CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. HR002

Chorvatsko - Národní parky Chorvatska a koupání

Chorvatsko
Zadar, Tisno, Šibenik, Kornati, Paklenica, Krka
Již několik sezón absolutně nejúspěšnější zájezd, který v sobě spojuje návštěvu několika…

10Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Již několik sezón absolutně nejúspěšnější zájezd, který v sobě spojuje návštěvu několika národních parků v Chorvatsku (Kornati, Krka, Paklenica, Plitvická jezera) a prohlídku jednoho z nejkrásnějších měst Chorvatska - Šibeniku, s dostatkem času na slunění a koupání v příjemném letovisku Tisno, na hranici severní a střední Dalmácie.

Na všechny prohlídky je dostatek času, náročnost výletů můžete zvolit podle vlastního uvážení, většinou se jedná o pohodové nenáročné vycházky.

Ubytování: vila

Rodinná vila v městečku Tisno, 2-lůžkové, nebo 3-lůžkové pokoje se soc.zařízením a ledničkou, velká terasa, vzdálenost od moře cca 200 metrů. Připojení wifi k dispozici zdarma. Povlečení a ručníky jsou k dispozici. K dispozici vybavená kuchyně, společná pro dva pokoje

Stravování: vlastní

možnost dokoupení polopenze na místě - i jen několik jídel za týden, chorvatská kuchyně - velmi příjemná restaurace vzdálena 300 metrů od ubytování, přímo na břehu moře , servírovaná, velmi chutná strava. Snídaně rozšířená kontinentální, večeře výběr z menu. K večeři nápoj (voda) v ceně.

Doprava: autokarem

klimatizovaný autokar, v místě výlety klimatizovaným mikrobusem
Odjezdová místa téměř z celé ČR
Praha, Příbram, Písek, Č.Budějovice, Jihlava, Brno a další, za některá nástupní místa je vyžadován příplatek.

Program zájezdu

1. den:odjezd z ČR v odpoledních hodinách - různá nástupní místa
2. den:dopoledne příjezd na ubytování v Tisnu , celodenní volno s možností koupání na místních plážích
3. den:snídaně, celodenní lodní výlet na souostroví Kornati (fakultativně), pro ostatní, kteří se nebudou chtít zúčastnit, koupání na plážích ostrova Murter
4. den:snídaně, celodenní výlet do NP Paklenica (veškeré informace včetně pěkné interaktivní prohlídky parku najdete na adrese: www.paklenica.hr ) , turistika, jeskyně Manita peč, v podvečer možnost koupání
5. den:dopoledne výlet do NP Krka - vodopády na řece Krka, možnost koupání,odpoledne krátký výlet do Šibeniku , individuální prohlídka starého přístavního města, kterému dominují katedrála sv.Jakuba, gotické kostely, renesanční radnice a a biskupský palác
6. den:celodenní volno na plážích Tisna a ostrova Murter
7. den:08:00 hod. přejezd do NP Plitvická jezera, prohlídka parku - délka přestávky 7 hodin od příjezdu. Vstupenky do národního parku Plitvická jezera doporučujeme objednat s předstihem na internetu, na stránkách národního parku (https://ticketing.np-plitvicka-jezera.hr/Index.aspx?l=DE) s časem vstupu od 11:00 hod. Kvůli přeplnění parku v den příjezdu by mohlo dojít k tomu, že plánovaná přestávka nebude na návštěvu parku stačit.
8. den:polodenní výlet do Zadaru
9. den:vyklizení pokojů do 09:00 hod., osobní volno, možnost koupání, v podvečerních hodinách odjezd autobusem do ČR
10. den:příjezd do ČR v dopoledních hodinách
074 075 Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání Foto - Chorvatsko - Národní Parky Chorvatska A Koupání vila Jajaš

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Zadar

Zadar je hlavním střediskem sev. Dalmácie, důležitým dopravním uzlem a místem přímořské rekreace. Je to historicky významné město. O jeho římské minulosti svědčí urbanistické řešení města i množství nálezů a zbytků římských staveb. Jednou z nejpozoruhodnějších památek je předrománský patrový kostel z 9. stol., rotunda sv. Donata. Je to mohutná 27 m vysoká stavba. S ní sousedí trojlodní katedrála sv. Anastácie, monumentální románská stavba. Kromě množství jiných hist. památek stojí za prohlídku Archeologické muzeum, Národní muzeum, Moderní galerie nebo výstava Zlato a stříbro Zadaru.

Tisno

Je malebné městečko s krásnými plážemi, vzdálené 25 km od historického a správního centra Šibeniku a 50km od Zadaru. Rozprostírá se podél zátoky tvořené pobřežím a ostrovem Murter. Leží mezi Národními parky "Krka" a "Kornati". Tisno je vyhledáváno zejména kvůli rozmanitosti pláží (oblázkové, štěrkové a písečné) a také zvláštností okolních památek, jejichž vznik se datuje až k 11. století. V Tisnu je dostatek restaurací, obchodů a kaváren. Tisno je velmi lákavé pro milovníky potápění a šnorchlování. Ideální místo pro klidnou a romantickou dovolenou.

Šibenik

Kornati

K souostroví Kornati patří 152 ostrovů a skal, z nichž 89 bylo díky své neobyčejné přírodní kráse prohlášeno za národní park. Obnažené ostrovy připomínají měsíční povrch a skvěle kontrastují s azurovým mořem. Některé části souostroví jsou pro veřejnost uzavřeny; vyskytují se na nich totiž endemické druhy živočichů a z tohoto důvodu zde probíhají četné výzkumy. Kornati jsou jako stvořené pro všechny, kteří rádi na loďkách objevují odlehlá místa. V chráněných zátokách se vyskytují restaurace, které nabízejí čerstvé ryby a mořské speciality.

Paklenica

Krka

Národní park

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí