CK Pohoda Thajsko Zájezd č. 367

Velký okruh jižním Thajskem

Thajsko

Poleťte s námi do Thajska a užijte si odpočinek na jedněch z nejkrásnějších pláží…

16Počet dnů:

29.01.2020Termíny od:

52 900 Kč Cena od:

16 - denní zájezd

Poleťte s námi do Thajska a užijte si odpočinek na jedněch z nejkrásnějších pláží světa v kombinaci s poznáváním půvabů asijské kultury. Čeká vás pozemský ráj plný slunce, odkud se vrátíte nejen odpočatí a nabití energií, ale také plni nezapomenutelných zážitků.

Ubytování: hotel

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:ODLET PRAHA – BANGKOK Sraz 2,5 hodiny před časem odletu na letišti Václava Havla Praha (místo a přesný čas bude upřesněn v pokynech k zájezdu). Odlet letadlem společnosti Emirates Airlines do hlavního města Thajska – Bangkoku.
2. den:BANGKOK Přílet do Bangkoku. Transfer do hotelu a ubytování. Následně procházka po okolí. Projdete se kolem Královského parku parku Sanam Lunang , okolí současného Královského paláce , ale především navštívíte jeden z nejstarších bangkockých chrámů, chrám ležícího Buddhy Wat Pho , který je v blízkosti krásného výhledu na řeku Chao Praya . Po prohlídce následuje osobní volno.
3. den:BANGKOK Celodenní prohlídka Bangkoku. Projdete Královskou cestou k chrámovému komplexu Wat Saket nacházejícího se přímo v centru Bangkoku společně se Zlatou horou (Golden Mountain) na jejímž vrcholku je překrásný výhled na uspěchané bangkocké město. Nabídneme Vám pohled na „opravdový“ Bangkok bez příkras. S námi zažijete klasické thajské cestování místními dopravními prostředky jako je loďka po zdejších kanálech, nadzemní dráha nebo metro, které nás zavezou do moderních a nejluxusnějších čtvrtí Bangkoku Siam a Silom. Projdete se po největším bangkockém  parku Lumpini a poté se moderním metrem přesunete do části starého Bangkoku, kde navštívíte bývalý Královský palác tzv. “Chrám úsvitu či červánků” Wat Arun , nacházející se na břehu řeky s krásným výhledem. Zpět do hotelové části přejedete přímo od Wat Arun převozem přes řeku Chao Praya.  Po zbytek dne následuje osobní volno. Večer doporučujeme individuální procházku po tzv. „ulici baťůžkářů“ Khao San Road , kde naleznete spoustu barů, restaurací a masážních salónů.
4. den:BANGKOK – KRABI Transfer na letiště a odlet do provincie Krabi , transfer do hotelu a ubytování s následným volnem na koupání a relaxaci. Provincie Krabi je jednou z nejznámějších a nejfotografovanějších oblastí v Thajsku. Vděčí za to překrásným vápencovým skálám, které se nalézají jak na pevnině, tak v moři. Turistická oblast Ao-Nang je výborným výchozím místem pro lodní výlety k mnoha krásným zátokám a ostrůvkům, kde naleznete pláže s jemným korálovým pískem. Možnost šnorchlování.
5. den:KRABI – RAILAY BEACH a PHRANANG BEACH Dnes se vydáte na celodenní výlet lodí do zátoky Railay Beach , jednoho z nejkrásnějších míst této oblasti s významnými krasovými útvary vystupujícími z modravě zelenavých vod. Volný čas můžete využít ke koupání a šnorchlování nebo k projížďce na kajaku kolem krasových ostrůvků. Odpoledne se přesunete procházkou do vedlejší zátoky Phranang beach , kde budete moci obdivovat neuvěřitelné vápencové útvary a strávit zbytek dne na pláži.
6. den:KRABI – OSTROV PODA Pobyt u moře nebo možnost celodenního fakultativního výletu na ostrov Koh Poda s nádhernou pláží a projížďkou kolem nedalekých ostrůvků Chicken Island . Kolem ostrovů je mnoho korálových útesů s nádhernou podmořskou faunou, ideální místo pro šnorchlování nebo potápění.
7. den:KRABI – OSTROV LANTA Ráno transfer minibusem do blízkého přístavu, odkud vás čeká plavba klimatizovanou lodí na krásný a romantický ostrov Koh Lanta . Plavba trvá asi 2 hodiny, po příjezdu transfer do hotelu a ubytování. Odpoledne volno, koupání, relaxace na pláži.
8. den:OSTROV LANTA Volný den vhodný k poznávání ostrova, koupání, relaxace na pláži. Večer možnost fakultativní návštěvy hlavního města Saladan , kde budete moci ochutnat mořské plody v některé z typických restaurací vystavěných na kůlech, zajít si na masáž nebo se projít po tržnici.
9. den:OSTROV PHI PHI Dnes se můžete těšit na celodenní výlet lodí na jeden ze sedmi nejkrásnějších ostrovů světa Koh Phi Phi . Ráno si užijete hodinovou plavbu lodí z přístavu Saladan na Lantě, prohlídku hlavního města Phi Phi Don a fakultativní výstup na nejkrásnější vyhlídku ostrova. Odpoledne obeplujete ostrov  Phi Phi Lee , jenž je známý zátokou Maya Bay , kde se natáčel slavný holywoodský film Pláž . 
10. den:OSTROV LANTA - odpočinkový den Odpočinkový den na ostrově Lanta. Den můžete strávit zcela podle svého gusta, třeba odpočinkem na pláži a koupáním v moři.
11. den:OSTROV LANTA Odpočinkový den na pláži. Dopoledne možnost výletu do jižní části ostrova, kde zažijete projížďku na slonech pravým tropickým deštným pralesem.
12. den:OSTROV LANTA – 4 OSTROVY Možnost celodenního fakultativního výletu rychlolodí na 4 nádherné ostrovy – Koh Kradan , Koh Chauek , Koh Hai , Koh Muk . Během výletu navštívíte mořskou jeskyni a několikrát se zastavíte na šnorchlování a koupání. V ceně výletu je i typický thajský oběd.
13. den:OSTROV LANTA Poslední den na ostrově Lanta. Den můžete strávit odpočinkem na pláži a koupáním v moři. Užijte si jedinečnou atmosféru tohoto ostrova na procházkách, nebo výletem do hlavního města Saladan.
14. den:OSTROV LANTA – OSTROV PHUKET Dopoledne vás čeká přejezd minivany podél pobřeží na ostrov Phuket , který je turisty nazýván perlou v Andamanském moři. Ubytování, poté následuje volno na koupání a odpočinek na pláži.
15. den:OSTROV PHUKET Volný čas na koupání, relaxaci, poznání či sport. Ostrov Phuket se nalézá 900 km jižně od Bangkoku. Je největší a zároveň nejdražší z thajských ostrovů, který je vyhledáván turisty z celého světa. Poslední den zde můžete využít k odpočinku na pláži, vodním sportům nebo k posledním nákupům. Jsou zde tržnice s různým zbožím za dobré ceny a nespočet masážních salónů. Ve večerních hodinách transfer na letiště a odbavení.
16. den:ODLET Odlet z ostrova Phuket. Přílet do Prahy.
17. den:
Foto - Velký okruh jižním Thajskem Foto - Velký okruh jižním Thajskem Foto - Velký okruh jižním Thajskem Foto - Velký okruh jižním Thajskem Foto - Velký okruh jižním Thajskem Foto - Velký okruh jižním Thajskem Foto - Velký okruh jižním Thajskem Foto - Velký okruh jižním Thajskem Foto - Velký okruh jižním Thajskem Foto - Velký okruh jižním Thajskem Foto - Velký okruh jižním Thajskem Foto - Velký okruh jižním Thajskem Foto - Velký okruh jižním Thajskem

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí