CK Pohoda Slovinsko Zájezd č. 551

Slovinsko - romantika adventu a koupání v mořském parku TERMARIS v Portoroži

Slovinsko
Koper, Postojna, Piran
Vydejte se s námi na adventní zájezd do krásného Slovinska, kde poznáte jedinečný…

6Počet dnů:

04.12.2024Termíny od:

10 190 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Vydejte se s námi na adventní zájezd do krásného Slovinska, kde poznáte jedinečný rozsáhlý komplex Postojenských jeskyní (délka 24 km, jeden z největších jeskynních systémů v Evropě s neskutečným bohatstvím krápníkové výzdoby), hlavní město Lublaň s adventním trhem a nezapomenutelnou stopou architekta Jože Plečnika, městečka Piran a Koper v benátském stylu i honosný přístavní Terst vybudovaný ve velkolepém stylu habsburských vídeňských staveb.
Volný čas můžete využít ke koupání v několika termálních bazénech v hotelu Histrion, mořském parku Termaris.
Ubytování je zajištěno ve velmi pěkném, nedávno kompletně renovovaném 4* hotelu Histrion přímo na břehu moře, stravování je formou bohaté bufetové polopenze - výborná slovinská / istrijská kuchyně.

Ubytování: hotel ****

V r. 2020 komplentě zrenovovaný hotel, příjemné ubytování, pokoje mají balkony, miniledničku. V celém komplexu hotelu i bazénů Termaris je WiFi zdarma.

Stravování: polopenze

formou bohatého bufetu

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:Odjezd z Prahy v pozdních večerních hodinách, noční přejezd do Slovinska.
2. den:Návštěva POSTOJENSKÝCH JESKYNÍ , kde v rámci prohlídky pojedete podzemním vlakem, budete si moci představit rozlehlost jeskynního systému s množstvím krápníků. Při pěší prohlídce jeskyně pak uvidíte i nejkrásnější postojenské krápníky (Briliant, který se stal symbolem jeskyně) i tajemného jeskynního živočicha macaráta jeskynního. O adventu bývá v jeskyni vánoční výzdoba a je zde také mnohem méně návštěvníků než v letním období. Odpoledne příjezd do Portorože, ubytování, volno ke koupání v mořském parku Termaris.
3. den:Pěší výlet do historického PIRANU , kterému se přezdívá malé Benátky, protože byl dlouhá staletí pod nadvládou Benátské republiky, kdy zde byly vybudovány paláce, uličky, hradby a také církevní stavby na piranské akropoli. Odpoledne volno, možnost procházek do např. do mondénního lázeňského letoviska Portorož, nebo koupání v termálních bazénech TERMARIS (7 vnitřních bazénů a velká vířivka, skluzavky pro děti aj.). Mimo to můžete využít služby Wellness centra Benedicta v hotelu Histrion, které za poplatek nabízí sauny, masáže aj.
4. den:Návštěva města TERST, města, které je částečně italské a částečně rakouské, protože dlouhou dobu spadalo pod vliv rakouské monarchie. Uvidíte četné krásné paláce, rozlehlá náměstí a široké třídy, ale také památky na dobu římskou (např. divadlo). Přímo na obrovském náměstí Piazza Unita d´Italia jsou umístěné vánoční stromy. KOPER – procházka historickým centrem s benátskou architekturou, dominantní katedrálou i vyhlídkou na koperský přístav.
5. den:Dopoledne ještě volno ke koupání, poté odjezd z Portorože. Návštěva LUBLANĚ, která je nejvíce spojena se jménem architekta Jože Plečnika. Projdeme se centrem města s mosty přes řeku Lublanici vč. Dračího mostu a budeme mít volno na adventním trhu, který se koná na březích řeky, jsou zde četné možnosti občerstvení, posezení i procházek. Večerní CELJE s největším slovinským středověkým hradem a hezkým starým centrem, které má o adventu velmi pěknou výzdobu. Noční přejezd.
6. den:Návrat do Prahy v časných ranních hodinách.
Celje 1 Celje 2 Celje 3 Hotel Histrion 1 Hotel Histrion 2 Hotel Histrion 3 Hotel Histrion 4 Hotel Histrion 5 Koper 1 Koper 2 Lublaň 10 Lublaň 11 Lublaň 12 Lublaň 5 Lublaň 6 Lublaň 7 Lublaň 8 Lublaň 9 Piran 1 Piran 2 Piran advent 1 Piran advent 2 Portorož 4 Portorož 8 Portorož advent 1 Portorož advent 1 Portorož advent 2 Postojná 1 Postojná 10 Postojná 11 Postojná 2 Predjamský hrad 1

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
04.12.2024 09.12.2024 6 10 190 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • průvodce
  • výlety dle programu
  • 3x nocleh v hotelu Histrion 4*
  • 3x polopenzi formou bohatého bufetu
  • po dobu pobytu neomezený vstup (v rámci otevírací doby) do Mořského parku Termaris
  • zapůjčení županů - na pokojích

Cena nezahrnuje

  • Cena nezahrnuje pobytovou taxu 8,5 Euro / os. / pobyt
  • Pro vstup do Postojné je nutná závazná rezervace předem, platba na místě v Eurech. Nutno uvést, zda se jedná o dospělou osobu, studenta do 25 let nebo dítě do 15 let včetně.

Slevy

  • sleva pro dítě do 14,99 let na přistýlce, se dvěma dospělými osobami (sleva: -1000 Kč)
  • sleva pro 3.dospělou osobu na přistýlce (sleva: -600 Kč)

Výlety

  • 1/1 pokoj - omezený počet, nutno ověřit dostupnost předem v CK (příplatek: 1800 Kč)
  • pojištění léčebných výloha storna (příplatek: 270 Kč)

Koper

Postojna

Piran

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí