CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 24RLBKIH

Kitzbühel a okolí - Kitzbühelské pohlazení

Rakousko
Tyrolsko
Kitzbüheler Horn a hora Hohe Salve – nejvýznamnější vyhlídkové vrcholy Kitzbühelských…

5Počet dnů:

11.08.2024Termíny od:

12 990 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Kitzbüheler Horn a hora Hohe Salve – nejvýznamnější vyhlídkové vrcholy Kitzbühelských Alp, trasy po upravených horských cestách, alpská květinová zahrada, nádherné jezero Pillersee. Karta na lanovky a nápoje v ceně zájezdu.

nas_tip: Kitzbüheler Horn a hora Hohe Salve – nejvýznamnější vyhlídkové vrcholy Kitzbühelských Alp, trasy po upravených horských cestách, alpská květinová zahrada, nádherné jezero Pillersee. Karta na lanovky a nápoje v ceně zájezdu.

Poznámky: Průvodce: Míla Nováková

Ubytování: pension

Penzion v Hopfgartenu s polopenzí a nápoji (snídaně jednodušší bufet, večeře menu o 3 chodech s možností výběru hlavního jídla, někdy salátový bufet, nápoje neomezeně mezi 10.00-22.00 hodinou - pivo, víno, nealko). K hlavnímu vchodu do penzionu vede 20 schodů, vstupní hala, wi-fi zdarma, jídelna, v 1. patře je posezení. Pokoje jsou v 1. a 2. patře, výtah není k dispozici.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Hradec Králové, Pardubice, Poděbrady (dálnice), Praha, Beroun a Plzeň. Za příplatek 200 Kč/osoba: Trutnov a Hořice.

Program zájezdu

1. den:ráno odjezd autobusu z nástupních míst. Příjezd do penzionu v Hopfgartenu, večeře. 2. den – snídaně, odjezd do Pass Thurnu, výjezd kabinkovou lanovkou na Resterkogel (1.894 m) a nenáročnou panoramatickou hřebenovou cestou výstup na Zweitausender (2.004 m), celkem cca 2,5 hodiny chůze. Odpoledne přejezd do Kitzbühelu a výjezd lanovkami Hornbahn na vrchol Kitzbüheler Horn (1.996 m), kde se na vrcholku hory tyčí vysílač. Nádherný výhled do všech světových stran, překrásný pohled na Grossglockner, Grossvenediger a další horské celky. Možnost posezení, občerstvení. Projdeme zajímavou alpskou botanickou zahrádkou (40 minut) k další lanovce, kterou sjedeme pak dolů do údolí. Večeře. 3. den – snídaně, odjezd do Kirchbergu, výjezd kabinkovou lanovkou Fleckalmbahn (1.802 m). Okružní procházka kolem jezera Ehrenbachhöhensee a kaple sv. Bernarda směrem na Hahnenkamm – ke startu prestižního závodu ve Světovém poháru (celkem cca 100 minut). Odpoledne jsou k dispozici dvě varianty: 1. přejezd autobusem do Brixen im Thale, výjezd kabinkovou lanovkou Hochbrixenbahn do mezistanice, nenáročná procházka kolem jezera Filzalmsee, kde se můžete projít i bosí v rašeliništi. Možnost delších variant k salaším Filzalm, Frankalm (cca 20 minut) nebo i delší 1,5 hodinový okruh s možností posezení na salaši Silleralm, kde paní majitelka nabízí ke koupi sýry a špek. 2. individuální návštěva městečka Kitzbühel a návrat do Hopfgartenu vlakem (jízdenka v ceně). Večeře. 4. den – snídaně, odjezd do údolí Pillerseetal a výjezd lanovkou na vrchol hory Buchsteinwand, kde se tyčí největší vyhlídkový kříž na světě: velkolepý Jakobskreuz. Uvnitř působivé stavby se ukrývá výtah a na střeše i v ramenech kříže jsou vyhlídkové terasy, odkud můžete vidět překrásná panoramata pohoří Loferer, Leoganger Steinberge, vrchol Wildseeloder a Kitzbüheler Horn (vstup není zahrnut v kartě, cca 11 Euro/osoba). Na vrcholu hory Buchsteinwand je možné obejít nenáročný okruh (cca 30 minut). Kolem poledne odjezd do St. Ulrichu a procházka okolo nádherného a čistého jezera Pillersee, které se dá obejít dokola (cca 2 hodiny), u jezera je také možné půjčit si člun nebo paddleboard. Otužilci se můžou v jezeře i vykoupat, ani v parném létě totiž nemívá jezero vodu teplejší než 20 stupňů. Večeře. 5. den – snídaně, z Hopfgartenu výjezd kabinkovým lanovkami Salvenbahn na jednu z vyhlídkových hor v Tyrolsku – Hohe Salve (1.829 m) – díky jedinečné poloze a 360 stupňové vyhlídkové plošině je z ní především nádherný panoramatický výhled na velkou část Tyrolska. Za příznivého počasí je vidět i na Vysoké Taury, Zillertalské Alpy a Wilder Kaiser. Krátká procházka kolem hory, kolem nejvýše položeného kostelíka v Rakousku, poutního kostela sv. Jana Křtitele. Před polednem odjezd do ČR, návrat ve večerních hodinách (dle jednotlivých nástupních míst).
Foto - Bregenzerwald - Hotel Walisgaden v Damüls - Bregenzerwald *** Foto - Bregenzerwald - Hotel Walisgaden v Damüls - Bregenzerwald *** Foto - Bregenzerwald - Hotel Walisgaden v Damüls - Bregenzerwald *** Foto - Gasteinertal - Apartmány Bellevue v Bad Gasteinu **** Foto - Gerlitzen Alpen - Hotel Prinz v Ossiach am See Foto - Hochkönig - Hochkönig - království hor a požitků **** Foto - Kals - Matrei - Hotel Hinteregger v Matrei *** Foto - Kitzbühel a okolí - Kitzbühelské pohlazení Foto - Ledovec Möll - Hotel - pension Hubertus v Mallnitzu *** Foto - Ramsau am Dachstein – běžky - Hotel Post v Ramsau am Dachstein - běžky Foto - Schladming - Hotel Post v Ramsau am Dachstein Foto - St. Johann – Oberndorf - Hotel Kitzbühler Alpen v Oberndorfu - u lanovky **** Foto - Tauplitzalm - Horský gasthof Tauplitzalm v Tauplitz *** Foto - Tauplitzalm - Horský gasthof Tauplitzalm v Tauplitz *** Foto - Tauplitzalm - Horský gasthof Tauplitzalm v Tauplitz *** Foto - Tauplitzalm - Horský gasthof Tauplitzalm v Tauplitz *** Foto - Tauplitzalm - Horský gasthof Tauplitzalm v Tauplitz *** Foto - Tauplitzalm - Horský gasthof Tauplitzalm v Tauplitz *** Foto - Tauplitzalm - Horský gasthof Tauplitzalm v Tauplitz *** Foto - Tauplitzalm - Horský gasthof Tauplitzalm v Tauplitz *** Foto - Tauplitzalm - Horský gasthof Tauplitzalm v Tauplitz *** Foto - Tauplitzalm - Horský gasthof Tauplitzalm v Tauplitz *** Foto - Tauplitzalm - Horský gasthof Tauplitzalm v Tauplitz *** Foto - Tauplitzalm - Horský gasthof Tauplitzalm v Tauplitz *** Foto - Tauplitzalm - Horský gasthof Tauplitzalm v Tauplitz *** Foto - Tauplitzalm - Horský gasthof Tauplitzalm v Tauplitz *** Foto - Tauplitzalm - Horský gasthof Tauplitzalm v Tauplitz *** Foto - Weissee Gletscherwelt - Horský hotel Rudolfshütte ve Weisssee Gletscherwelt *** Foto - Zell am See - Kaprun - B&B by Zillners v Zell am See - 100 m od lanovky *** Foto - Zillertal - First Mountain Hotel Zillertal v Aschau im Zillertal Foto - Zillertal - Zillertal - magická síla hor a vody Foto - Zillertal - Zillertal - magická síla hor a vody

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
11.08.2024 15.08.2024 5 12 990 Kč rezervovat
11.08.2024 15.08.2024 5 12 990 Kč momentálně není k dispozici
11.08.2024 15.08.2024 5 12 990 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem, 4x ubytování v penzionu v Hopfgartenu s polopenzí a nápoji (snídaně jednodušší bufet, večeře formou menu o 3 chodech s možností výběru hlavního jídla, někdy salátový bufet, nápoje neomezeně mezi 10.00-22.00 hodinou - pivo, víno, nealko), průvodce, Kitzbühelskou kartu na lanovky, kartu na místní dopravu (autobus i vlak), pobytovou taxu, ložní prádlo, pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní pojištění 195 Kč/osoba a zájezd, 1 lůžkový pokoj není možný

Slevy

  • ceny platí pro děti do 15,9 let ubytované na přistýlce, sleva 1 000 Kč pro děti do 15,9 let na pevném lůžku

Tyrolsko

Tyrolsko leží v srdci Alp a ať sem přijíždíte z jakékoliv strany, vždy Vás vítají hory. Je to ráj pro milovníky horské turistiky, horolezce i všechny ty, kteří dokáží ocenit krásu velehor. Ty jsou protkány hustou sítí různě náročných turistických cest s velmi dobrým značením. V zimním období se Tyrolsko stává nejdůležitější rakouskou spolkovou zemí. Od Arlbergu po Kitzbühel zde nalezneme širokou paletu lyžařských možností od prestižních středisek po několik míst s nabídkou klidné rekreace.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí