CK Pohoda Černá Hora Zájezd č. MEP026

Ulcinj - Komplex Ada Bojana ***

Černá Hora
Ulcinj, Ulcinjská riviéra
Pobyt v Černé Hoře může přinést úžasný zážitek také vyznavačům nudismu, pokud se…

10Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Pobyt v Černé Hoře může přinést úžasný zážitek také vyznavačům nudismu, pokud se vydají na romantický ostrov v deltě nádherné řeky Bojana. Na přímo pohádkovém ostrově (s rozlohou 600 ha) leží ubytovací komplex Ada Bojana, který Vám poskytne dokonalé zázemí. Bydlet budete ve vkusně vybavených bungalovech, s vlastním sociálním zařízením.
Letní dovolená v Černé Hoře potěší hlavně turisty, kteří preferují ničím nerušený dovolenkový pobyt. Zájezd na tomto krásném místě můžete využít jak k relaxaci, tak i k návštěvě starobylého města Ulcinj, kde objevíte dochované památky, tržiště, obchůdky a spoustu cukráren.

Dovolená v Černé Hoře na ostrově, který je s pevninou spojen pouze mostem, se bude velmi líbit naturistům. Letní zájezd do Černé Hory je totiž zavede na krásnou, odlehlou pláž s velmi jemným pískem.

Poloha: pro vyznavače klidné a romantické dovolené jsme připravili speciální nabídku klubového komplexu Ada Bojana, který se nachází na cca 600 ha velkém ostrově v deltě řeky Bojana (ostrov je s pevninou spojen mostem). Podél toku řeky Bojany se nacházejí romantické restaurace. Ada Bojana je také výborné výchozí místo pro podnikání výletů za krásami Černé Hory. Jedná se o naturistický komplex se dvěma oddělenými plážemi. V areálu je možné se setkat i s naturisty, pro které je však vyčleněna samostatná pláž.

Pláž: překrásná písečná pláž v bezprostřední blízkosti, velice jemný písek a pozvolný vstup do moře, plážový servis (za poplatek).

Vybavení: recepce, restaurace, aperitiv bar, sportovní plochy, minimarket.

Sport a zábava: tenisové kurty, fotbalové hřiště, jízda na koních, kitesurfing, vodní sporty na pláži, plážový volejbal, plážový fotbal (vše za poplatek).

Náš názor: romantické místo pro ideální rodinnou pohodovou a ničím nerušenou dovolenou. Ada Bojana je proto nazývána v Černé Hoře RÁJ U NÁDHERNÉ PLÁŽE. Váš názor na hotel Dobrý den, s Kovotourem jsme letos letěli úplně poprvé a hlavně kvůli bezpečnosti jsme zvolil Evropskou lokaci - Černou horu. Zájezd jsme objednali jen pár hodin před odletem a už samotný proces objednávky dával tušit, že s organizací problém nebude. Doslova za pár minut jsem na mailu měl potvrzený zájezd a nezbylo, než se rychle sbalit a vyrazit na letiště. Autobusem jsme se vydali do Ada Bojany a čekal nás šok - velmi příjemný. Pláže prázdné, upravené... až se tomu nechtělo věřit. Hned po příjezdu se nás ujala paní delegátka Bohunka, která nás v rychlosti zasvětila do toho nejnutnějšího s tím, že informacemi nás zahltí až večer. Na večerní schůzce nám podala spoustu užitečných informací a najednou už jsme si připadali jako "domácí" a ne jako čerstvě ubytovaní turisté. Její služby jsme využili mnohokrát - při výletech, ale i při konzultaci jak postupovat v případě zrušeného výletu. Mohu říct, že to byla skvělá, lidská a velice ochotná paní na správném místě. Více takových... Od ubytování v Černé Hoře jsme velké očekávání neměli. Vše ale bylo čisté, funkční, denně uklizené a nakonec i v tomhle ohledu příjemné překvapení. Závěrem bych už jen chtěl poděkovat Kovotouru za nádhernou, klidnou a perfektně zorganizovanou dovolenou. Příští rok budeme Vaše nabídky určitě projíždět jako první. S pozdravem Martin R., Domoradovice, okres Opava

Poznámka : Příplatky: příplatek za ubytování v bungalovu tpu L (LUX) +3 990 Kč/týden, příplatek za neobsazené lůžko +3 990 Kč/týden. V komplexu je možné ubytovat domácího mazlíčka (pes) za poplatek 5 EUR za den, platí se na místě.

Akce :
*AKCE až 12.000 Kč IHNED
Platí pro zájezdy v termínech označených příslušnou akcí. Bližší podmínky akce naleznete na www.kovotour.cz . Objednejte zájezd pomocí odkazu "Objednat".

Ubytování: hotel ***

Typ A - jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s balkonem nebo terasou, umístěné v jednoposchoďových budovách cca 70 m od pláže, vlastní soc. zařízení (nově zrekonstruované), TV, klimatizace a lednička. Typ L - vkusně vybavené zděné dvoulůžkové bungalovy s možností až jedné přistýlky s terasou, vlastním soc. zařízením, TV, klimatizací. Nachází se v blízkosti pláže či přímo na pláži.

Stravování: all inclusive

PLNÁ PENZE S NÁPOJI - snídaně a večeře formou švédských stolů, obědy servírované výběrem ze dvou menu. Ke snídani káva, čaj, mléko, nealkoholické nápoje v neomezeném množství, k obědu a večeři alkoholický nápoj (pivo nebo víno) + neomezené množství nealkoholických nápojů. Za příplatek ALL INCLUSIVE: V restauraci: snídaně a večeře formou švédských stolů, obědy servírované výběrem ze dvou menu. Ke snídani káva, čaj, mléko, nealkoholické nápoje v neomezeném množství, k obědu a večeři alkoholický nápoj (pivo nebo víno) + neomezené množství nealkoholických nápojů. V plážovém baru v době 12:00 - 22:00, místní alkoholické (víno, pivo, rakija) i nealkoholické nápoje v neomezeném množství.

Doprava: autokarem

0081.JPG 009.JPG 1276319_691120987565399_1890808631_o1 Ada (8).JPG Ada Bojana upr Ada Bojana web Ada Bojana.. Ada Tip A ada tip a bungalovi B_IMG_6840_w B_O foto (3) B_O foto (4) Disko.JPG IMG_4982_a IMG_5806_a IMG_5815_a IMG_5868_a IMG_6216_a IMG_6289_a main O foto (1) O foto (2).JPG Type A rooms (18) Type A rooms (8) Type L rooms (13)

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Ulcinj

Nejjižněji položené město černohorského pobřeží, za starých časů známé jako opevněné sídlo pirátů, patří dnes ke známým a atraktivním letoviskům. Ulcinj má 217 slunečních dní v roce, které umožňují koupání od dubna do listopadu. Četné minarety a orientální trhy dávají městu mimořádnou atmosféru.

Ulcinjská riviéra

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí