CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 24RLBLEC

Elbigenalp - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky ***

Rakousko
Tyrolsko
Velmi oblíbený zájezd do světa alpské přírody v období největšího květu, vysokohorská…

6Počet dnů:

29.06.2024Termíny od:

14 990 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Velmi oblíbený zájezd do světa alpské přírody v období největšího květu, vysokohorská silnice Silvretta Hochalpenstrasse s nádhernými výhledy na okolní „třítisícovky“, přehrady a vodopády, Lech am Arlberg – nejkrásnější vesnice Evropy, turistika pro každého, Lechtalská karta, návštěva prodejny špeku.

nas_tip: Vítejte v ráji! Lechtalské Alpy vynikají hlubokými dolinami a strmými, působivě formovanými štíty, mnohdy porostlými travou do značné výšky a příroda je zde jen minimálně poznamenaná člověkem. Lechtalská karta, díky které vyjedeme jednoduše lanovkami na vrcholy, pohodové túry a nezapomenutelné výhledy. Tento zájezd je naší stálicí v nabídce již několik let a klienti se vracejí absolutně nadšení a okouzlení touto jedinečnou alpskou oblastí na západě Rakouska. Těšíme se i na vás!

Poznámky: Průvodce: Milena Myšáková

Ubytování: hotel ***

Hotelu *** v Elbigenalpu s polopenzí (snídaně formou bufetu, večeře menu o 4 chodech s možností výběru hlavního jídla od 2. dne).

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Hradec Králové, Pardubice, Poděbrady (dálnice), Praha, Beroun (dálnice) a Plzeň.

Za příplatek 200 Kč/osoba: Trutnov, Jaroměř a Hořice.

Program zájezdu

1. den:ráno odjezd autobusu z Prahy, příjezd do malebného údolí Tannheimertal, které patří především pro svou krásu mezi nejoblíbenější výletní cíle. Hodinová procházka kolem jezera Vilsalpsee, které je obklopeno vápencovým masivem hor a patří mezi nejkrásnější tyrolská horská jezera. K večeru příjezd do hotelu v Lechtalu, ubytování a večeře. 2. den – snídaně, výlet místním autobusem do Lechu am Arlberg – luxusní alpské vesnice, která získala na výstavě Florale 2004 právem zlatou medaili a ocenění „nejkrásnější vesnice Evropy“. Výjezd lanovkou Rüfikopfbahn do 2.350 m. Panoramatická vyhlídka. Odpoledne výjezd lanovkami na Schlegelkopf – nenáročná turistika chráněnou přírodní oblastí s vápencovými skalami rozrušenými počasím. Do Lechu je možné sejít pěšky nebo sjet lanovkou. Večeře. 3. den – snídaně, celodenní výlet na silnici Silvretta Hochalpenstrasse, která vede nádhernou vysokohorskou krajinou z Vorarlberska do Tyrolska, a která je oprávněně nazývána „cestou snů“ – vysokohorská jezera, ledovce, nenáročná procházka kolem přehrady. Cestou zpět zastávka v prodejně největší továrny na špek v Tyrolsku, možnost nákupu z pestrého výběru této tyrolské speciality. Večeře. 4. den – snídaně, výlet místním autobusem do vesnice Bach. Výjezd lanovkou Jöchelspitzbahn do 1.768 m, naučná stezka alpskou florou. Odpoledne procházka z Holzgau nádherným postranním údolím Höhenbachtal kolem vodopádu Simmswasserfall až k chatě Untere Rossgumpenalm. Zajímavou atrakcí je jeden z nejdelších visutých mostů v Rakousku, který přetíná toto údolí. Večeře. 5. den – snídaně, odjezd místním autobusem do vesnice Warth a výjezd lanovkou Steffisalpexpres do 1.884 m. Celodenní turistika. Jak lehké trasy k místním horským chatám, tak i středně náročné túry. Jednou z nejoblíbenějších tras je okružní túra nádhernou krajinou k jezeru Körbersee – azalková pole, svišti a příroda, která je minimálně poznamenaná člověkem. Večeře. 6. den – snídaně, odjezd z hotelu do údolí Namlos, do největší obydlené osady se salašemi a horskými chatami v Rakousku – Fallerschein (vycházka cca 45 minut). Kolem poledne odjezd po panoramatické cestě přes Bergwang do ČR. Návrat ve večerních až nočních hodinách (dle jednotlivých nástupních míst).
Foto - Elbigenalp - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Elbigenalp - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Elbigenalp - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Elbigenalp - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Elbigenalp - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Elbigenalp - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Elbigenalp - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Elbigenalp - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Elbigenalp - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Elbigenalp - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Elbigenalp - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Elbigenalp - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Elbigenalp - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Elbigenalp - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Gasteinertal - Apartmány Bellevue v Bad Gasteinu **** Foto - Gasteinertal - Apartmány Bellevue v Bad Gasteinu **** Foto - Gasteinertal - Apartmány Bellevue v Bad Gasteinu **** Foto - Gasteinertal - Apartmány Bellevue v Bad Gasteinu **** Foto - Gasteinertal - Apartmány Bellevue v Bad Gasteinu **** Foto - Gasteinertal - Apartmány Bellevue v Bad Gasteinu **** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Gasteinertal - Hotel Elisabethpark v Bad Gasteinu *** Foto - Steeg - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Steeg - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Steeg - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  *** Foto - Steeg - Lechtalské Alpy - ráj alpské turistiky  ***

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
29.06.2024 04.07.2024 6 14 990 Kč rezervovat
29.06.2024 04.07.2024 6 14 990 Kč momentálně není k dispozici
29.06.2024 04.07.2024 6 14 990 Kč momentálně není k dispozici
29.06.2024 04.07.2024 6 14 990 Kč momentálně není k dispozici

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem, 5x ubytování v hotelu *** v Elbigenalpu s polopenzí (snídaně formou bufetu, večeře menu o 4 chodech s možností výběru hlavního jídla od 2. dne), průvodce, Lechtalskou kartu (využívání lanovek, místní dopravy), mýtné po vysokohorské silnici Silvretta Hochalpenstrasse, pobytovou taxu, ložní prádlo, pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní pojištění 234 Kč/osoba a zájezd, 1 lůžkový pokoj 1 750 Kč

Slevy

  • slevy platí pro děti 5-13,9 let ubytované na 3. nebo 4. lůžku

Tyrolsko

Tyrolsko leží v srdci Alp a ať sem přijíždíte z jakékoliv strany, vždy Vás vítají hory. Je to ráj pro milovníky horské turistiky, horolezce i všechny ty, kteří dokáží ocenit krásu velehor. Ty jsou protkány hustou sítí různě náročných turistických cest s velmi dobrým značením. V zimním období se Tyrolsko stává nejdůležitější rakouskou spolkovou zemí. Od Arlbergu po Kitzbühel zde nalezneme širokou paletu lyžařských možností od prestižních středisek po několik míst s nabídkou klidné rekreace.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí