA - Trasa C:

Poděbrady - Praha - Humpolec - Jihlava - Velké Meziříčí - Velká Bíteš - Brno - Břeclav - Bratislava.

Fotografie ubytování ilustrují poskytovaný standard. Konkrétní podoba ubytování se může lišit v závislosti na přidělené kapacitě.

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • autobusovou dopravu
  • ubytování na 7 nocí/osoba
  • pobytovou taxu
  • spotřebu elektrické energie a vody
  • služby delegáta
  • TENTO ZÁJEZD JE MOŽNÝ POUZE NA AUTOBUSOVOU DOPRAVU, KTERÁ JE JIŽ ZAPOČTENA V CENĚ.

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění 400 Kč/dospělá osoba/týden, 320 Kč/dítě do 18 let/týden
  • místenku za 200 Kč/osoba obousměrně
  • polopenzi 4 199 Kč/dospělá osoba/týden, 3 299 Kč/dítě do 12 let/týden
  • večeři 2 799 Kč/dospělá osoba/týden, 2 499 Kč/dítě do 12 let/týden

Slevy

  • Na ubytování systémem Fortuna nelze uplatnit žádné slevy a není možná platba benefitní kartou a papírovými poukázkami.

Výlety

  • Aktuální nabídku Vám sdělí delegát na místě, u kterého si můžete v době informačních schůzek výlety zakoupit.

Makarská

Makarská, pyšnící se čistým pobřežím a průzračným mořem, se rozkládá v dlouhém zálivu na úpatí horského masivu Biokovo. Nejatraktivnější turistické letovisko chorvatského pobřeží zdobí široká promenáda s množstvím obchůdků, restaurací, taveren, barů a hudebních teras, táhnoucí se podél přístavu a pláže. Pěkná, udržovaná oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře. Pronájem lehátek, slunečníků, loděk a šlapadel za poplatek.

Živogošće

Živogošče je velmi známá oblast na Makarské riviéře, vyhledávaná především turisty, kteří chtěji trávit klidnou dovolenou. Do tohoto rybářského místa jezdí nejraději turisté z Německa , Dánska a Anglie, tradičně také čeští turisté, kteří si chtěji od městského hluku a pracovního přetížení odpočinout. Výhodou tohoto letoviska je nádherná, dlouhá a dá se říct, že nejlepší pláž na Makarské riviéře nejenom z pohledu čistoty moře, ale především dostatečného prostoru, který schází zejména v červenci a srpnu ostatním plážím na Makarské riviéře. Další výhodou je bezprostřední blízkost pohoří Biokovo, jehož nejvyšší vrchol Sv. Jure je vysoký 1772 m. Pláž v zátoce koncentruje výpary jódu a soli, čímž vytváří mimořádnou koncentraci těchto prvků ve vzduchu, větší než v ostatních pobytových místech. Proto pobyty doporučujeme těm, kteří se potřebují tzv. vydýchat a odpočinout. Mimo těchto přírodních atraktivit zvyšuje atraktivitu Živogošće i jeho poloha s možnostmi výletů do města Makarska (18 km), Splitu (90 km) a Dubrovníku (110 km), které pulzují značným společenským žvotem. V Živogošći ke trávení spokojené dovolené přispívá i možnost pobytu u otevřeného bazénu s mořskou vodou s možnostmi čerpat služby all inclusive zahrnující poskytování občerstvení u bazénu (alkoholické, nealkoholické nápoje, vína).Na pláži lze si zapůjčit vodní šlapadla, lodičky, motorové čluny, lehátka a deštníky. Na pláži jsou i restaurace umožňující návštěvníkům poskytování jejich služeb.

Omiš

Městečko s přístavem v ústí řeky Cetiny do moře, 25 km jihovýchodně od Splitu. Nánosy řeky Cetiny vytvořily jedinou písečnou pláž v této oblasti. V zátoce Brzet se nachází stejnojmenný hotel, o 8 km dále je hotelové středisko Ruskamen, dříve známé jako centrum naturistů. Nedaleký kaňon řeky Cetiny je oblíbeným cílem výletníků i filmařů. Právě zde byly natáčeny scény do filmů o Vinnetouovi. Dnes je vyhledávaným cílem raftingu.

Podgora

Městečko jižně od Makarské, pod nejvyšší horou pohoří Biokovo, Sv. Jure. Původní obec na horském úbočí sestoupila dolů k vodě a vytvořila krásné rekreační středisko v zálivu, tvořeném dlouhou pláží z bílých oblázků. Je to velice příjemné místo, jehož obyvatelé jsou hrdí na svou partyzánskou minulost - v r. 1942 zde vznikl partyzánský námořní oddíl, připomínaný pomníkem ve tvaru křídel racka, jenž se stal význačným orientačním bodem této části pobřeží. V posledních letech středisko láká stále více turistů a postupně přebírá úlohu hlavního letoviska v oblasti a odlehčuje tak přeplněné Makarské.

Promajna

Promajna se nachází přibližně 4 km jižně od Baške Vody. Původně vznikla z malé rybářské vesničky na pobřeží kousek od Baško Polje a postupně vyrostla v turisticky atraktivní cíl letní dovolené.

Drašnice

Drašnice je klidné prázdninové letovisko, ležící na Makarské riviéře, jen 10 km jižně od Makarské. Jedná se o ideální místo pro ty, kteří preferují poklidnou dovolenou. Atraktivní okolí láká turisty k jednodenním výletům - celá oblast je totiž chráněna pohořím Biokovo. To se stává také častým cílem horolezců.

Igrane

Igrane je chorvatské přístavní město ležící na Makarské riviéře na úpatí pohoří Biokovo. Fantastické pláže a mírné středomořské podnebí činí z Igrane prvotřídní turistickou destinaci. Přestože má město pouze 400 obyvatel, stále vzkvétá, a to zejména díky rybaření, zemědělství (pěstování oliv) a turismu.

Duće

Duće se nachází blízko města Omiš. Pyšní se překrásnou, 3 km dlouhou, písčitou pláží (Copacabana). Nedaleko leží ústí řeky Cetina, která teče do fascinujícího přírodního kaňonu. V létě je ideálním místem pro dobrodružné sjíždění řeky na raftech. Ubytování v Duće je možné v soukromí či v kempech.

Orij

Orij je poklidným letoviskem nacházejícím se ve Střední Dalmácii, asi 5 kilometrů jižně od Omiše. Skvělá poloha letoviska nabízí řadu možností, jak trávit dovolenou. Najdete zde několik krásných oblázkových pláží s pozvolným svažováním do moře, které jsou ideální především pro rodiny s malými dětmi. Turistické středisko nabízí skvělé podmínky pro vodní a plážové sporty. Nadšení sportovci si zde mohou zahrát plážový volejbal nebo si užít pestrou nabídku vodních sportů, jako je potápění, šnorchlování a windsurfing. Pouhé 4 km od Orije je vzdálen kaňon řeky Cetiny, který přitahuje jak milovníky raftingu, tak horolezce a pěší turisty. Letovisko Orij je obklopeno překrásnou přírodou, podél celého letoviska se táhnou husté borovicové lesy. Pokud se vydáte do městečka Dugi Rat, můžete tam navštívit cukrárny, restaurace a taverny nabízející vynikající domácí speciality. Ti, kdo hledají po dni stráveném na pláži zábavu a noční radovánky, nebudou z Orije nadšení. Za rušným nočním životem se musí vydat do nedalekých větších dalmatských měst jako je Omiš nebo Makarská.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

Paříž, nejkrásnější místa, doprava, hotel, snídaně, průvodce - od 4.490 Kč!!

PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
25. - 28.10.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,28 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí