CK Pohoda Nizozemí Zájezd č. 14799E

Amsterdam pro rodiče a děti + SVĚT MINIATUR + HRAVÉ MUZEUM NEMO (letecky z Prahy

Nizozemí
Zaanse Schans
Připravte se na nizozemské dobrodružství… pro malé i velké! Užijete si plavbu po…

4Počet dnů:

25.07.2024Termíny od:

24 990 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Připravte se na nizozemské dobrodružství… pro malé i velké! Užijete si plavbu po říčních kanálech, odhalíte tajemství vědy v muzeu NEMO a zhoupnete se na unikátní houpačce nad městem. Objevíte svět voskových figurín i holandských miniatur. Ochutnáte palačinky, sýry a vyrobíte si horkou čokoládu v Zaanse Schans. Cestujte s dětmi za zábavou a poznáním do Amsterdamu!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Podmínky pro přepravu zavazadel: Zavazadlo v ceně zájezdu:  kabinové zavazadlo o rozměrech 45 x 36 x 20 cm (toto zavazadlo patří na palubu letadla, rozměry jsou včetně držadla, postranní kapsy a koleček)

Zavazadlo v ceně zájezdu:  odbavované zavazadlo o hmotnosti do 15 kg, max. rozměr součtu všech stran 275 cm (toto zavazadlo bude odbaveno do podpalubí)

Zavazadlo za příplatek 2 800 Kč: odbavované zavazadlo o max. hmotnosti 23 kg


Podmínky vždy platí pro jednoho cestujícího, pokud není uvedeno jinak.

Hmotnosti zavazadel nelze sčítat.

Každý pasažér musí mít své vlastní zavazadlo dle uvedených podmínek. Zavazadlo k odbavení (pokud není v ceně) lze objednat nejpozději 30 dní před termínem zájezdu.

Vstupné: Tyto vstupenky do vybraných památek a případné fakultativní výlety si můžete před zájezdem u nás přiobjednat. S možností prohlídky je počítáno v programu zájezdu. Klienti, kteří se prohlídky nezúčastní, mohou tento čas využít např. vlastním volným programem:

BikeTour

Dospělý 1500.00 Kč

NEMO Museum

Dospělý 520.00 Kč

Madurodam

Dospělý 530.00 Kč

Cestovní pojištění: Kooperativa A (50 Kč / den / osoba)
Kooperativa B Evropa (100 Kč / den / osoba)
Slavia A - Travel Standart 2.0 + STORNO (50 Kč / den / osoba)
Slavia B - Travel Plus 2.0 + STORNO (76 Kč / den / osoba)
Slavia C - Travel Exclusive 2.0 + STORNO (96 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Ubytování: hotel ***

ubytování v hotelích v jednolůžkových a dvoulůžkových a dle dostupnosti i třílůžkových pokojích s vlastním soc. zařízením

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:Po příletu do Amsterdamu nás čeká plavba říčními kanály a po ní ochutnáme zdejší sladké či slané palačinky. Odlet z Prahy, po příletu přesun z letiště na hotel a ubytování. S Amsterdamem se seznámíme  plavbou po kanálech , které křižují a protkávají centrum města. Uvěří děti, že domy plavou nebo že se o sebe opírají a naklánějí podle řádění vln?  Po tomto jedinečném zážitku budeme mít v nedaleké restauraci možnost  ochutnávky palačinek , které jsou v Nizozemsku populárním jídlem a konzumují se tu naslano i nasladko. Večer návrat na hotel. 
2. den:Že je Amsterdam hravým městem, se s dětmi přesvědčíme již dnes. Projedeme se na kolech Vondelparkem, prozkoumáme muzeum NEMO a poznáme neodmyslitelná místa centra metropole.  Dnešek začneme na vyhlídce  A´dam Lookout , kde si z výšky téměř 100 metrů vychutnáme výhled na Amsterdam a okolí. Užijeme si jízdu rychlovýtahem , která nás za 20 vteřin vyveze do 20. patra, a zájemci budou moci vyzkoušet zhoupnutí na speciální houpačce nebo třeba virtuální realitu.  Nejen děti budou moci zábavnou formou objevovat svět vědy a techniky v muzeu NEMO . Budova muzea připomíná kosmickou loď a její terasa, ze které je pohled na Amsterdam zase jiný, v horkém letním počasí nabízí i drobné vodní hrátky a také příjemné posezení.  Při naší procházce spatříme majestátní budovu hlavního nádraží, starobylý kostel Oude Kerk či náměstí Dam ,  na kterém stojí Královský palác a také tzv. Nový kostel ,  v němž probíhaly královské korunovace. Hlavní amsterdamskou nákupní zónou se dostaneme až k jednomu ze symbolů města, plovoucímu květinovému trhu.  Později odpoledne bude možnost navštívit  muzeum voskových figurín Madame Tussauds  s vystavenými figurínami nizozemského krále Viléma Alexandra či prince Harryho a Megan Markle nebo pokračovat do Vondelparku a půjčit si oldschool kola na projížďku po parku. Budete si připadat na chvíli jako opravdový Holanďan, kterému bicykl slouží jako běžný dopravní prostředek.
3. den:Dnes si prohlédneme téměř „celé Holandsko“ v parádním areálu miniatur Madurodam a smočíme nohy v moři na plážích v Scheveningenu.  Dnešní zážitky zahájíme jízdou vlakem do města  Den Haag a dále tramvají na předměstí Scheveningen, kde si nejprve prohlédneme miniaturní město Madurodam . Na ploše 18 000 m² jsou tu v měřítku 1:25 k vidění slavné stavby a atrakce z Amsterdamu, Rotterdamu a dalších míst v Nizozemsku. Pokračovat budeme na pláž v Scheveningenu , kde budeme mít možnost ochutnat rybí speciality , zájemci budou moci zchladit nohy v moři nebo se svézt na místním ruském kole. Oblíbenou atrakcí je i podmořský svět Sea Life.  Návrat do Amsterdamu. 
4. den:Naším posledním zážitkem bude výlet do Zaanse Schans. Kromě prohlídky větrných mlýnů si zkusíme vyrobit i vlastní čokoládu. Po návratu do Amsterdamu odletíme zpět do Prahy.  Vydáme se do městečka Zaandam a zdejšího skanzenu Zaanse Schans , který se rozkládá u řeky Zaan. Uvidíme zde několik větrných mlýnů , které sem byly svezeny z celého Nizozemska, výrobu tradičních dřeváků, ochutnáme holandský sýr a zájemci si budou moci vyrobit studenou či horkou čokoládu v místním Cacaolabu . Poté se vrátíme zpět do Amsterdamu do hotelu. Následovat bude přesun na letiště a návrat do ČR.
Foto - Amsterdam pro rodiče a děti + SVĚT MINIATUR + HRAVÉ MUZEUM NEMO (letecky z Prahy Foto - Amsterdam pro rodiče a děti + SVĚT MINIATUR + HRAVÉ MUZEUM NEMO (letecky z Prahy Foto - Amsterdam pro rodiče a děti + SVĚT MINIATUR + HRAVÉ MUZEUM NEMO (letecky z Prahy Foto - Amsterdam pro rodiče a děti + SVĚT MINIATUR + HRAVÉ MUZEUM NEMO (letecky z Prahy Foto - Amsterdam pro rodiče a děti + SVĚT MINIATUR + HRAVÉ MUZEUM NEMO (letecky z Prahy Foto - Amsterdam pro rodiče a děti + SVĚT MINIATUR + HRAVÉ MUZEUM NEMO (letecky z Prahy Foto - Amsterdam pro rodiče a děti + SVĚT MINIATUR + HRAVÉ MUZEUM NEMO (letecky z Prahy Foto - Amsterdam pro rodiče a děti + SVĚT MINIATUR + HRAVÉ MUZEUM NEMO (letecky z Prahy Foto - Amsterdam pro rodiče a děti + SVĚT MINIATUR + HRAVÉ MUZEUM NEMO (letecky z Prahy Foto - Amsterdam pro rodiče a děti + SVĚT MINIATUR + HRAVÉ MUZEUM NEMO (letecky z Prahy Foto - Amsterdam pro rodiče a děti + SVĚT MINIATUR + HRAVÉ MUZEUM NEMO (letecky z Prahy Foto - Dámská jízda v Amsterdamu + KVĚTINOVÝ WORKSHOP + RETRO BIKE TOUR (letecky z Prah Foto - To nejlepší z Amsterdamu + KEUKENHOF (letecky z Ostravy - Krakova) Foto - To nejlepší z Amsterdamu + KEUKENHOF + OSLAVY KRÁLOVÝCH NAROZENIN (letecky z Pra Foto - To nejlepší z Amsterdamu + KEUKENHOF + OSLAVY KRÁLOVÝCH NAROZENIN (letecky z Pra Foto - To nejlepší z Amsterdamu + SÝROVÉ TRHY V ALKMAARU (letecky z Prahy) Foto - To nejlepší z Amsterdamu + SÝROVÉ TRHY V ALKMAARU (letecky z Prahy) Foto - To nejlepší z Amsterdamu + ZAANSE SCHANS (letecky z Prahy) Foto - To nejlepší z tradičního Holandska + NEJVĚTŠÍ NÁRODNÍ PARK (autobusem)

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
25.07.2024 28.07.2024 4 24 990 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • letenka Praha – Amsterdam – Praha se všemi poplatky
  • kabinové a odbavované zavazadlo dle podmínek pro přepravu zavazadel
  • transfer letiště–hotel–letiště
  • 3x ubytování
  • 3x snídaně
  • služby průvodce (mimo individuální volno)

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění (není-li sjednáno)
  • doporučené kapesné cca 220 EUR (včetně dopravy a vstupného na místě - v případě zájmu o muzea či jiné atrakce se informujte v CK - nutno zakoupit i 2 měsíce předem)
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj: 5 300 Kč

Zaanse Schans

Obydlený skanzen s dřevěnými domky a větrnými mlýny v typicky zaanském stavebním stylu 17. - 18. Století. V rámci Zaanse Schansu je také výroba dřeváků, sýrová farma,... Projížďka po řece Zaan podél mlýnů, z nichž většina v tomto kraji patřila k TZV. průmyslovým mlýnům ( sloužily jako pily, loupárny ječmene a rýže, lisovaly olej či mlely koření a kávové boby).

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí