CK Pohoda Itálie Zájezd č. RE/IT587-22

Itálie - Benátky A Ostrov Burano

Itálie

ZMĚNA TERMÍNU: 23.9.-26.9.2022 Jedno z nejslavnějších měst světa vyrůstá přímo z…

4Počet dnů:

23.09.2022Termíny od:

12 990 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

ZMĚNA TERMÍNU: 23.9.-26.9.2022
Jedno z nejslavnějších měst světa vyrůstá přímo z vodní hladiny. Díky své poloze na 118 ostrůvcích v laguně si Benátky uchovaly stejnou podobu, jak je známe z malířských pláten renesančních a barokních mistrů. V jejich ulicích nejezdí auta ani skútry. Veškerý provoz se odehrává na vodní hladině. Zájezd vám Benátky představí jako město proslulých památek, kulisu známých filmů a literárních děl. Náš průvodce vás zavede k významným památkám i na místa, která stále ještě davy turistů neobjevily, doporučí vám místní speciality a zájemcům domluví výlet gondolou. Vyhlídkovou jízdou po laguně vám město zasadíme do jeho okolí, které tvoří laguna a venkov s pestrobarevnými domky.

Ubytování: ano

hotel

UBYTOVÁNÍ
3x ubytování v hotelu *** ve 2lůžk. pokojích s příslušenstvím

STRAVOVÁNÍ
3x snídaně. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Nástupní místa: 02.06. - 05.06. Odjezd L2
23.09. - 26.09. Odjezd L2

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:1. den zájezdu: Odlet do Benátek, transfer na hotel, ubytování, večerní Benátky s průvodcem – v závislosti na let. řádu. 2. den zájezdu: Po snídani lodní výlet z přístavu Fusina za klenoty BENÁTSKÉ LAGUNY . Plavba mezi ostrovy benátského venkova na půvabné BURANO , ostrov pestrobarevných domků a ruční výroby krajek. Poté prohlídka historického města BENÁTKY (UNESCO) s průvodcem. Ukážeme si náměstí Piazza San Marco s úchvatnou bazilikou - vzpomínka na spojení Benátek s Byzancí, triumf gotické architektury - Dóžecí palác – symbol slávy a moci Benátek s krásným podloubím ve stylu benátské gotiky nebo Kampanilu - možnost vyjet výtahem na téměř 100 m vysokou zvonici s vyhlídkou, která ilustruje, proč se o Benátkách hovoří jako o městu ostrovů. Jen pár minut chůze je to z náměstí ke Canalu Grande s okázalými paláci. Projdeme se ke slavnému mostu Ponte Rialto . V podvečer návrat na hotel. 3. den zájezdu: Ráno přejezd kolem vil a zámků na řece Brentě, opět z přístavu Fusina přeplutí lodí do centra Benátek. Procházka k největším benátským kostelům Zanipolo a Frari s díly od Veroneseho, Tizoana nebo Donatella, romantická náměstí – campa ve čtvrtích Dorsoduro, San Polo nebo Castello, úzké uličky i honosné paláce, kanály a středověké kostely, opera La Fenice . Možnost návštěvy proslulé obrazové galerie Accademia s kolekcí děl benátských mistrů nebo romantické projížďky na gondole. Večer návrat do hotelu. 4. den zájezdu: Snídaně, dle časových možností návštěva Benátek, prohlídka s průvodcem nebo individuální volno ve městě. V návaznosti na let. řád transfer na letiště a odlet do Prahy. Poznámka: Změna programu vyhrazena, dle aktuálních let. řádů může být termín zájezdu posunut + - 1 den.
Itálie - Benátky Poznávací zájezd Itálie - Benátky Poznávací zájezd Itálie - Benátky Poznávací zájezd Itálie - Benátky Poznávací zájezd Itálie - Benátky Poznávací zájezd Itálie - Benátky - bazilika sv. Marka Poznávací zájezd Itálie - Benátky - Campanila Poznávací zájezd Itálie - Benátky - náměstí sv. Marka Poznávací zájezd Itálie - Benátky - ostrov  Burano Poznávací zájezd Itálie - Benátky , Gran Canal Poznávací zájezd Itálie - Benátky, bazilika sv. Marka Poznávací zájezd Itálie - Benátky, Canal Grande Poznávací zájezd Itálie - Benátky, most Rialto Poznávací zájezd Itálie - Benátky, náměstí sv. Marka - Kampanila

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 3x snídani,
  • 3x ubytování v hotelu*** – 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • průvodce CK
  • transfery z/na letiště,

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 1800 Kč (povinné při nedoobsazení),
  • Do kostelů není vhodné jít s holými rameny a v šortkách, může se Vám stát, že nebudete vpuštění dovnitř. Doporučujeme mít sebou turistickou obuv a turistické oblečení
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • fakult. služby a vše ostatní co není uvedeno v "Cena zahrnuje"
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 160 Kč,
  • MĚNA A KURZ
  • pobyt. taxu,
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění – rozšířená ochrana) Evropa - 30 Kč/den
  • UPOZORNĚNÍ
  • vstupné,

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

MÁJOVÁ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.490 Kč!!

Májová PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
8. - 11.5.2024
23. - 26.5.2024

Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,22 Kč
euro 25,01 Kč

Počasí