CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 23030503

Lozenec - Hotel ATIVA

Bulharsko
Lozenec, Jižní Černomoří
Poloha: Menší hotel v těsné blízkosti dlouhé severní pláže (cca 150 m). Do centra…

15Počet dnů:

27.08.2023Termíny od:

9 490 Kč Cena od:

15 - denní zájezd

Poloha: Menší hotel v těsné blízkosti dlouhé severní pláže (cca 150 m). Do centra letoviska cca 200 m, nákupní možnosti do 100 m od hotelu.

Pláž: Severní dlouhá písečná pláž (150 m od hotelu) s pozvolným vstupem do moře, lehátka a slunečníky za poplatek, převlékárny a sprchy na pláži, nabídka vodních sportů za poplatek

severní dlouhá písečná pláž (80 m od hotelu) s pozvolným vstupem do moře, lehátka a slunečníky za poplatek  (7-10 LEVA), převlékárny a sprchy na pláži, nabídka vodních sportů za poplatek

Vybavení: Hotel disponuje recepcí, barem v lobby (Wi-Fi zdarma), restaurací a bazénem s lehátky a slunečníky zdarma.

Náš názor: Hotel vzhledem k ideální poloze doporučujeme všem věkovým kategoriím.

Poznámka: Cena zahrnuje (autobusové zájezdy): dopravu autobusem, ubytování, stravu (viz smlouva), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb., pobytové taxy, komplexní cestovní pojištění (pokud je sjednáno)Cena zahrnuje (letecké zájezdy): leteckou dopravu, letištní taxy a poplatky včetně základního palivového příplatku, transfer z letiště do místa ubytování a zpět , ubytování, stravu (viz. smlouva), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb., pobytové taxy,  komplexní cestovní pojištění (pokud je sjednáno)

Info: Možnosti cestovního pojištění: Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a připojištění COVID - více informací zde: Pojistné limity cestovního pojištění UNIQA | CK BonTon (bontonck.cz)

cena_let_osoba_zahrnuje: leteckou dopravu, letištní taxy a poplatky včetně základního palivového příplatku, transfer z letiště do místa ubytování a zpět , ubytování, stravu (viz. tabulka), služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb.

cena_let_nezahrnuje: komplexní pojištění storna a covidu 50,-/71,- Kč/os./den, příplatky viz tabulka

Ubytování: ano

Komfortní, prostorné dvoulůžkové nebo třílůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek. Všechny pokoje mají vlastní soc. zařízení (SWC), balkón, ledničku, TV a klimatizaci zdarma

Stravování: snídaně

Snídaně servírované formou menu přímo v hotelu Ativamožnost večeří ve vyhlášené restauraci Stará Kašta (cca 10 minut chůzí)

Snídaně servírované formou menu přímo v hotelu Ativa možnost večeří ve vyhlášené restauraci Stará Kašta (cca 10 minut chůzí)

Doprava: autokarem

Foto - Lozenec - Hotel ATIVA Foto - Lozenec - Hotel ATIVA Foto - Lozenec - Hotel ATIVA Foto - Lozenec - Hotel ATIVA Foto - Lozenec - Hotel ATIVA Foto - Lozenec - Hotel ATIVA

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem, ubytování, stravu (viz tabulka), služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění včetně storna a covidu 50,-/71,- Kč/os./den, příplatky viz tabulka

Lozenec

Lozenec je vesnička obklopená krásnou přírodou. Leží 70 km jižně od Burgasu na úpatí pohoří Strandža. Toto místo doporučujeme všem, kteří chtějí strávit svoji dovolenou na klidném místě bez přílišného ruchu. Blízko vesničky se nacházejí rozsáhlé vinice a fíkové a lesní háje, ideální pro projížďky na horských kolech. Ubytování se nachází 200 - 400 m od překrásné písečné pláže. Pláž je hlídaná plavčíky, má sestupný spád do moře a je tedy velmi vhodná pro malé děti. K dispozici vám bude náš delegát. I zde se za poslední léta mnoho změnilo, a tak můžete strávit romantický večer v některé z místních restaurací a kaváren. Nezanedbatelnou výhodou tohoto místa jsou i nízké ceny ve srovnání s velkými hotelovými středisky a klidný charakter místa. Lozenec jako většina dalších míst Černomoří zažívá období velikého růstu a tomu odpovídá i stále vyšší kvalita služeb ubytování, stravování apod. Díky svému tichému charakteru se toto místo stalo rychle velmi populárním.

Jižní Černomoří

Oblast černomořského pobřeží jižně od města Bourgas. Oblíbený cíl letní dovolené, ideální pro rodiny s dětmi. Mezi nejznámější letoviska patří Achtopol, Carevo, Černohorec, Djuni, Kiten, Lozenec, Primorsko, Sinemorec, Sozopol a další.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí