CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 24RLBUNE

Vídeň - Kulturní a přírodní poklady UNESCO ****

Rakousko
Vídeň
Jedinečné zahrady v Tullnu, ochutnávka z Burgenlandska – historické město Eisenstadt,…

3Počet dnů:

03.05.2024Termíny od:

7 290 Kč Cena od:

3 - denní zájezd

Jedinečné zahrady v Tullnu, ochutnávka z Burgenlandska – historické město Eisenstadt, velikán světové klasické hudby Josef Haydn, Rust – nejhezčí vinařské městečko na břehu Neziderského jezera, vyjížďka lodí v Národním Parku Neziderské jezero, Schönbrunn – barokní zámek s rozsáhlými zahradami – světové kulturní dědictví UNESCO, večerní relax v hotelovém bazénu.

nas_tip: Jedinečné zahrady v Tullnu, ochutnávka z Burgenlandska – historické město Eisenstadt, velikán světové klasické hudby Josef Haydn, Rust – nejhezčí vinařské městečko na břehu Neziderského jezera, vyjížďka lodí v Národním Parku Neziderské jezero, Schönbrunn – barokní zámek s rozsáhlými zahradami – světové kulturní dědictví UNESCO, večerní relax v hotelovém bazénu.

Poznámky: Průvodkyně: Dagmar Fialová

Ubytování: hotel ****

Hotel **** s bohatou snídaní, bazén.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Hradec Králové, Pardubice, Poděbrady (dálnice), Praha, Benešov, Tábor a České Budějovice.

Za příplatek 200 Kč/osoba: Trutnov, Jaroměř a Hořice.

Program zájezdu

1. den:ráno odjezd autobusu z nástupních míst, odpoledne návštěva zahrady v Tullnu, která je v Evropě jedinečná první, ekologická inspirující zahrada, rozkládající se na ploše 50 ha. Tvoří ji na 70 různých druhů zahrad. Zajímavostí je, že zdejší zahrady jsou budovány na ekologické bázi, v souladu s biohospodářstvím a nepoužívají se zde tedy žádná umělá hnojiva ani postřiky. Některé zahrady mají zajímavé názvy jako Tanec čarodějnic, Zahrada léčivé vody nebo Nebeská stěna. V zahradě jsou i osázené terasy, je zde spousta míst k odpočinku a restaurace s možností si posedět u dobrého vína a občerstvení, obchod, kde si můžete zakoupit semena na vaši zahradu. V zahradách je i vyhlídková věž a stezka v korunách stromů, ze kterých si uděláte dobrý přehled o zdejším rozsáhlém areálu. Přejezd do pohledného městečka Tulln, kde se nachází krásně zachovalá část římského opevnění, památník Nibelungů, na nábřeží je socha Marca Aurelia. K večeru příjezd do hotelu jižně od Vídně do Vösendorfu, ubytování.2. den – snídaně, přejezd do Burgenlandska. Zastávka v hlavním městě Eisenstadtu, města rodu Esterházyů a Josepha Haydna – pěší okruh městem kolem zámku rodiny Esterházy ze 17. století, Haydnův dům. Přejezd do obce Mörbisch am See, která je přitažlivá svými úzkými uličkami a typickými maďarskými venkovskými domky. Vyjížďka výletní lodí (jízdenka v ceně) v Národním Parku Neziderské jezero, který je ve společném vlastnictví Rakouska a Maďarska. Snad nikde jinde v Evropě se nenajde taková rozmanitost živočišných a rostlinných druhů na tak malém prostoru jako právě zde. Ne nadarmo přijalo UNESCO tento jediný stepní NP v Evropě na Seznam světového dědictví. Poté přejezd do Rustu, vinařského městečka, které vás očaruje svou středověkou atmosférou a nádhernou květinovou výzdobou. Prohlídka historické části města – barokní radnice, Rybářský kostel, měšťanské domy a vinárny, kde si můžete posedět u skleničky vína. Procházka ulicí Storchenstrasse, kde má každý dům své specifické domovní znamení – čapí hnízdo na komíně. Večer návrat na hotel.3. den – snídaně, odjezd do Schönbrunnu a příjemně strávené dopoledne v bývalé letní rezidenci Habsburků. Je to jeden z nejvelkolepějších barokních areálů v Evropě, který je zapsán na seznam UNESCO. V rámci návštěvy areálu můžete navštívit nejen zámek a jeho komnaty (velký okruh s audio průvodcem), ale i atrakce v jeho rozsáhlých zahradách jako je bludiště, zahrady korunního prince, oranžérie a vyhlídková terasa Gloriette (zvýhodněná vstupenka cca 38 Euro). Po poledni odjezd do ČR, návrat ve večerních hodinách (dle jednotlivých nástupních míst).
Foto - Fuschl am See - Hotel Schlick ve Fuschl am See *** Foto - Fuschl am See - Hotel Schlick ve Fuschl am See *** Foto - Fuschl am See - Hotel Schlick ve Fuschl am See *** Foto - Fuschl am See - Hotel Schlick ve Fuschl am See *** Foto - Fuschl am See - Hotel Schlick ve Fuschl am See *** Foto - Fuschl am See - Hotel Schlick ve Fuschl am See *** Foto - Fuschl am See - Hotel Schlick ve Fuschl am See *** Foto - Fuschl am See - Hotel Schlick ve Fuschl am See *** Foto - Fuschl am See - Hotel Schlick ve Fuschl am See *** Foto - Fuschl am See - Hotel Schlick ve Fuschl am See *** Foto - Fuschl am See - Hotel Schlick ve Fuschl am See *** Foto - Fuschl am See - Hotel Schlick ve Fuschl am See *** Foto - Fuschl am See - Hotel Schlick ve Fuschl am See *** Foto - Fuschl am See - Hotel Schlick ve Fuschl am See *** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Ischgl - Hotel Glöckner v Mathonu u Ischglu **** Foto - Národní park Kalkalpen - Národní park Kalkalpen - vápencový svět hor *** Foto - Národní park Kalkalpen - Národní park Kalkalpen - vápencový svět hor *** Foto - Národní park Kalkalpen - Národní park Kalkalpen - vápencový svět hor *** Foto - Národní park Kalkalpen - Národní park Kalkalpen - vápencový svět hor *** Foto - Národní park Kalkalpen - Národní park Kalkalpen - vápencový svět hor *** Foto - Vídeň - Kulturní a přírodní poklady UNESCO  **** Foto - Vídeň - Kulturní a přírodní poklady UNESCO  **** Foto - Vídeň - Kulturní a přírodní poklady UNESCO  ****

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
03.05.2024 05.05.2024 3 7 290 Kč momentálně není k dispozici
03.05.2024 05.05.2024 3 7 290 Kč rezervovat
03.05.2024 05.05.2024 3 7 290 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem, 2x ubytování v hotelu **** s bohatou snídaní, průvodce, plavbu lodí po jezeře, pobytovou taxu, ložní prádlo, pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní pojištění 117 Kč/osoba a zájezd, 1 lůžkový pokoj 2 400 Kč/zájezd, vstupy cca 50 Euro

Slevy

  • cena platí pro dítě 6-11,9 let ubytované na 3. lůžku

Vídeň

Dřívější hlavní město rakousko-uherské monarchie, dnes hlavní město Rakouska. Centrem staré části je Stephanplatz s monumentálním dómem sv. Štěpána - gotickou stavbou ze 14.-15. stol. Mezi důležité a zajímavé budovy patří nádherná budova opery, císařský palác Hofburg, další palác Schönbrunn, neogotická městská radnice, Burgtheater a Musikverein, sídlo vídeňského filharmonického orchestru. Mnozí turisté vyhledají zábavu a vzrušení ve velkém zábavním parku Prater.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí