CK Pohoda Slovinsko Zájezd č. 1001

Slovinské lázně Radenci o Velikonocích – Termály a víno

Slovinsko

NECHTE SE HÝČKAT, ZAPOMEŇTE NA ZIMU! Stopadesátiletá tradice lázní Terme Radenci…

4Počet dnů:

29.03.2024Termíny od:

9 790 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

NECHTE SE HÝČKAT, ZAPOMEŇTE NA ZIMU!
Stopadesátiletá tradice lázní Terme Radenci je nejlepším doporučením. Když k tomu přidáme 250 slunečních dní za rok a legendární minerální vodu, kterou si natočíte přímo u pramene nebo si jejích bublinek užijete v koupelích, máte zde báječný relax.
Lázně Terme Radenci naleznete v Pomurské nížině, na pravém břehu řeky Mury v severovýchodním Slovinsku, blízko hranic s Rakouskem a Maďarskem. Lázně Terme Radenci jsou známé lázeňské městečko s ještě známějšími léčivými prameny s vyvěrající minerální vodou Radenska.
Klienti mohou využít bazénový komplex o rozloze 1.460 m2 s termální vodou 29 – 37°C, který obsahuje plavecký bazén s vyhřívanou vodou (teplota do 29 °C), vnitřní i venkovní termální bazén (teplota 33 °C), vnitřní bazén s teplými gejzíry, vodní mi tryskami, protiproudem, vodním hřibem, tobogánem a bazének se studenou vodou.
Ubytováni budete v hotelu Radin****, který byl vybudován na přírodním zdroji minerálních vod. Hotelový komplex je chodbou přímo přepojen s termálními bazény i léčebným centrem "Tři srdce".

Ubytování: hotel ****

Ubytováni budete v hotelu Radin****, který byl vybudován na přírodním zdroji minerálních vod. Hotelový komplex je chodbou přímo přepojen s termálními bazény i léčebným centrem "Tři srdce".

Stravování: polopenze

snídaně i večeře bufety

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:Odjezd časně ráno, přejezd přes Rakousko do Slovinska. Příjezd do lázní Radenci, ubytování, podvečerní relax v lázních, které jsou přístupné přímo z hotelu, nocleh.
2. den:Relax v termálních lázních, pro zájemce odpoledne možnost vycházek v okolí, popř. návštěva nedalekých vinic Kapelski vrh s možností návštěvy sklípku. Nocleh.
3. den:Výlet do města Ptuj považovaného za nejkrásnější město Slovinska - architektonickou klenotnici: dominikánský klášter, hrad Ptuj s regionálním muzeem, městská radnice, městská věž a socha Orfea, popř. romantická procházka podél řeky Drávy. Možnost návštěvy vinařství Pullus s prohlídkou a ochutnávkou. Poté absolvujete putování za vínem - vinná cesta Jeruzalem - pohoří ljutomersko-ornoške proslavilo nejen víno, ale i nádherná krajina, která září živými barvami v každém ročním období - možnost malého oběda ve vinařské vesničce Jerusalém, romantická cesta mezi vinnými sklípky, ochutnávka místních vyhlášených vín. Návrat do Radenci, relax v lázeňském komplexu, večeře, nocleh.
4. den:Ráno relax v lázeňském komplexu, v poledních hodinách odjezd, přejezd do ČR.
1 Terme Radenci 10 lázně Radenci 11 lázně Radenci 12 lázně Radenci 13 lázně Radenci 14 lázně Radenci 15 lázně Radenci 16 lázně Radenci 17 vnitřní bazén Radenci 18 vnitřní bazén Radenci 19   studna s minerální vodou Radenci 2 Terme Radenci 20 studna s minerální vodou Radenci 21   vnější bazén 22   prameny 23 řeka Mura 3 Hotel Radin 4 hotel Radin 5 hotel Radin 6 hotel Radin 7 lázně Radenci 8 lázně Radenci 9 lázně Radenci Ptuj 2 Ptuj 2 Slovinsko   vinice 1 Slovinsko   vinice 2

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 3x nocleh – hotel Radin**** - dvoulůžkové pokoje s vl. přísl.
  • 3x polopenze - bufety
  • celodenní vstup do bazénového komplexu
  • doprava – klim. bus
  • povinné pojištění CK

Příplatky

  • pobytovou taxu 1,27 EUR / os. / den (příplatek: 1,27 €)
  • přihlašovací poplatek 1,5 EUR / os (příplatek: 1,5 €)

Slevy

  • first minute 500 do 25. 2. 2024

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí