CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 62210

Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel **

Chorvatsko
Perna, Dalmácie - Dubrovnická oblast
Hotel Komodor je starší hotel pavilónového typu, leží cca 3 km od města Orebiče v…

10Počet dnů:

25.08.2017Termíny od:

6 530 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Hotel Komodor je starší hotel pavilónového typu, leží cca 3 km od města Orebiče v sousedství městečka Kučište, v části zvané Perna, u křišťálově čistého moře s překrásným výhledem na město a ostrov Korčula. Jedná se o starší hotel, všechny pokoje CK ZEMEK jsou částečně renovovány - sociální zařízení, postele, noční stolky, koberce, závěsy. Skříně, okna a lampy zůstaly původní. Pokoje jsou dvoulůžkové a třílůžkové strana k moři (není zaručen pohled na moře), VŠECHNY VYBAVENY LEDNIČKOU A STOLNÍM VENTILÁTOREM - za letních veder neocenitelné. Doporučujeme pro méně náročnou klientelu.
Hostům je k dispozici restaurace, aperitiv bar, terasa, TV místnost (možnost uložení zavazadel při příjezdu/odjezdu), malá samoobsluha a stánek s vodními rekvizitami přímo na dvoře hotelu, druhá malá samoobsluha u horní recepce kempu Perna, gril restaurace na pláži s hudebními večery v letních měsících. Hotel nemá funkční výtah.
V přízemí hlavní budovy je jídelna. Vstup do jídelny v plavkách není povolen (polstrované židle). Při první večeři v den příjezdu si vyberete stůl, číšníci Vás zapíší, stůl Vám zůstane po celý pobyt. K večeři salátový bufet bez omezení - lze volit ze 4-5 druhů zeleniny a to rajčata, okurky, krouhané zelí červené nebo bílé, kyselé okurky - chutná obdoba našich "rychlokvašek", červená řepa, papriky, listový salát, k dochucení balsamico a olivový olej.
Nápoje i jídlo není možno vynášet ven ani donášet vlastní dovnitř.
V recepci lze zakoupit přístup na internet. Doporučujeme raději využít internet na pláži v grill restauraci, kde v případě zakoupení občerstvení či nápojů na vyžádání obdržíte 24 hodinový WI-FI přístup zdarma. V recepci je také možno (mimo víkendy) měnit peníze včetně CZK.
Před hotelem se nachází cca 600 m dlouhá oblázková pláž s pozvolným vstupem, vhodná pro děti. Pláž je vzdálena cca 50-200 m od objektu, jsou tu dvě sprchy. Lze zde zapůjčit lehátka za cca 20-25 KN/lehátko/den, slunečníky zde nepůjčují.
Ke sportovnímu vyžití slouží hřiště pro plážový volejbal kousek od sprch, vodní sporty a další. Vynikající podmínky pro windsurfing a potápění, v blízkosti škola windsurfingu. Uložení vlastního surfu si domlouváte individuálně vedle v kempu Perna, přímo v hotelu to není možné.
U horní recepce před obchodem zastavuje linkový autobus do Orebiče k trajektišti nebo na opačnou stranu do Viganje a Lovište v zadní části poloostrova Pelješac. Určitě si nenechte ujít návštěvu historické Korčuly, lodě odplouvají z Orebiče nebo přímo z hotelového mola - možno cestovat individuálně i organizovaně. Informace o výletech (nejen Korčula, ale i dále do Dubrovníku, Medzugorje atd.) získáte u našeho delegáta, který zde vykonává delegátské schůzky.
AD může být řízena dvěma způsoby. Autobus může přímo zajíždět na poloostrov Pelješac v případě dopravy zajištěné u partnerské dopravní společnosti či může být organiována přestupem na trajekt v přístavu Ploče, kdy trajektem klienti cestují sami bez doprovodu zástupců CK, následný transfer z přístavu Trpanj (polostrov Pelješac) je zahrnut v ceně a je zajištěn os.autem/mikrobusem do ubytovacího zařízení chorvatskými partnerskými společnostmi dle smlouvy s CK. Přesné informace budou uvedeny až v odbavení klienta.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, aperitiv bar, restaurace a lá carte, televizní místnost, samoobsluha, parkování.

Sport a zábava: plážový volejbal, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, bowling.

První dítě do 12 let řádné lůžko (3.lůžko) se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

Cena dospělé osoby v 1/1 pokoji je cena při obsazení 1/2 pokoje pouze jednou osobou (single use) - na vyžádání, jedná se o pokoj bez lednice.

Ubytování: hotel **

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** Foto - Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel ** polopenze jídelna htl Komodor

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - snídaně menší švédský stůl, večeře výběr ze 3 menu+salat bufet+desert, 1 nápoj u večeří - 0,2 l ovocné šťávy nebo vína
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků 1x týdně
  • závěrečný úklid
  • doprava
  • povinný jednorázový přihlašovací poplatek - 2 EUR/osoba

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři
  • pobytová taxa - POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/u prodejce)

Perna

Nevelká obec, která je vzdálená cca 3 km od turistického města Orebic. Leží bezprostředně pod horou sv. Ilije. Přímo naproti přes záliv se nachází starobylá Korčula. Stejně jako v jiných místech Orebičské riviéry, je i zde patrný ochranný vliv horského masivu na severní straně. V obci je také několik restaurací, kde je možné ochutnat  plody moře i tradiční dalmatinská jídla.

Dalmácie - Dubrovnická oblast

V jižní Dalmácii - Dubrovnické riviéře se nachází zvláště zajímavá delta Neretvy, lesnatý poloostrov Pelješac se známými vinicemi, městečko Ston proslulé chovem ústřic a škeblí a především Dubrovník, který je na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Moře je zde dosti hluboké s výrazně modrou barvou. Návštěvníky přitahuje i ostrově Mljet s národním parkem či rozlehlými písečnými plážemi.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí