CK Pohoda Francie Zájezd č. 383073

Asterix Park a Paříž, tématický hotel 3*- noční přejezd (ZÁJ)

Francie

TIP!!! Velmi oblíbený a kvalitní zábavní park, návštěva Paříže. Tématické ubytování…

4Počet dnů:

28.10.2015Termíny od:

5 500 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

TIP!!!
Velmi oblíbený a kvalitní zábavní park, návštěva Paříže.

Tématické ubytování přímo v areálu parku.

ASTERIX PARK
Jedná se o nejbláznivější tématický zábavní park ve Franci, leží severně od Paříže a patří k těm, které se stále zvětšují a investují do nových atrakcí. Park je zaměřen na známé francouzské komiksové hrdiny, galské válečníky Asterixe a Obelixe, kteří vzdorovali římským legiím pomocí kouzelného magického lektvaru. Těšte se na 42 atrakcí a zajímavá představení. Při troše štěstí vám druid nabídne i kouzelný nápoj, po němž se z vás stane nepřemožitelný hrdina.

Areál je velmi příjemný a nabízí perfektní zábavu pro menší děti i milovníky adrenalinu. Ve spoustě obchůdků lze pořídit originální suvenýry, v restauracích a bufetech se bez problémů posilníte. Nechybí zde ani dětské hřiště.

Zážitky si určitě odnesete z ANTICKÉHO ŘECKA, ŘÍMSKÉ ŘÍŠE, GALSKÉ VESNICE, ANTICKÉ CESTY i od VIKINGŮ. Mezi nej atrakce patří:
POZOR MENHIR - novinka z roku 2019, kino 4D se speciálními efekty, sál pro 300 lidí. Právě zde postavičky na 15 minut opět ožijí...
PEGASŮV EXPRESS - novinka 2018, rychlá jízda v antickém Řecku. Přibližně kilometr dlouhá horská dráha bez loopingů, ale se spoustou zatáček, výjezdů a divokých sjezdů...
DISCOBÉLIX - atrakce z roku 2016, která si získala ocenění TOP ATRAKCE ROKU. Všichni vědí, že Obelix jako malý kluk spadl do kouzelného lektvaru, odkud pochází jeho síla. A tak když hodí diskem, tak ten letí a letí a letí a točí se a točí... Nasedejte, jedeme!!!
OZIRIS - beze sporu patří mezi nojvější a velmi povedené atrakce. Adrenalinová zavěšená horská dráha, která je nejvyšší a nejrychlejší dráhou ve Francii. Patří k ní zcela nově vybudovaná tématická část - Egypt.
LA TRACE DU HOURRA - zajímavá bobová dráha, která která Vás přenese do pravěku a budete se řítit rychlostí 60km/hod. kolem skal a stromů.
GOUDURIX - na této šílené horské dráze se zatočíte 7x hlavou dolů ve výšce 37m nad zemí v rychlosti 75km/hod.
MENHIR EXPRESS - to jsou klády na vodě, na kterých absolvujete pád z výšky 13m do vody! Trochu osvěží a po právu patří tato atrakce mezi nejlepší vodní atrakce ze všech evropských parků.
TONNERRE DE ZEUS - dřevěná horská dráha (až 85km/hod.!), která byla veřejností vyhlášena Nejlepší dřevěná horská dráha v Evropě
TRANDÉMONIUM - strašidelný zámek
GALSKÁ VESNIČKA - projdete se několika galskými domky, vyzkoušíte Obelixovo boty a u vchodu do vesničky se s oblíbenými postavičkami můžete vyfotit.

PAŘÍŽ
Během návštěvy města si nejvíce vychutnáte tato místa:
EIFFELOVA VĚŽ - ocelová pařížská dominanta vysoká 324m. postavena u příležitosti stého výročí velké francouzské revoluce a Světové výstavykterá se v Paříži konala v roce 1889.
CENTRUM PAŘÍŽE - během okružní jízdy městem, která z velké části povede kolem řeky Seiny, si vychutnáte známé památky jako muzeum Louvre, katedrála Notre Dame, třída Champs-Elysées, Vítězný oblouk...

Ubytování: hotel ***

HOTEL LES TROIS HIBOUX *** - ubytování je ve 2 až 4 lůžkových pokojích s příslušenstvím (pro větší pokoje nás kontaktujte). Jedná se o tématický hotel, který je součástí celého komplexu. Hlavní jeho výhodou je pohodlí, které nabízí. Ať už rodinná atmosféra a krásné okolí, tak i následující benefity:
- setkání s postavičkami na hotelu
- přednostní vstup do parku o 30 min dříve pro ubytované hosty
- z hotelu přímý vstup do parku

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Praha (20:00), Beroun (20:15), Rokycany (20:50), Plzeň (21:10), Sv. Kateřina (22:15)

Program zájezdu

1. den:Odjezd ve večerních hodinách, noční přejezd přes Německo do Francie.
2. den:Dopoledne příjezd do Paříže, okružní jízda podél řeky Seiny kolem známých památek - muzeum Louvre, náměstí Svornosti, Elysejská pole, Vítězný oblouk. Zastávka u Eiffelovy věže, zde volno k její individuální návštěvě nebo možnost např. plavby lodí po Seině či návštěvy mořského světa Aquarium de Paris. V odpoledních hodinách odjezd k Asterix Parku, který se nachází severně od Paříže. Zde ubytování přímo v areálu v tématickém hotelu Les trois hiboux***. Možnost večeře v hotelové restauraci. Nocleh.
3. den:Po snídani na hotelu možnost setkání s postavičkami Asterixe a Obelixe. Následně celodenní návštěva Asterix Parku, kdy je areál otevřen pro hotelové hosty o 30 min. dříve než pro všechny návštěvníky. Celý areál se nachází v krásné přírodě a zábava je zde zaručena jak pro malé návštěvníky, tak pro milovníky adrenalinu. Během dne možnost shlédnout show, navštívit galskou vesničku s oblíbenými postavičkami atd. Park je velmi originální a promyšlen do posledního detailu. Atmosféra parku je naprosto jedinečná... Večer odjezd zpět.
4. den:Návrat ráno/dopoledne.
Disneyland 1 Disneyland 2 Disneyland 3 Disneyland 4 Disneyland 5 Disneyland 6 Disneyland 7 Disneyland 8 Disneyland 9

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • autobusovou dopravu
  • 1x nocleh se snídaní v hotelu Les Trois Hiboux 3*
  • celodenní vstupné do Asterix Parku
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění Pandemic:
  • 50 Kč / dítě / den
  • 70 Kč / dospělý / den

Slevy

  • dítě do 2 let (sleva: -2700 Kč)
  • dítě 3 - 11 let (sleva: -800 Kč)

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,67 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí