CK Pohoda Nepál Zájezd č. 340_100224

Nepál - pestrý svět pod Everestem

10Počet dnů:

27.10.2024Termíny od:

61 370 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Ubytování: hotel **

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:ODLET Z PRAHY: Odlet z Prahy do Káthmándú s přestupem.
2. den:PŘÍLET DO KÁTHMÁNDÚ: Přílet do Káthmándú. Odpoledne prohlídka města a návštěva pagody Svajambhunáth, přezdívané „Opičí chrám“, odkud se otevírá nádherný výhled na Káthmándské údolí. Dále návštěva paláce Živoucí bohyně Kumarí Dévi, sochy hrozivého vtělení boha Šivy Kala Bhairávy. Nocleh v Káthmándú.
3. den:KÁTHMÁNDÚ: Snídaně. Prohlídka unikátního historického centra města Patan v okolí Palácového náměstí. Pokračujeme exkurzí do historického Bhaktapuru s chrámem Nyatapola, Zlatou bránou, královským palácem, náměstíčkem hrnčířů i mistrovských děl nevárského řezbářství a desítkami dalších chrámů,. Nocleh v Káthmándú.
4. den:KÁTHMÁNDÚ - POKHARA: Po snídani přejezd do druhého největšího města Nepálu, do Pokhary. Odpoledne projížďka loďkou po jezeře Phewa a následuje malebná procházka kolem jezera. Jezero patří k nejnavštěvovanějším a nejmalebnějším v celém Nepálu. Je oblíbené především pro své půvabné okolí a krásně se na něm odráží hora Machhapuchhre a další vrcholky pohoří Annapurna. Nocleh v Pokhaře.
5. den:POKHARA: Snídaně. Celodenní prohlídka Pokhary. Navštívíte Mezinárodní horské muzeum, ve kterém je část expozice věnovaná fenoménu Yeti. Dále malebné vodopády Davis Fall, jeskyni Gupteshwor Mahadev nebo vystoupáte k Pagodě Míru – budhistické stúpě ležící v nadmořské výšce 1.113 m n m, odkud se rozprostírá nádherný výhled do okolí na město či na vrcholky Annapurny. Nocleh v Pokhaře.
6. den:POKHARA – CHITWAN: Snídaně. Odjezd malebnou krajinou k národnímu parku Chitwan. Po cestě zastávka ve městečku Bandipur, přezdívaného skrytým pokladem Nepálu. Spojuje v sobě tradiční vesnickou architekturu nádherný výhled na Himáláje. Odpolední příjezd do NP Chitwan, ubytování, večeře a nocleh v Chitwanu.
7. den:NP CHITWAN: Po snídani odjezd na nezapomenutelné safari. Jedinečným zážitkem může být jízda na slonu v tropické džungli, pozorování různých druhů zvířat, medvědů a krokodýlů či leopardů a tygrů. Největším lákadlem je zde tygr bengálský a nosorožec indický. V parku žije více než 700 druhů zvířat. Vydáte se také do vesnice, kde poznáte kulturu domorodého etnika Tharu. Večeře a nocleh v Chitwanu.
8. den:CHITWAN – KÁTHMÁNDÚ: Snídaně a ranní odjezd do Káthmándú. Odpolední prohlídka tajemného chrámu Pashupatinah zasvěceného bohu Šivovi. Chrám patří k jednomu z nejdůležitějších náboženských míst v Asii pro Šivovy uctívače. Provádějí se zde kremace a poslední obřady hinduistů. Následuje návštěva Boudhanath stúpy – největší kulové stúpy v Nepálu. Obě pamětihodnosti jsou zapsány na seznam světového kulturního dědictví UNESCO. Ubytování a nocleh v Káthmándú.
9. - 10. den:KÁTHMÁNDÚ - PRAHA: Snídaně a transfer na letiště, odlet s přestupem do Prahy. Večerní přílet do Prahy.
Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem Foto - Nepál - pestrý svět pod Everestem

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
03.05.2024 12.05.2024 10 62 990 Kč momentálně není k dispozici
27.10.2024 05.11.2024 10 61 370 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu Praha – Káthmándú – Praha
  • letištní taxy
  • 7x nocleh se snídaní v hotelech 3
  • 2x oběd, 2 x večeře v NP Chitwan
  • transfery a program dle itineráře se vstupy
  • průvodce ESO travel (minimálně 11 osob)

Cena nezahrnuje

  • vízum do Nepálu 30,- USD + 1 fotografie
  • fakultativní výlety nad rámec programu
  • bakšišné 35,- USD na osobu
  • cestovní pojištění

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí