CK Pohoda Itálie Zájezd č. RE/IT605-23

Itálie - Třpytivé Dolomity

Itálie

Hory nádherného pohoří Dolomity hrají ve svítícím slunci všemi barvami. Jednou z…

6Počet dnů:

10.07.2023Termíny od:

11 990 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Hory nádherného pohoří Dolomity hrají ve svítícím slunci všemi barvami. Jednou z nich je také stříbrná. Proč jsou Dolomity stříbrné? Asi hlavně proto, že jsou vápencového původu, ale mnohem romantičtější je pověst o měsíční princezně, které skřítkové rozprostřeli měsíční svit po původně tmavých horách, aby princezna mohla zde žít se svým pozemským princem a nestýskalo se jí po Měsíci. Vydejte se i Vy poznat neskonalou magickou krásu tohoto úchvatného pohoří, kam se každý turista i fotograf velice rád vrací.

Ubytování: ano

hotel

UBYTOVÁNÍ
5x ubytování v hotelu *** ve 2lůžk. pokojích s příslušenstvím

STRAVOVÁNÍ
5x polopenze (snídaně formou bufetu, večeře jednotné několikachodové servírované + salátový bufet). Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 10.07. - 15.07. odjezd Praha, Písek, Příbram, Č. Budějovice

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:1. den zájezdu: Odjezd z Prahy v ranních hodinách. Příjezd do Dolomit. 2. den zájezdu: Výlet do oblasti PASSO DI TRE CROCI . Možnost výjezdu lanovkou do pohoří GRUPPO DEL CRISTALLO s fascinujícími pohledy na CORTINU D´AMPEZZO a rozeklané horské skupiny, které toto středisko obklopují. Výlet na RIF. SON FORCA a přes stejnojmenné sedlo do údolí VAL GRANDE vedoucí nitrem masivu Cristallo. Podél říčky Rio Bosco k chatě OSPITALE . 3. den zájezdu: Městečko SEXTEN ležící v malebné krajině pod velikány Sextenerských Dolomit . Lanovkou k chatě HELM (2 041 m n.m.) a odtud okružní cestou přes chatu RIF. GALLO CEDRONE na vrchol M. ELMO (2 433 m n.m.). Panoramatické rozhledy na Sextenerské Dolomity . Po vyhlídkové vrcholové cestě k chatě SILLIANER HÜTTE (2 447 m n.m.). Zpět lanovkou. Prohlídka SEXTENU . Cestou zpět zastávka u románské katedrály v městečku INNICHEN . 4. den zájezdu: Lanovkou z údolí VAL AURIRA k MICHLREISERALM . Výstup na vrchol SPEIKBODEN (2 517 m n.m.). Panoramatické výhledy na hřeben Zillertalských Alp , tvořící hranici Itálie a Rakouska a na hřebeny hor do vnitrozemí Itálie. Možnost lehčí varianty panoramatickou cestou kolem jezírka SPEIKBODEN na MITTERBERGEN . Cestou výhledy na městečko Sand in Taufers a protilehlé vrcholy. Obě varianty sestoupí přímo do hotelu u městečka Selva dei Molini (Mühlwald). 5. den zájezdu: Výjezd mýtnou silnicí od jezera MISURINA k chatě RIF.AURONZO . Cesta pod majestátní skalní útvar DREI ZINNEN k chtě RIF. LOCATELLI . Pokračování touto úchvatnou krajinou na sedlo PASSO FISCALINO a podél jezírek LAGO GÉNGIA a LAGO DI LAVAREDO k chatě RIF. LAVAREDO a zpět k chatě Rif. Auronzo. Cestu lze zkrátit od Drei Zinnen stejnou cestou zpět. 6. den zájezdu: Pohádkové jezero PRAGSER WILDSEE , které se rozkládá v romantické dolině, kde nad tyrkysovou hladinu vystupují skalní štíty okolních hor např. vrchol GR. APOSTOLO (1 995 m n.m.). Nádherný pěší výlet cestou podél jezera a dále do doliny GRÜNWALDTAL s potokem Finster na Grünwald Alm, který leží na malebné mýtině v centru údolí. Po poledni odjezd do Čech. Příjezd do Čech v pozdních večerních hodinách.
Itálie - Dolomity -  Cadini di Misurina Itálie - Dolomity -  jezero Fedaia a Marmolada Itálie - Dolomity - Cinque Torri Itálie - Dolomity - Cinque Torri Itálie - Dolomity - jezero Fedaia Itálie - Dolomity - Monte Piano Itálie - Dolomity - Passo Pordoi Itálie - Dolomity - průsmyk Falzarego Itálie - Dolomity - Sella - Pordoi Itálie - Dolomity - symbol Dolomit Tre Cime di Lavaredo Itálie - Dolomity - výhledy na Marmoladu a ledovec Belvedere Itálie - jezero Misurina Poznávací zájezd Itálie - Dolomity - Tre Cime di Lavadero

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 5x polopenzi,
  • 5x ubytování v hotelu – 2lůžk.pokoje s příslušenstvím,
  • dopravu lux. klim. busem,
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 2400 Kč,
  • a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • fakult. služby
  • Fakultativní příplatek:
  • komplexní pojištění vč. storna zájezdu 240 Kč,
  • lanovky,
  • MĚNA A KURZ
  • UPOZORNĚNÍ
  • vstupné,

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí