CK Pohoda Itálie Zájezd č. RE/IT615-22

Neapolský Záliv - Pobřeží Amalfi

Itálie

Oblíbený zájezd do Itálie, jehož předností je termín podzimních prázdnin 2022 , vám…

6Počet dnů:

25.10.2022Termíny od:

19 590 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Oblíbený zájezd do Itálie, jehož předností je termín podzimních prázdnin 2022 , vám nabídne to nejzajímavější z této oblasti. Vydáme se na výlety, kde je největší koncentrace historických památek a přírodních zajímavostí. Zamíříme na rozhraní útesů a temných vulkánů, pocítíme sirný zápach sopky, budeme proplouvat Smaragdovou jeskyní i podél útesů mytických Sirén, připomeneme si bájného Herakla a necháme se ohromit neapolským barokem i pozemským rájem na ostrovech Capri.

Zájezd provází Mgr. Michal Hrazdil

Neapol – Pompeje – Herculaneum – Vesuv – ostrov Capri – Sorrento – Salerno – Amalfi – Atrani – Ravello

Ubytování: ano

hotel***

UBYTOVÁNÍ
5x ubytování v hotelu *** ve 2lůžk. pokojích s příslušenstvím (3x oblast Torre del Greco, 1x u Říma/oblast Torre del Greco - dle let. řádu)

STRAVOVÁNÍ
5x polopenze

Hotel 3* v oblasti Torre del Greco - 2lůžk. pokoj s příslušenstvím (sprcha, WC, telefon, TV, klimatizace). Hotel se nachází přímo na nábřeží na okraji města Torre del Greco v Neapolském zálivu, vedle národního parku Vesuv.

Stravování: polopenze

Doprava: letecky

Nástupní místa: 25.10. - 30.10. odjezd L2

letecky Praha – Neapol/Ciampino - Praha, po destinaci se budeme pohybovat lux. klim. autobusem.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odlet z Prahy do Neapole/ev. Ciampino dle let. řádu, transfer na hotel, večeře.
2. den:Snídaně, připojení ke skupině autobusového zájezdu. Dopoledne odplujeme na fakult. výlet, na třetí největší ostrov Neapolského zálivu PROCIDA . Projdeme se fotogenickou rybářskou čtvrtí La Corricella , po stopách natáčení filmu Talentovaný pan Ripley. Odpoledne historické centrum NEAPOLE , čtvrť Santa Lucia, hrad Castel Nuovo, palác Palazzo Reale a kostel San Francesco di Paola, opera San Carlo aj.. Návrat na ubytování do hotelu a večeři.
3. den:Po stopách vulkanické erupce. Prohlédneme si POMPEJE , velkolepý příklad starořímského města zničeného erupcí sopky. Zkamenělé HERCULANEUM , jedna z nejlépe zachovalých antických památek, římské rezidenční město a přístav s podobným osudem jako nedaleké Pompeje. Možnost fakult. výletu na VESUV , výjezd na temně se tyčící sopku nad Neapolí, procházka kolem samotného jícnu vulkánu, rozhledy na Neapolský záliv.
4. den:Fakultativní celodenní výlet na ostrov CAPRI . Nejnavštěvovanější ostrov Tyrhénského moře, který byl již ve středověku pobytovým místem císařů Augusta a Tiberia, možnost okružní plavby kolem ostrova, návštěva městečka CAPRI s nabílenými kamennými domy a ANACAPRI s výhledy na ostrov a Neapolský záliv. Milovníkům přírodních scenérií doporučujeme výlet člunem k Modré jeskyni (Grotta Azzurra). Individuální volno k posezení v četných místních kavárničkách. Večer prohlídka malebného SORRENTA , města na skalní plošině nad Neapolským zálivem, které se jmenuje podle bájných Sirén.
5. den:Po stopách apoštolů. Přejezd do města SALERNO a prohlídka katedrály s hrobem evangelisty Matouše, procházka po promenádě a fakult. lodní výlet podél Amalfského pobřeží - Costiera Amalfitana (UNESCO), do nejkouzelnější oblasti Kampánie, kde voňavé háje citronovníků pokrývají útesy, které záhy mizí pod modrou hladinou, uvidíme bělostné vily přilepené na strmých svazích. Navštívíme středověké AMALFI s dómem sv. Ondřeje a krásnou polohou u moře. Procházka do ATRANI , městečka nalepeného na Dračí kaňon a místa, kde byla korunována dóžata Amalfské republiky. Fakult. plavba do SMARAGDOVÉ JESKYNĚ nebo výlet místní dopravou vysoko do kopců nad Amalfi do elegantního městečka RAVELLO zavěšeného mezi mořem a oblohou s neskutečnými výhledy a krásnými zahradami (Villy Cimbrone a Villy Rufolo). Odjezd na hotel oblast Torre del Greco/Řím (dle letového řádu), nocleh.
6. den:Snídaně, transfer na letiště Neapol/Ciampino (dle letového řádu) a odlet do Prahy.
Poznávací zájezd Itálie - Neapol Poznávací zájezd Itálie - Neapol Poznávací zájezd Itálie - Neapol - Castel Nuovo Poznávací zájezd Itálie - Neapolský záliv a Vesuv Poznávací zájezd Itálie - Neapolský záliv, Salerno - katedrála Poznávací zájezd Itálie - ostrov Capri Poznávací zájezd Itálie - ostrov Capri Poznávací zájezd Itálie - ostrov Capri - Via Krupp Poznávací zájezd Itálie - pobřeží Amalfi - Positano Poznávací zájezd Itálie - Pompeje Poznávací zájezd Itálie - Positano

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 5x polopenzi,
  • dopravu lux. klim. busem v Itálii,
  • průvodce CK
  • transfery z/na letiště,

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 3500 Kč (povinné při nedoobsazení),
  • a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • Do kostelů není vhodné jít s holými rameny a v šortkách, může se Vám stát, že nebudete vpuštění dovnitř. Doporučujeme mít sebou turistickou obuv a turistické oblečení
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • Fakultativní příplatek:
  • fakultativní výlety,
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 240 Kč
  • MĚNA A KURZ
  • pobytovou taxu,
  • UPOZORNĚNÍ
  • vstupné,

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

MÁJOVÁ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.490 Kč!!

Májová PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
8. - 11.5.2024
23. - 26.5.2024

Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,28 Kč
euro 25,03 Kč

Počasí