CK Pohoda Francie Zájezd č. 157216

Kouzelný Advent v Paříži, vše v ceně, hotel, snídaně, doprava, průvodce

Francie
Paříž
Zažijte kouzelnou atmosféru adventu v Paříži , krásně vyzdobené centrum, vánoční…

4Počet dnů:

06.12.2018Termíny od:

2 490 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Zažijte kouzelnou atmosféru adventu v Paříži, krásně vyzdobené centrum, vánoční trhy s místními lahůdkami i sváteční náladu u katedrály Notre Dame a další světově známé pamětihodnosti Paříže v tomto jedinečném předvánočním čase.

Pro děti až do 14 let další sleva v objednávce.

Vše v ceně, ubytování v hotelu, pokoje s vlastním příslušenstvím, snídaně, zkušený průvodce a doprava zájezdovým autobusem, nástupy po trase přes celou ČR z Ostravy přes Olomouc, Brno, Prahu, Rozvadov BEZ JAKÉHOKOLIV PŘÍPLATKU.

Poznávací zájezd do Paříže - navštívíte a zažijete to nejlepší co Paříž svým návštěvníkům nabízí - Louvre, Eiffelovu věž, Invalidovnu, Champs Ellysées, náměstí Svornosti, Notre Dame a další skvosty.

Můžete také zažít romantickou projížďku lodí po Seině, zažít francouzskou kuchyni a nasát atmosféru jednoho z nejromantičtějších míst na zeměkouli.

Profesionální průvodce Vám umocní Vaše zážitky, rozšíří obzory a bude Vám ve Vašem poznávání nápomocen.

V případě zájmu si můžete realizovat vlastní individuální program - prosíme informovat o tomto průvodce v průběhu zájezdu a dohodnout následný čas a místo, kdy se připojíte ke skupině.

Co Vám na našich zájezdech nabízíme:

KVALITNÍ UBYTOVÁNÍ v pěkném hotelu**+ se snídaněmi, pokoje s vlastním sociálním příslušenstvím.

ZKUŠENÉHO A KVALITNÍHO PRŮVODCE, klienty vysoce hodnoceného za odbornost a přístup ke klientům.

NEJVÝHODNĚJŠÍ CENY VSTUPŮ do památek, muzeí a atrakcí. Naši průvodci vždy v rámci přípravy zájezdu dojednávají jednotlivé vstupy za nejvýhodnějších podmínek pro Vás.

AUTOBUSOVOU DOPRAVA ZÁJEZDOVÝMI AUTOBUSY vybavenými klimatizací, toaletou, s možností občerstvení u řidičů a zkušené řidiče s mnohaletou praxí na zahraničních zájezdech.
Program zájezdu může být individuálně upraven a optimalizován průvodcem. V případě potřeby programu může být využita i místní doprava (metro, apod.) v ceně cca 3€ za přejezd.

Informativní ceny vstupů:
Eifelova věž: 2. patro pěšky 6 euro, 2. patro výtahem 9 euro, 3. patro výtahem 17 euro
Vítězný oblouk: zdarma do 25 let (9,50 euro), Louvre: zdarma do 25 let (15 euro), Musée d´Orsay: zdarma do 25 let (9 euro), Centre Pompidou: zdarma do 25 let (11 euro), Invalidovna: zdarma do 25 let (9,50 euro), Musee Grevin (muzeum voskových figurín) 24,50 euro, studenti 21,50 euro, do 14 let 17,50 euro, Tour Montparnasse 15 euro, 16-20 let 11,70 euro, do 15 let 9,20 euro, plavba po Seině 14 euro.

Ubytování: hotel **+

Hotel Premiere Classe / Hotel Ibis nebo obdobný, poskytuje příjemné ubytování v pohodlných a dobře vybavených pokojích s vlastním příslušenstvím na pokoji (koupelna s umyvadlem, sprchovým koutem a toaletou), satelitní televizí a Wi-Fi přístupem k internetu zdarma.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu včetně nápojů v ceně zájezdu.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: z Ostravy (dopoledne), FM, NJ, Příbor, Hranice, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Praha (17.hod.), Beroun, Plzeň, Rozvadov – časy budou upřesněny dle nástupních míst. VŠECHNA NÁSTUPNÍ MÍSTA JSOU BEZ PŘÍPLATKU!
Doprava: je realizována pohodlnými zájezdovými autokary s toaletou, audio - video okruhem a dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách).

Program zájezdu

1. den: Odjezd.
Odjezdy z ČR po trase z Ostravy přes den, přejezd přes Německo do Francie.
2. den:Poznávací program v Paříži - první den.
Příjezd do Paříže v ranních hodinách, prohlídka centra s adventní atmosférou, vánoční dekorace, miliony žárovek, kilometry vyzdobených ulic světelnými řetězy a „Sapin de Noël“, historické centrum na ostrově La Cité - majestátní Notre Dame, 800 let stará gotická katedrála, proslavená románem Victora Huga "Zvoník u matky boží", Prefektura, Justiční palác, Pařížská radnice, centrum Pompidou, Les Halles s kouzelnou světelnou výzdobou, Královský palác, čtvrť Opera s chrámem Madeleine. Ve večerních hodinách odjezd do hotelu na ubytování. Přesný průběh programu oznámí průvodce před započetím prohlídky.
3. den:Poznávací program v Paříži, druhý den.
Adventní atmosféra Paříže, Invalidovna, dominanta města Eiffelova věž s vánočním dekorem, náměstí Trocadero, Vítězný oblouk, svátečně vyzdobená třída Champs Elysées,, vánoční trhy, náměstí Svornosti (Place de la Concorde), svařené víno (vin chaud) pečené kaštany nebo symbol francouzských vánoc - piškotová roláda ve tvaru polínka. Projížďka lodí po Seině s neobvyklým pohledem na pařížské památky (fakultativně). Přesný průběh programu oznámí průvodce před započetím prohlídky.
4. den:Návrat.
Příjezd domů, výstupy po trase přes den.
Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • doprava
  • přepravní poplatky
  • 1x ubytování nový hotel F1
  • pojištění CK
  • profesionální průvodce

Cena nezahrnuje

  • snídaně 125,- Kč / 1 snídaně
  • kapesné, vstupy cca 35 Euro
  • pojištění léčebných výloh 27,- Kč/os./den

Paříž

Paříž je hlavním městem a srdcem země, jejíž jazyk a kultura ovlivnily celý svět. Katedrála Notre Dame, Louvre - jedno z nejznámějších světových muzeí, pařížské kavárny i životem překypující bulváry charakterizují toto úžasné město. Dominantou a turistickou lahůdkou je zcela jistě 300 m vysoká Eiffelova věž i Vítězný oblouk na bulváru Champs Elysées. Přítomnost arabských, židovských, afrických a indočínských čtvrtí přispívá k pestrosti města, v němž žije celá třetina ze všech cizinců ve Francii.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí