CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 1686

Hotel Paradise Beach *****

Bulharsko
Svatý Vlas
Hotel se nachází v Robinsonově zátoce, 8 km severně od Sv. Vlasu (Bulharsko), 30…

8Počet dnů:

10.09.2022Termíny od:

17 490 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Hotel se nachází v Robinsonově zátoce, 8 km severně od Sv. Vlasu (Bulharsko), 30 km od letiště v Burgasu. Jeho poloha zaručuje klid a soukromí, stejně jako dostatečnou zábavu a noční život v blízkém Slunečném pobřeží. Nádherná písečná pláž z něj dělá perfektní místo k rekreaci a rodinné dovolené. Hotel tvoří několik čtyřpatrových budov, které mají společnou halu s recepcí, panoramatický výtah na pláž, lobby bar s výhledem na moře, hlavní restauraci, bar u bazénu, bar na pláži, venkovní bazén pro dospělé a děti, obchody, dětský klub, dětské hřiště, autopůjčovnu a směnárnu.

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky mají balkon, sociální zařízení, fén, televizi, telefon, minibar a klimatizaci.
Studia mají navíc oddělenou dvoulůžkovou ložnici a obytný prostor s možností až 2 přistýlek. Ve studiu s výhledem na moře je možno ubytovat 4 osoby. Ve studiu bez výhledu na moře je možno ubytovat až 5 osob.

Stravování: all inclusive

Ultra All Inclusive:
Stravování formou bufetu v hlavní restauraci snídaně 7:30–10:00, oběd 12:30–14:30, večeře 18:00–22:00.
Během snídaní nápoje: teplé nápoje, limonády a voda z automatu. Během oběda a večeře nápoje: místní alkoholické nápoje, točené pivo, sekt, víno, limonády a voda z automatu.
Bar Joy 10:00-23:00: místní alkoholické nápoje, točené pivo, sekt, víno, limonády a voda z automatu, teplé nápoje, koktejly. pozdní snídaně 10:30-11:30, odpolední svačina 16:00-18:00.
Pool bar Deep 10:00-22:30: místní alkoholické nápoje, točené pivo, sekt, víno, limonády a voda z automatu, teplé nápoje, koktejly. Zmrzlina 10:00-17:30.
Bar Bowling : místní alkoholické nápoje, točené pivo, sekt, víno, limonády a voda z automatu, teplé nápoje, koktejly.

Stravování začíná obědem v den příjezdu a končí snídaní v den odjezdu. Pokud se některé z těchto jídel nestihne, nebude se kompenzovat v jiný den. Na vyžádání předem je možné dostat při pozdním příjezdu nebo brzkém odjezdu balíček se sendvičem, ovocem a vodou.

Animační programy: 10.6.-7.9. 6 dní v týdnu animační programy pro děti i dospělé.

Zdarma použití bazénu vč. lehátek a slunečníků blízko pláže, do naplnění kapacity.
Zdarma plážové osušky.
Zdarma WiFi na recepci a v pokojích.
Zdarma sejf na pokoji.

Doprava: letecky

Doprava do Bulharska je zajištěna letadly Boeing 737-800 české letecké společnosti Smartwings.
Předpokládaný letový řád (místní časy):
7 nocí - sobota:
Brno-Burgas 12:00-14:50, Burgas-Brno 20:50-21:50
10/11 nocí:
středa: Brno-Burgas 12:40-15:30, Burgas-Brno 16:15-17:15
sobota: Brno Burgas 12:00-14:50, Burgas-Brno 20:50-21:50

Časy letů jsou orientační. Závazné časy letů budou uvedeny v pokynech na zájezd, které budou zaslány zákazníkovi před odjezdem e-mailem nebo poštou.

V ceně letu je jedno odbavené zavazadlo na osobu o hmotnosti do 23 kg
a jedno příruční zavazadlo do 8 kg.
Rozměry odbaveného zavazadla - součet jeho délky, šířky a výšky včetně držadel, postranních kapes a koleček nesmí přesáhnout 250 cm. Rozměry příručního zavazadla - max. 55x45x25 cm.
Sdružování zavazadel (součet hmotností za více osob do jednoho zavazadla) není povoleno.

Hotel Paradise Beach - Sv. Vlas - Bulharsko Hotel Paradise Beach - Sv. Vlas - Bulharsko Hotel Paradise Beach - Sv. Vlas - Bulharsko Hotel Paradise Beach - Sv. Vlas - Bulharsko Hotel Paradise Beach - Sv. Vlas - Bulharsko Hotel Paradise Beach - Sv. Vlas - Bulharsko Hotel Paradise Beach - Sv. Vlas - Bulharsko Hotel Paradise Beach - Sv. Vlas - Bulharsko Hotel Paradise Beach - Sv. Vlas - Bulharsko Hotel Paradise Beach - Sv. Vlas - Bulharsko Hotel Paradise Beach - Sv. Vlas - Bulharsko Hotel Paradise Beach - Sv. Vlas - Bulharsko Hotel Paradise Beach - Sv. Vlas - Bulharsko Hotel Paradise Beach - Sv. Vlas - Bulharsko Hotel Paradise Beach - Sv. Vlas - Bulharsko

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu tam i zpět
  • ubytování příslušné kategorie na 7 nocí s vyznačenou stravou
  • letištní taxy a palivový příplatek
  • transfery letiště/hotel/letiště
  • činnost stálého delegáta

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh a storna ERV pojišťovny (doporučujeme připlatit)
  • Slunečník a 2 lehátka na pláži (platba na místě)
  • Bowling, Playstation a další hry (platba na místě)

Svatý Vlas

Letovisko Sv.Vlas leží u stejného zálivu jako Sluneční pobřeží s mezinárodním oceněním Modrou vlajkou. Od ostatních letovisek černomořského pobřeží se výrazně odlišuje. Jeho jižní část je postavena s rozmyslem, má dobudované silnice, zeleň i ostatní služby a u rekreantů navodí atmosféru luxusnější dovolené. K tomu přispívá i nově vybudovaný velký jachetní přístav, kde milovníci vodních sportů mohou obdivovat drahé jachty VIP klientů, ale najdou zde i méně honosné lodě k pronájmu, až po rybářské bárky místních obyvatel. To všechno na dosah centra Sv. Vlasu, kde je řada obchodů, restaurací, barů a rychlých občerstvení s velmi příjemnými místními cenami. V centru je i velká diskotéka. Od Slunečního pobřeží dělí letovisko cca tři kilometry, které můžete překonat procházkou nebo využít místní dopravu včetně zejména pro děti atraktivního mořského taxíku, který jezdí z přístavu do Nesebaru. Některé dny své dovolené tak můžete trávit na plážích rušného Slunečního pobřeží, navštívit zdejší aquapark, případně si užít v jednom z mnoha nočních podniků. Sv.Vlas si oblíbili také klienti, které trápí dýchací potíže, protože zde začíná pohoří Stará Planina a hory a moře pro ně vytváří obzvlášť příznivé prostředí. Pláže s pozvolným vstupem do moře jsou vhodné pro děti i neplavce. Mnoho klientů si toto letovisko oblíbilo i pro krásné výhledy na moře a večerní překrásně osvětlené panorama Slunečního pobřeží a Nesebaru. Transfer z letiště trvá cca 35 minut.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

Paříž, nejkrásnější místa, doprava, hotel, snídaně, průvodce - od 4.490 Kč!!

PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
25. - 28.10.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,28 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí