CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 19AD110

Vídeň - Adventní Vídeň

Rakousko
Vídeň
Poznámky: Vídeňský advent začíná již 6 týdnů před Štědrým dnem, takže i v listopadovém…

1Počet dnů:

05.12.2019Termíny od:

750 Kč Cena od:

1 - denní zájezd

Poznámky: Vídeňský advent začíná již 6 týdnů před Štědrým dnem, takže i v listopadovém termínu bude možné u radnice navštívit tradiční vánoční trhy, ještě bez velkého počtu lidí. Výhodu menšího počtu návštěvníků oceníte i ve všední dny - již několik let jezdíme ve čtvrtek. V našich termínech je navíc možné vystoupit z busu nedaleko centra a není třeba hradit přesun metrem. Do vánočně vyzdobené Vídně s námi můžete cestovat nejen autobusem s průvodcem, ale i vlakem nebo vlastním autem. Ubytování Vám zajistíme nejen  v době Adventu a nejen ve Vídni. Nabídku na další rakouská města zpracujeme      "na míru".

nas_tip: Rakouská metropole oděná do vánočního hávu, to je Vídeň v adventním čase. Prohlídka historického centra s průvodcem, návštěva nejznámějšího vídeňského adventního trhu na Radničním náměstí a proslulý zámek Schönbrunn.

Ubytování: ano

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trasa W - Trutnov, Hostinné (+300), Dvůr Králové nad Labem (+250), Hořice (+250), Úpice (+250), Červený Kostelec (+250), Náchod (+300), Jaroměř, Hradec Králové, Pardubice, Holice nebo Chrudim, Vysoké Mýto, Litomyšl, Svitavy, Brno (-100)Informace o odjezdu z Prahy v CK DATOUR.

Program zájezdu

1. den:V ranních hodinách (Trutnov 3:30, HK 4:30, PCE 5:00, Svitavy 6:00 a další nástupní místa analogicky) odjezd z ČR, po příjezdu do Vídně zastávka u zámku Schönbrunn a návštěva adventního trhu před zámkem. Přejezd do středu města a prohlídka historického centra s průvodcem. Individuální volno k návštěvě nejznámějšího vídeňského adventního trhu na Radničním náměstí. Odjezd z vánočně osvětlené Vídně cca v 18:30 hod.
Foto - Vídeň - Adventní Vídeň Foto - Vídeň - Adventní Vídeň Foto - Vídeň - Adventní Vídeň Foto - Vídeň - Adventní Vídeň Foto - Vídeň - Adventní Vídeň

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu busem, služby průvodce a pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní cestovní pojištění vč. storna 35 Kč

Vídeň

Dřívější hlavní město rakousko-uherské monarchie, dnes hlavní město Rakouska. Centrem staré části je Stephanplatz s monumentálním dómem sv. Štěpána - gotickou stavbou ze 14.-15. stol. Mezi důležité a zajímavé budovy patří nádherná budova opery, císařský palác Hofburg, další palác Schönbrunn, neogotická městská radnice, Burgtheater a Musikverein, sídlo vídeňského filharmonického orchestru. Mnozí turisté vyhledají zábavu a vzrušení ve velkém zábavním parku Prater.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí