CK Pohoda Maďarsko Zájezd č. CARB

Hotel CARBONA

Maďarsko
Hévíz
Poloha: Hotelový komplex se středomořskou atmosférou se nachází v klidné lokalitě…

6Počet dnů:

29.09.2024Termíny od:

17 690 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Poloha: Hotelový komplex se středomořskou atmosférou se nachází v klidné lokalitě blízko centra Hevízu, cca 500 m od termálního jezera. Městečko Hevíz se nachází na příjemné zelené vrchovině mezi vinicemi, jen 10 km od Balatonu, v madarské župě Zala.

Vybavení: Vybavení: Recepce, lobby, restaurace Attila, kavárna Platán (kvalitní káva a čaj, domácí dorty, čerstvé ovocné či zeleninové džusy, doprovodný kulturní a zábavní program), noční bary Victoria Terrace a Carolina (vedle tanečního sálu, dobrá vína), bar u bazénu Neptun, dětské hřiště a dětský koutek, feng shui zahrada, zahradní gril, obchod se suvenýry, směnárna, výtah, hotelové pantofle (3 Eur/zdarma), pokojová služba, Wifi zdarma, fitness, wellness, termální bazény venkovní (30°C) a vnitřní (28°C) napájené vlastním pramenem, dětský bazén se skluzavkou, masážní lehátka, sluneční terasa, půjčovna kol a kolárna, volnočasové a cvičební programy, úschovna zavazadel, konferenční místnosti, turistické informace, hlídané parkoviště (pro auta i autobusy). Domácí mazlíček za poplatek cca 20 EUR/noc.

Sport a zábava: Aktivity: Kulturní vyžití - organizované kulturní akce na podiu hotelu, o víkendech živá hudba během večeří u svíček. Externí doplňkové aktivity - kulečník, bowling (cca 500 m), jízda na koni (cca 2 km). Zajímavosti v okolí - jezero Balaton (10 km), město Keszthely - historický zámek a široká škála kulturních programů, hrad Sümeg, zámek Helikon, ostrovní lázně Szigetfürdő, přírodní zajímavost Malý Balaton, Zalakaros, rezervace buvolů, Kápolnapusztai.

Ubytování: hotel

Velmi příjemný a komfortní hotel s kvalitními službami (i pro náročné), je obklopen pečlivě upravenou zelení ve stylu arboreta (feng shui) a nabízí širokou škálu léčebných a wellness služeb, bazénový a saunový svět a bohatou nabídku pro volný čas. Hosté mají volný vstup do hotelového wellness a fitness centra s krytým a venkovním bazénem. Hotel získal v minulosti mnoho ocenění (pyšní se např. titulem Nejlepší wellness středisko nebo Nejlepší hotel roku).

Popis pokojů: Dvoulůžkové pokoje standart nabízejí dvoulůžko (manželská postel), koupelnu se sprchou nebo vanou, fén, minibar, trezor, telefon, Wifi, klimatizaci, rádio, TV/sat, sušák na prádlo, žehlící potřeby, balkon a župan. K dispozici jsou i bezbariérové pokoje, nekuřácké pokoje, pokoje pro alergiky či propojené pokoje.

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře formou bohatého gurmánského bufetu v hotelové restauraci Attila (maďarské regionální speciality, mezinárodní kuchyně, dietní či vegetariánská jídla, výběr z 50 druhů kvalitních vín, restaurace získala ocenění Grand Prix Maďarských produktů), o víkendech večeře při svíčkách s živou hudbou.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Praha, Pardubice, Hradec Králové, Vysoké Mýto, Moravská Třebová, Svitavy, Letovice, Brno, Hodonín



Doprava autobusem nebo minibusem. Organizátor zájezdu si vyhrazuje právo změnit pořadí nástupních míst podle počtu klientů a časového limitu.

01 carbona 12.JPG 01 carbona hala č.JPG 01 carbona hala2.JPG 01 carbona venku 01 Standard plus Room 01 Superior family 01_Carbona_dron 01_Carbona_fall 01_Carbona_night2 01_Carbona_outdoor 01_Spa 01_Swimming pool1 01_Thermal 010_Cafebar3 011_Restaurant 014_Mud 014_Shirodara 014_Thalasso1 018_Pool11 1_Carbona_front2

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
29.09.2024 04.10.2024 6 17 690 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • Dopravu autobusem, ubytovaní s polopenzí, vstup do bazénu a wellness, taneční večery a jiné kulturní programy, služby průvodce, pojištěni CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Za příplatek možnost dokoupení cestovního pojištění do zahraničí od pojišťovny Union (včetně storna). Pobytovou taxu cca 1,8 EUR/os./noc (od 18 let věku, platí se v místě ubytování)

Hévíz

Nedaleko Balatonu se nachází největší termální jezero Evropy (druhé na světě). Na ploše 49 000 m2, pokryté lekníny, vyvěrá denně 60 milionů litrů léčivé vody o teplotě 36°C. V Hévíz je jedno z největších a nejznámějších lázeňských středisek v Maďarsku a lázně zde existují již od roku 1795.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí