CK Pohoda Francie Zájezd č. F002

Francie - Paříž - pohádka na Seině

Francie
Paříž
Pohled na PAŘÍŽ zcela NETRADIČNĚ - díky velké pohyblivosti mikrobusu můžete vidět…

5Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Pohled na PAŘÍŽ zcela NETRADIČNĚ - díky velké pohyblivosti mikrobusu můžete vidět kromě všech známých míst i místa, která účastník žádného autobusového zájezdu nikdy neuvidí !!! Průvodce pouze pro malou skupinku osob !!!

Cestování mikrobusem poskytuje mnohem více možností věnovat se kvalitněji zákazníkovi (průvodce má na starosti pouze 6-7 osob), doba cesty se významně zkracuje, díky daleko větší pohyblivosti mikrobusů a malému počtu zůčastněných je možné program pružně přizpůsobit požadavkům zákazníků.

Poloha: hotely jsou situovány v SV části "Velké Paříže".

Vzdálenosti hotely jsou vzdáleny cca 15 - 20 kilometrů od centra města

Vybavení: pokoje hotelu F1 jsou vybaveny dvojlůžkem a palandou, umyvadlem s teplou a studenou vodou, BTV. Koupelny a WC jsou společné na patře vždy pro několik pokojů.
pokoje v hotelu Etap jsou vybaveny stejně jako pokoje hotelu F1, navíc je na pokoji WC se sprchou.

Doporučujeme: u všech hotelů jsou levné restaurace "Buffalo Gril", kam je možné jít na večeři.

Výhody a nevýhody : výhodou je nižší cena ubytování a většinou velmi klidné prostředí na předměstí města,
nevýhodou je cestování na hotel, pokud se klient rozhodne pro individuální návrat z prohlídky

Ubytování: hotel

moderní hotely mezinárodní sítě Formule 1 a Etap ve čtvrtích Stains, Villepinte nebo Villemomble v dosahu MHD (RER, bus), jednolůžkové, dvojlůžkové, nebo třílůžkové pokoje s BTV. Sociální zařízení společná na chodbě, za příplatek pokoje s vlastním sociálním zařízením.

Stravování: vlastní

bez stravy - snídaně a večeře možné za příplatek

Doprava: autokarem

Autokarem, nebo klimatizovaným mikrobusem, podle počtu přihlášených. Minimální počet osob nutný pro realizaci zájezdu = 7.

Program zájezdu

1. den:(st): Odjezd z v Prahy ve večerních hodinách (19:00). Parkoviště Taxi vlevo před hlavním vchodem do nádraží ČD na Smíchově, další nástupní místo - Plzeň - ČS Shell před autobusovým nádražím (20:00 hod.). Cesta mikrobusem vede přes Plzeň a Rozvadov.
2. den:(čt): ....příjezd do Paříže v dopoledních hodinách - prohlídka Paříže Projížďka městem: Bastila, Rue Rivoli, Královský palác, Louvre, Concorde, Champs Elysées, Vítězný oblouk, Trocadero, Tour Eiffel. Výstup na Eiffelovku, pěší prohlídka města - od Invalidovny přes Place Concorde, Madeleine, Opera, Place Vendome. Odjezd do hotelu, nocleh.
3. den:(pá): Dopoledne prohlídka Louvre, pozdní odpoledne fakultativně projížďka lodí po Seině, večer Montmartre, Pigalle, Sacre Couer, při návratu do hotelu projížďka mikrobusem noční Paříží, návrat do hotelu v pozdních hodinách
4. den:(so): ráno Notre Dame, Sorbona, Lucemburské zahrady, Pantheon, odpoledne Versailles - možnost prohlídky zámku a zahrad, nebo jen zahrad, ve večerních hodinách odjezd, noční přejezd do ČR.
5. den:(ne): příjezd do ČR v ranních hodinách
Foto - Paříž - Paříž - pohádka na Seině * Foto - Paříž - Paříž - pohádka na Seině * Foto - Paříž - Paříž - pohádka na Seině * Foto - Paříž - Paříž - pohádka na Seině * Foto - Paříž - Paříž - pohádka na Seině * Foto - Paříž - Paříž - pohádka na Seině * Foto - Paříž - Paříž - pohádka na Seině * Foto - Paříž - Paříž - pohádka na Seině * Foto - Paříž - Paříž - pohádka na Seině * Foto - Paříž - Paříž - pohádka na Seině *

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Paříž

Paříž je hlavním městem a srdcem země, jejíž jazyk a kultura ovlivnily celý svět. Katedrála Notre Dame, Louvre - jedno z nejznámějších světových muzeí, pařížské kavárny i životem překypující bulváry charakterizují toto úžasné město. Dominantou a turistickou lahůdkou je zcela jistě 300 m vysoká Eiffelova věž i Vítězný oblouk na bulváru Champs Elysées. Přítomnost arabských, židovských, afrických a indočínských čtvrtí přispívá k pestrosti města, v němž žije celá třetina ze všech cizinců ve Francii.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí