CK Pohoda Maďarsko Zájezd č. 2244

Maďarské putování se zastávkou u Balatonu

Maďarsko
Budapešť
Zažijte s námi všechny chutě Maďarska v poznávacím zájezdu, který nás společně zavede…

3Počet dnů:

01.05.2020Termíny od:

4 390 Kč Cena od:

3 - denní zájezd

Zažijte s námi všechny chutě Maďarska v poznávacím zájezdu, který nás společně zavede až na břehy Balatonu, kde si užijeme pohodový den s koupáním. Před tím si ale prohlédneme si historickou i moderní Budapešť, kde si můžete vyzkoušet vyhlášené maďarské lázně na vlastní kůži. Výlet si zpestříme i ochutnávkou lahodných maďarských vín včetně Tokajského a degustací maďarských specialit.

Program: 1. den: Odjezd z ČR v brzkých ranních hodinách. Příjezd do Budapešti v dopoledních hodinách. Začneme tak den procházkou městem. Chybět nebude návštěva Budínského hradu, Matyášova chrámu a Rybářské bašty. Večer se můžete těšit na plavbu po Dunaji s hudbou a večeří. Přesun na hotel po vlastní ose nebo MHD.

2. den: Po snídani se vydáme na druhou část prohlídky města. Uvidíte baziliku sv. Štěpána, budovu Parlamentu a další památky. Zajdeme si do vyhlášené tržnice Vásárcsarnok, tedy Velké tržnice. Nakoupíte zde levně a především chutně. Snadno zde seženete to nejlepší z Maďarské kuchyně. Najdete zde speciální mleté papriky, svazky sušených paprikových lusků, salámy a tradiční uzeniny, zeleninu, víno, pálenku, sušené houby a koření všech barev i vůní. Odpolední program bude zaměřen na chuťové pohárky. Čeká nás cesta za maďarským vínem včetně degustace místních pokrmů ve vinařské oblasti Tokaj. Večer návrat na hotel.

3. den: Po snídani odjezd do ČR se zastávkou u Maďarského moře. Dopoledne příjezd k jezeru Baltonon, nedaleko Kenese u Parku Schenenyi. Užít si zde můžete skvělé koupání, relaxaci na písečné pláži. Hned u pláže najdete několik barů, restaurací a nákupních možností. Maďarské moře a jejich slunečné lázně, jak se oblasti přezdívá, opustíme v pozdních odpoledních hodinách a vydáme se zpět do ČR. V případě nepřízně počasí bude program upraven a navštívíme společně lázně Györ.

Ubytování: ano

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA 2:00 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
JIHLAVA- 4:00 TŘÍDA LEGIONÁŘŮ, PARKOVIŠTĚ ZA BILLOU
BRNO- 5:15 ULICE ROOSVELTOVA U JANÁČKOVA DIVADLA
MIKULOV - 6:00 BENZINA, ULICE BRNĚNSKÁ

Jednotlivá nástupní místa jsou obsluhována jen v případě obsazení min 6 osobami. Pokud není nástupní místo obsazeno, bude rezervace přeodbavena na nejbližší nástupní místo.

CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ V ZÁVISLOSTI NA NAPLNĚNÍ KAPACIT DANÝCH AUTOBUSŮ. PŘESNÝ ČAS ODJEZDU BUDE URČEN V POKYNECH NA CESTU.

ČAS PŘÍJEZDU JE ORIENTAČNÍ. MŮŽE SE ZMĚNIT V NÁVAZNOSTI NA DOPRAVNÍ SITUACI A ČAS ODJEZDU Z DESTINACE. PŘÍJEZDY VE VÝŠE UVEDENÝCH ČASECH TEDY NENÍ MOŽNÉ GARANTOVAT.

Důležité upozornění:
Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.

Budka 11 Budka 21 lake-balaton-2342100 MADARSKO MADARSKO 2 MADARSKO 4 MADARSKO HLAVNI FOTO MADARSKO3

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • ubytování na 2 noci se snídaní ve dvoulůžkovém pokoji
  • autobusová doprava
  • palubní zavazadlo a zavazadlo k přepravě
  • služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • fakultativní výlet s ochutnávkou vín a degustací 35€
  • plavbu po Dunaji 15€
  • vstup do termálních lázní v Budapešti (doporučená částka na vstupy od lázní a objektů: 6700 HUF (je nutné mít sebou forinty, v lázních lze platit pouze forinty nebo kartou)
  • cestovní a úrazové pojištění
  • příplatek za jednolůžkový pokoj

Budapešť

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí