CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 921001

Hotel Alem**

Chorvatsko
Baško Polje, Baška Voda, Makarská riviéra, Dalmácie - Splitská oblast
Letovisko Baško Polje se nachází na Makarské riviéře, 2 km jihovýchodně od velkého…

8Počet dnů:

03.08.2024Termíny od:

13 620 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Letovisko Baško Polje se nachází na Makarské riviéře, 2 km jihovýchodně od velkého populárního letoviska Baška Voda, 8 km severozápadně od Makarské. Vyniká krásnými plážemi z drobných oblázků, bohatstvím okolních borových lesů a jedinečnou přírodní scenérií, jíž dominuje vápencový hřeben pohoří Biokovo. Podél pobřeží vede promenádní cesta pro pěší, po které se lze dostat do všech okolních středisek, např. do Bašky Vody to je cca 20 minut pěšky krásnou procházkou.

PROČ PRÁVĚ ALEM?
* Zajímavá cena
* Děti zdarma
* Nově opravené pokoje a recepce hotelu
* Nápoje k večeři
* Klidné místo v příjemném parku u pláže
* Krásné pláže vhodné i pro malé děti a neplavce
* V blízkosti rušnějšího střediska Baška Voda - 20 minut procházkou po
pobřeží

Ubytování: hotel **

HOTEL ALEM **
Hotelový komplex je tvořen hlavní třípatrovou budovou bez výtahu a jednopatrovými pavilony depandancí, které leží v hustém piniovém lesoparku pod horským masivem Biokovo.
Středisko je spojeno pobřežní promenádou s městem Baška Voda, která je dlouhá asi 2 km. Komplex je tvořen hlavní budovou a samostatnými jednopatrovými pavilony.
Vybavení: Recepce s trezory, směnárna, hotelová restaurace, kavárna, terasa. V recepci hotelu Alem je dostupná WIFI, pro hosty zdarma, ale počítejte s nižší rychlostí spíše pro vyřízení emailů, naše CK za sílu signálu neručí. V areálu se také nachází obchod se suvenýry, samoobsluha.
Parkování zdarma pro hosty hotelu a depandance. Domácí zvíře povoleno za poplatek (zvíře je nutno nahlásit při rezervaci).

Ubytování:
Hlavní budova: Nově opravené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, s vlastním příslušenstvím a balkonem. Pokoje economy jsou orientovány na parkovou stranu a jsou veliké přibližně 12,50 m² (ty my nemáme v nabídce), pokoje standard jsou nepatrně větší a jsou směrovány na parkovou nebo mořskou stranu. Všechny pokoje jsou jednoduše a účelně vybaveny novým nábytkem. Nově opravené pokoje nemají rekonstruované koupelny. Hotel má tři patra bez výtahu.

Depandance: nově zrekonstruované dvoulůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím se nacházejí v jednopatrových depandancích, pokoje jsou vždy obráceny na mořskou stranu a mají balkón. Pokoje v depandancích mají i krásně zrekonstruované koupelny. Přistýlky na vyžádání.

Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře, vzdálené asi 50 – 100 m. Ke sportovnímu vyžití slouží hřiště pro míčové hry, plážový volejbal, stolní tenis, petanque a další. Komplex nabízí vynikající podmínky pro koupání.

Stravování: polopenze s nápoji

Stravování: snídaně a večeře švédský stůl, u večeře domácí točené nápoje: pivo nebo víno nebo šťáva nebo minerální voda bez omezení.

Doprava: vlastní

lze zakoupit autobusovou dopravu
cena jízdenky dle místa nástupu v ČR
cena od 3050,- Kč

13 15 16 3 5 69 94 95 Depabdabce Alem   9 standard pokoj Depandance Alem   10 standard pokoj s přistýlkou Depandance Alem   11 standard pokoj s přistýlkou Depandance Alem   12 standard pokoj s přistýlkou Depandance Alem   13 standard pokoj   koupelna Depandance Alem   14 standard pokoj   koupelna Depandance Alem   15 standard pokoj   koupelna Depandance Alem   16 standard pokoj   koupelna Depandance Alem   7 standard pokoj Depandance Alem   8 standard pokoj Depandance Alem 1   balkón Depandance Alem 2   standard pokoj Depandance Alem 3  standard pokoj Depandance Alem 4   standard pokoj Depandance Alem 5   standard pokoj Depandance Alem 6   standard pokoj Exteriér hotel Alem Hotel Alem 1   pokoj Hotel Alem 2   pokoj Hotel Alem 3 pokoj Hotel Alem 4 pokoj Hotel Alem 5 pokoj Hotel Alem 6   koupelna Hotel Alem 7 recepce Hotel Alem 8   recepce Hotel Alem 9   recepce

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
03.08.2024 10.08.2024 8 13 620 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • 7x nocleh
  • 7x polopenze – snídaně a večeře švédský stůl, u večeře – neomezená konzumace domácích točených nápojů (pivo, víno, vody, limo)
  • každodenní úklid, výměny ručníků
  • závěrečný úklid

Cena nezahrnuje

  • místní taxa
  • jednolůžkový pokoj 70% - již v ceníku

Příplatky

  • registrační poplatek jednorázově a pojištění 0,35 EUR / týden 420 Kč 18 a více let (příplatek: 420 Kč)
  • registrační poplatek jednorázově a pojištění 12 - 17,99 let 210 Kč (příplatek: 210 Kč)
  • registrační poplatek jednorázově a pojištění do11,99 let 100 Kč (příplatek: 100 Kč)
  • doprava - klim. bus – 3.050 Kč (příplatek: 3050 Kč)

Baško Polje

Baško Polje je skutečně místem, kde se hory snoubí s mořem. Vzdálenost od Bašky Vody je cca 20 minut, dojdete sem pohodlnou procházkou kolem moře a můžete tak strávit odpoledne nebo večer v rušném středisku. Procházky se nabízejí i směrem na cca 8 km vzdálenou Makarskou, kde cestou můžete navštívit kouzelné vesničky Promajna, Bratuš, Krvavica a další. Výjezd nahoru sv. Jure, nejvyšší horu Biokova patří k největším zážitkům, podobně jako lodní výlety na nedaleké ostrovy.

Baška Voda

Téměř na okraji Makarské riviéry se nachází známé letovisko s třpytivě čistou vodou a jedinečným pobřežím pod horami Biokova - BAŠKA VODA. Osada byla známa již v době antické. Jsou v ní dva kostely a má jen 1600 stálývh obyvatel. Nad Baškou Vodou leží Bast, zypická podbiokovská vesnice, podle níž dostala Baška Voda jméno. Směrem k Makarské jsou nejznámější pláže v Promajně a Bratuši.

Makarská riviéra

Nejkrásnější a nejvyhledávanější část Dalmácie, pobřežní oblast pod pohořím Biokovo, jehož nejvyšší vrcholky dosahují výšky přes 1700 m a vytvářejí nádhernou kulisu nízko položené zelené krajině u moře. Z mnoha míst se přes úžinu otevírá pohled na ostrovy Brač, Hvar a hory Korčuly v pozadí, i na masiv poloostrova Pelješac.

Dalmácie - Splitská oblast

Dalmácie – Splitská oblast je jiné označení Splitsko-dalmatské župy, která se nachází v jižní části Chorvatska a sousedí na jihu s Dubrovnickou oblastí, na severu s Šibenickou oblastí, na východě s Bosnou a Hercegovinou a na západě s Jaderským mořem. K oblasti patří řada ostrovů a ostrůvků, např. ostrovy Brač, Hvar a Vis. Hlavním městem je Split. Lákadlem turistů jsou především letoviska Makarské riviéry.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí