CK Pohoda Francie Zájezd č. 527199

KOUZLO LEVANDULOVÉ PROVENCE

Francie
Provence
Monacké knížectví, filmové Cannes, provensálský venkov, levandulová pole, plátna…

6Počet dnů:

24.06.2019Termíny od:

7 990 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Monacké knížectví, filmové Cannes, provensálský venkov, levandulová pole, plátna Vincenta van Gogha, antické památky, největší francouzský přístav, provensálské pobřeží,
bez nočního přejezdu do Francie, hotel s možností večeří.

Ubytování: hotel ***

3x nocleh se snídaní ve dvoulůžkových pokojích (s vlastním příslušenstvím a TV) v hotelu*** Yes v Avignonu uprostřed Provence. Hotel disponuje venkovním bazénem. Snídaně jsou podávány formou bufetu. Večeře (za příplatek) jsou servírované a skládají se ze tří chodů.
1x nocleh se snídaní ve dvoulůžkových pokojích (s vlastním příslušenstvím a TV) v hotelu*** na trase zájezdu v prostoru severozápadní Itálie. I tady jsou večeře (za příplatek) servírované a skládají se ze tří chodů.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Praha, Písek, České Budějovice

Program zájezdu

1. den:V 6.00 hodin ráno (24.6.) odjezd z Prahy, dále Písku a Českých Budějovic. Cesta přes Německo a Rakousko do Itálie. Večer příjezd na hotel v severozápadní Itálii. Možnost doplacení večeře. Nocleh.
2. den:Cesta podél italské a francouzské riviéry – prohlídka Monackého knížectví. MONAKO (exteriéry knížecího paláce) a MONTE CARLO (slavné kasino), zastávka v CANNES (palác filmového festivalu, otisky hvězd). Nocleh v Avignonu. Možnost doplacení večeře.
3. den:Program mezi levandulovými poli: červené městečko a skály ROUSSILLON, románské opatství uprostřed levandulových polí ABBAYE DE SENANQUE. Prohlídka AVIGNONU, kde ve 14. století sídlili nejvyšší představitelé západní církve – papežský palác, slavný most, hradby. Nocleh v Avignonu. Možnost doplacení večeře.
4. den:Program po stopách antických Římanů a jednoho z nejslavnějších malířů všech dob: monumentální antický most PONT DU GARD, vápencové pohoří Les Alpilles, LES BAUX – historické městečko se středověkým hradem a dalekými výhledy do krajiny, ST.REMY – antický kenotaf a oblouk, klášter ST.PAUL - blázinec spojený s obrazy a pobytem Vincenta van Gogha. Procházka po stopách van Gogha v ARLES – antický amfiteátr, románské kostely, nábřeží řeky Rhony, místa známá z malířových obrazů. Nocleh v Avignonu. Možnost doplacení večeře.
5. den:Program na pobřeží Provence: Celodenní prohlídka provensálské metropole MARSEILLE – výjezd vláčkem ke kostelu s vyhlídkou Notre Dame, moderně přestavěný historický přístav, pitoreskní čtvrť Panier, pevnosti. Možnost fakultativního výletu lodí k fjordům CALANQUE a na IF – ostrov s vězením z románu Hrabě Monte Christo (cca 30 €). Ochutnání vyhlášené polévky bujabézy. Noční přejezd do ČR.
6. den:Kolem poledne návrat domů.
Avignon Avignon most Levandule Provence

Termíny a ceny

Vysvětlivky

  • D: Cena za osobu

Cena zahrnuje

  • 4x ubytování v hotelu***
  • 4x snídani
  • pobytovou taxu
  • dopravu klimatizovaným busem s WC
  • průvodce
  • zákonné pojištění

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • vstupy: Orientační částka na vstupy a jízdenky: cca 100 EUR (příklady vstupů: Avignon – papežský palác 15 €, Rousillon 3 €, St.Paul 5 €, Les Baux 10 €, Pont du Gard 3 €, vláček v Marseille 8 € aj.)

Příplatky

  • 4x večeře (příplatek: 1500 Kč)
  • 1/1 pokoj (příplatek: 3300 Kč)

Provence

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí