CK Pohoda Itálie Zájezd č. 22591203

Val di Fassa - Rezidence Casa Canazei ***

Itálie
Val di Fassa
Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnutá v ceně pobytu a klienti si ji kupují…

8Počet dnů:

09.04.2022Termíny od:

5 050 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnutá v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha: Alba di Canazei (1.517 m), obec pod lyžařským areálem Ciampac, který je propojen s areálem Bufaure, nebo se lze dopravevit skubusem do Canazei na lyžařský okruh Sella Ronda. Rezidence leží 900 m od lanovek, 50 m od zastávky skibusu a 300 m od centra městečka.

Ubytování: apartmán

Rezidence Casa Canazei***, komplex čtyř rezidencí vystavěných v typickém alpském stylu, kde mají hosté k dispozici bar/tavernu, lyžárnu, pračku a garáž, za příplatek saunu. Připojení wi-fi zdarma na recepci a v apartmánech. Apartmány BILO-4/5 (cca 45 m2) má ložnici pro dvě osoby a obývací pokoj s kuchyňským koutem a gaučem na spaní, možnost pátého lůžka pouze pro díte do 12 let. BILO-6 (cca 50 m2) má dvě oddělené ložnice, jedna s dvěma lůžky a druhá s palandou, obývací pokoj s kuchyňským koutem a gaučem na spaní pro dvě osoby. V každém apartmánu je koupelna/WC, TV, telefon a sejf, některé apartmány mají balkón. Parkování: garáž nebo venkovní v ceně apartmánu (1 garáž na apartmán).

Stravování: vlastní

S možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Doprava: vlastní

Foto - Val di Fassa - Rezidence Casa Canazei *** Foto - Val di Fassa - Rezidence Casa Canazei *** Foto - Val di Fassa - Rezidence Casa Canazei *** Foto - Val di Fassa - Rezidence Casa Canazei *** Foto - Val di Fassa - Rezidence Casa Canazei ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • ubytování v apartmánu na uvedený počet nocí včetně energií
  • ložní prádlo
  • ručníky
  • závěrečný úklid
  • wi-fi
  • DPH

Cena nezahrnuje

  • Povinný příplatek:
  • turistická taxa
  • Služby za příplatek:
  • cestovní pojištění
  • Další služby (platba na místě):
  • sauna: 5 €/os
  • pračka: 3 €/žetón
  • sušička: 3 €/žetón

Slevy

  • motivační slevy

Val di Fassa

V srdci Dolomit, mezi Albou, Canazei, Campitellem, Vigem, Pozzou di Fassa a Passem Costalunga se odvíjí 120 km sjezdových tratí území Val di Fassa. Díky své výhodné poloze se na lyžích z vesnic v údolí Val di Fassa dostanete až k nejvyšší hoře Marmoladě (3343 m), což je vrchol a absolutně nejlepší lyžování z celých italských Dolomit. V rámci skipasu Dolomiti Superski si zde můžete vyzkoušet ty nejprudší sjezdovky. Při návratu se dostanete na zelený nebo oranžový okruh Sella Rondy - jedná se o cca 40 km dlouhé okruhy po směru nebo protisměru hodinových ručiček kolem skalního masívu, kde můžete přejet na lyžích přes Val di Fassa (napojeno kabinovou lanovkou Pecol z Canazei a Col Rodella z Campitella) do Arabby, Val Gardeny a nebo Alta Badie. Podle náročnosti si zde opravdu vybere každý - např. střední lyžař svá zákoutí a tréninková místa v Alta Badii a zkušenější lyžaři zase náročnější trasy ve známé Val Gardeně. Kdyby ani toto nestačilo, tak si zkuste zajet na Passo Pordoi (2950 m) a sjet z tohoto vrcholu je maximum.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí