CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 41085

Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel ****

Chorvatsko
Lošinj , Mali Lošinj
Poloha: do 150 m od moře Vybavení: wellness centrum, bazén venkovní mořská voda,…

8Počet dnů:

24.09.2022Termíny od:

11 660 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: wellness centrum, bazén venkovní mořská voda, sprchy na pláži, dětské hřiště, sauna, lehátka u bazénu, slunečníky u bazénu.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio.

Dítě do 5 let na přistýlce (rozměr 75x180 cm) se 2 dospělými osobami v pokoji Standard Plus balkon moře - ZDARMA !!!

Dítě do 12 let na přistýlce (rozměr 100x185 cm) se 2 dospělými osobami v pokoji Premium balkon moře či balkon park - ZDARMA !!!

Dvě děti do 12 let na přistýlce (3.,4.lůžko) se 2 dospělými osobami v pokoji Suite balkon moře - ZDARMA !!!

Pokoj Suite se skládá z jedné dvoulůžkové ložnice a denní místnosti s gaučem o velikosti 100x185 cm, možno obsadit maximálně dvěma dospělými osobami a dvěma dětmi do 12 let (obě děti jsou zdarma).

Domácí zvířata nejsou povolena.

Možnost stravy pro alergiky na předchozí vyžádání.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 11.3.2022 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15% !!! ( PRO TERMÍNY POBYTU 21.5. - 4.6.)

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 11.3.2022 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10% !!! ( PRO TERMÍNY POBYTU OD 11.6.-2.7.; 9.-21.7.; 3.9.-24.9.)

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Aurora (wellness&conference) hotel

Hotel Aurora je moderní hotel a nachází se v zátoce „Sunčana Uvala“ v nejkrásnější části ostrova, obklopený borovicovým lesem, vzdálený asi 2 km od centra města. Hotel je centrálně klimatizován nebo vytápěn, je v provozu po celý rok, má 4 patra a 3 výtahy.

Pokoje jsou dvoulůžkové, typu Standard, Standard Plus, Classic, Premium a pokoje Suite. Pokoje Standard a Classic nemají možnost přistýlky. U pokojů Standard plus je přistýlka možná pouze pro dítě do 5 let, u pokojů Premium je přistýlka možná pro dítě nebo dospělou osobu. Pokoj Suite se skládá z dvoulůžkové ložnice a denní místnosti s možností 2 přistýlek (přistýlky pouze pro děti do 12 let).

Všechny pokoje jsou prostorné, moderně vybavené, mají SAT/TV, telefon, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, WI-FI, balkon. Pohled na moře má pouze pokoj Premium BM. U ostatních pokojů na mořskou stranu je pohled na moře částečně zakryt stromy. Pokoje Classic mají pohled na les a tenisové kurty. Minibar za poplatek.

Hostům je k dispozici klimatizovaná restaurace s částí á la carte a terasou s překrásným výhledem na moře, lobby bar, kavárna, směnárna, kadeřnický salón, prodejna s novinami a suvenýry, ambulance, pně vybavený konferenční sál pro 350 hostů. Hotel má venkovní bazén s mořskou vodou, dětský bazén, vnitřní bazén s vyhřívanou mořskou vodou (v sezóně uzavřen); dále klienti mohou využít služby wellness centra Aura botanic SPA (za poplatek kromě saun, relax zóny) – obsahuje relax zónu, několik druhů saun, jacuzzi, solarium, masážní a kosmetický salón.

V blízkosti hotelu slouží ke sportovnímu vyžití fitness centrum, tenisové kurty, škola tenisu, víceúčelové hřiště na míčové hry, minigolf, kuželky, pétanque, plážový volejbal, stolní tenis, půjčovna jízdních kol, vodní sporty a další. Pro děti a dospělé je organizovaná bohatá celodenní animace ve spolupráci s hotelem Vespera, kluby pro děti dle věku.

Pláže jsou přírodní kamenité s upravenými plochami na slunění, dvě oblázkové pláže s hrubým pískem vhodné pro malé děti, vzdálené 50-150 m od hotelu. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži v ceně (omezený počet). Na pláži je dětské hřiště a také záchranná služba, několik restaurací á la carte. V blízkosti je nudistická pláž. 

Ač Mali Lošinj v překladu znamená  „Malý“, se svými cca. 6500 obyvatel se jedná o největší město na ostrově, větší než Veli (Velký)  Lošinj, sídlo vzdálené cca. 4 km.  Centrum Maleho Lošinje lemuje zátoku Luka Mali Lošinj, kde je také marina,  disponuje množstvím restaurací, kavárniček, cukráren i jinými kvalitními službami, kterými zpříjemňuje pobyt turistům hledajícím zábavu i klid, krásné čisté moře vhodné mimo jiné ke šnorchlování, k jachtingu, windsurfingu, příležitosti k vycházkám  a cyklistickým výletům. Během sezóny se přímo na náměstí konají různé akce, vystoupení folklorních skupin, koncerty, průvody mažoretek, taneční vystoupení, vystoupení pěveckých souborů a další. Bohatá vegetace v okolí města i zátokách dosahá až k plážím a poskytuje příjemný stín. Tento borový les je součástí chráněného lesního komplexu Čikat. Není bez důvodu, že celý ostrov Lošinj má status klimatických lázní, prospěšných především alergikům, astmatikům a osobám s poruchou imunity.  Město poskytuje možnosti ubytování v soukromí především v nových vilkách v novější zástavbě. Pokud dáváte přednost ubytování s polopenzí, cca. 2-3 km od města podél zátok Čikat a Sunčana Uvala (Veli Žal) je dostatek příležitostí  k pobytu v hotelích či bungalovech různých kategorií viz naše nabídka, odkud se velmi příjemnou procházkou pohodlně dostanete do města. V sousedství  hotelu Vespera + vedlejšího hotelu Aurora máte k dispozici FKK pláž. Na protějším ostrůvku Susak je úžasná písečná pláž dosažitelná motorovým člunem.

Ubytování: hotel ****

Stravování: polopenze

Doprava: vlastní

Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel **** Foto - Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel ****

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x snídaně - bohatý švédský stůl
  • každodenní úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • WI-FI
  • parkovné
  • Na pokojích župan a dom. přezůvky, dále sauna, relax zóna a posilovna (dle obsazenosti), využívání venkovního bazénu s mořskou vodou a vnitřního bazénu s vyhřívanou mořskou vodou (otevřen pouze mimo sezonu), lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži (omezený počet), 1 ručník a taška na pláž/osoba/pobyt, denní a večerní animační programy pro děti a dospělé v hotelu Vespera, pro děti Mini-club (5-8 let), Junior-club (8-12 let) a Teen-club (12-16 let) s aktivitami 6 dní v týdnu vyjma pondělí mimo sezónu
  • sportovní aktivity: aerobic, aqua aerobic, různé typy cvičení, fitness centrum v samostatné budově před hotelem s výhledem na bazény i moře

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • pobytová taxa – POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/u prodejce)
  • povinný jednorázový přihlašovací poplatek - 25 KUN/osoba - platí se na místě v recepci
  • parkování 10 EUR/den (parkování před hotelem) - platí se na místě v recepci
  • večeře za příplatek (platí se v CK/u prodejce)
  • dětská postýlka - 8 EUR/den - platí se na místě v recepci

Lošinj

Ostrov ve vnějším pásu souostroví je dlouhý 31 km, průplavem oddělený od ostrova Cres. Hlavní obce ostrova jsou Mali Lošinj, Veli Lošinj a Nerezine. Díky teplému mořskému proudu má mírné a příjemné podnebí a dostatek vegetace. Na ostrově najdeme pozůstatky starého osídlení, jako opevněná ilyrská sídla, římské vily a románské poustevnické kostelíky. Ostrov Lošinj vyniká speciálním léčivým klimatem, k němuž přispívá i množství různorodé vegetace. Ta společně s mořským vzduchem působí blahodárně zejména při dýchacích potížích a alergických reakcích na pyly. Specifické mikroklima s absolutně čistým vzduchem je způsobeno situováním ostrova daleko od pevniny uprostřed velmi čisté části otevřeného Jaderského moře, jehož vody umývají ostrov ze všech stran. Nejrychlejší spojení s ostrovy je zajištěno trajektem z Valbiska na ostrově Krk do Meragu na ostrově Cres.

Mali Lošinj

Největší obec na ostrově Lošinj je tradičně velmi oblíbeným místem pro letní i zimní pobyt, slouží i jako klimatické lázně. Předností je příjemné podnebí, kvalitní služby turistům a dobré možnosti koupání v čistém moři. Ve staré části města najdeme domy z období baroka a klacisismu, ale nabízí i starší památky, jako je např. benátská strážní věž z 15. stol. u farního kostela. Mali Lošinj je spojen promenádou s obcí Veli Lošinj.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí