CK Pohoda Itálie Zájezd č. SIC-BAI

Sicílie - Hotel Baia Degli Dei ***

Itálie
Sicílie
Poloha: Tento příjemný hotel se nachází u moře v překrásném zálivu Recanati - Giardini…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Tento příjemný hotel se nachází u moře v překrásném zálivu Recanati - Giardini Naxos, jen pár kilometrů od Taorminy. Volně přístupná oblázkovo-písčitá pláž se nachází přímo u hotelu, k dispozici je i placený soukromý úsek pláže. V blízkosti hotelu jsou bary, restaurace a obchody. Autobusová zastávka je od hotelu vzdálena cca 300 m.

Pláž: Oblázkovo-písčitá pláž leží přímo u hotelu, hosté mohou využívat i placený soukromý úsek pláže. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Akce : NOVINKA

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu : Recepce, terasa s možností posezení, hotelová restaurace a bar, Wi-Fi v recepci zdarma.

Vybavení pokoje : Vlastní sociální zařízení, klimatizace, telefon, trezor, fén, balkon nebo terasa.

Stravování: polopenze

Polopenze- snídaně servírované bufetovou formou. Večeře servírované o 3 chodech, salátový a předkrmový bufet včetně 1/2 l minerálky, 1/4 vína, piva či nealko nápojů.

Doprava: letecky

Baia degli dei Baia degli dei1 Baia degli dei2 Baia degli dei3 Baia degli dei4 Baia degli dei5 Baia degli dei6 Baia degli dei7 Baia degli dei8 Baia degli dei9 modica noto obrázek 1.JPG obrázek 2.JPG P5263335.JPG P5263368.JPG P5263376.JPG P5263381.JPG ragusa Sicilia - Agrigento Sicilia - Catania Sicilia - Messina Sicilia - Palermo - Monreale Sicilia - Trapani - Pantelleria Sicílie 12 Sicilie1 Sicilie10 Sicilie11 Sicilie2 Sicilie3 Sicilie4 Sicilie5 Sicilie6 Sicilie7 Sicilie8 Sicilie9

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Sicílie

Sicílie je největším ostrovem ve Středomoří a zároveň největším a nejjižnějším regionem v Itálii. Od italské pevniny je oddělen Messinskou úžinou, která v nejužším místě měří jen 3 km. Od Afriky je Sicílie vzdálena asi 140km. Ostrov má trojúhelníkovitý tvar a omývají jej 3 moře – ze severu Tyrhénské, z jižní strany Středozemní a z východu Jónské. K Sicílii patří také velké množství ostrovů: na severu jsou to ostrovy Eolie (Liparské), ostrov Ustica, na západě ostrovy Egadi a na jihu souostroví Pelagie a Pantelleria. Ostrov Sicílie je rozdělen do 9-ti provincií – Agrigento, Caltanisetta, Catania, Enna, Messina, Palermo, Ragusa, Siracusa a Trapani. Hlavním městem ostrova je Palermo. Tipy na výlet: Palermo, jehož centrum tvoří křižovatka a náměstí Piazza Vigliena, které Sicilané neznají jinak než „ I Quattro Canti“ (Čtyři rohy) a odkud se dá jen za pár minut dojít k nejzajímavějším pamětihodnostem města – Normanský palác s římskými, arabskými a byzantskými slohovými prvky, barokní kostely podél hlavní třídy Corso Vittorio Emanuele, pobřežní promenáda Foro Italico či Villa Giulia s krásnou botanickou zahradou. V městě Palermo má také jedno z hlavních sídel italská mafie. Trapani přístav, který leží na západní straně ostrova a je proslulý zejména svými kostely – katedrála S. Lorenzo, Chiesa del Collegio dei Gesuiti nebo kostel Santa Maria del Gesú. Agrigento, které se rozprostírá v místech, kde v antickém období stál Akragas, jedno z nejvýznamnějších měst tohoto období. Jižně od města Agrigento leží Údolí chrámů (Valle dei Templi), které se řadí k nejpůsobivějším komplexům starořeckých staveb. Město Siracusa (Sirakusy) a jeho Parco Archeologico, muzeum Museo Archeologico Regionale Paolo Orsi, barokní kostel Santa Lucia alla Badia, chrám Athény nebo ruiny Appolonova chrámu. Taormina a její řecké divadlo, odeion, Palazzo Corvaia nebo dóm.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí