CK Pohoda Francie Zájezd č. 662128

VELKÝ OKRUH ALSASKEM a LOTRINSKEM

Francie

Historická města, hrady, malebná městečka, hrázděná architektura, Malé Benátky, slavné…

6Počet dnů:

30.05.2023Termíny od:

9 190 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Historická města, hrady, malebná městečka, hrázděná architektura, Malé Benátky, slavné katedrály, Vinná stezka, pohoří Vogézy a Schwarzwald, ubytování na jednom místě, možnost připlacení večeří, do Alsaska bez nočního přejezdu, krátké přejezdy.

MOŽNOST DOOBSAZENÍ PRO ŽENU!!!!

Ubytování: hotel ***

4x nocleh se snídaní ve dvoulůžkových pokojích (s vlastním příslušenstvím, TV) v hotelu*** Campanile na okraji Colmaru. Snídaně jsou formou kontinentálního bufetu. Příplatek za jednolůžkový pokoj činí 3.500,- Kč.

Stravování: snídaně

Snídaně jsou formou kontinentálního bufetu. Za příplatek 2.000,- Kč si můžete objednat tříchodové večeře (nejpozději do 15.5. 2023).

Doprava: autokarem

Praha

Program zájezdu

1. den:V 5.30 hodin ráno odjezd od stanice metra Strašnická (V Olšinách, Praha 10). Cesta přes Německo. Průjezd pohořím SCHWARZWALD, procházka ke 160 metrů vysokému Triberger Wasserfall, nejvyššímu německému vodopádu. Zastávka u jezera Titisee. Příjezd do Colmaru. Nocleh. Fakultativně večeře.
2. den:Po snídani přejezd do centra COLMARU, cenného historického města s „malými Benátkami“. Poté cesta po ALSASKÉ VINNÉ STEZCE: hrad Königsburg, malebné vinařské městečko Riquewihr, ochutnávka vína (riesling) a Eguisheim – hrázděné městečko, které bylo označeno „nejkrásnější francouzskou vesnicí roku“. Nocleh. Fakultativně večeře.
3. den:Celodenní program v pohoří VOGÉZY: po snídani přejezd do horského městečka THANN, vyhlídková cesta „Route de Cretes“. Výjezd na nejvyšší hory Alsaska – Grand Ballon a Hohneck. Prohlídka kouzelného městečka s hradem – KAYSERSBERG. Nocleh. Fakultativně večeře.
4. den:Po snídani přejezd do alsaské metropole ŠTRASBURK. Prohlídka historického centra pod ochranou UNESCO s pitoreskní čtvrtí „Petit France“, slavnou gotickou katedrálou se středověkým orlojem, historickými paláci, hrází a kostely. Přejezd k moderním sídlům evropských institucí, které jsou tu umístěny symbolicky na rozhraní Francie a Německa (Rada Evropy, Evropský soudní dvůr Evropský parlament, Evropská komise pro lidská práva. Zastávka v malebném historickém městečku OBERNAI a prohlídka kláštera ST. ODILE na úpatí Vogéz. Nocleh. Fakultativně večeře.
5. den:Po snídani přejezd do regionu Lotrinsko. Prohlídka historického města NANCY, jemuž dal v 18. století velkolepou podobu polský král Stanislav. Ukážeme si elegantní rokokové náměstí Place Stanislas (UNESCO) i vyhlášené secesní památky. Na závěr si prohlédneme lotrinskou metropoli METY s impozantní gotickou katedrálou, která patří k největším a nejkrásnějším v celé Francii. Přes noc cesta do ČR.
6. den:V časných ranních hodinách návrat do Prahy.
Alsaská vinná stezka Alsasko-Konigsbourg Alsasko-Riquewihr Francie-Alsasko Francie-Colmar Francie-Štrasburk Francie-Štrasburk 2

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • D: Cena za osobu

Cena zahrnuje

  • 4x ubytování se snídaní v hotelu Campanile***
  • dopravu klimatizovaným busem s WC
  • průvodce
  • zákonné pojištění

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • Orientační částka na vstupy: cca 60 EUR (1 EUR = 25,- Kč): ochutnávka vína cca 10,- EUR, projížďka loďkou v Malých Benátkách cca 8 EUR, orloj ve Štrasburku 6,- EUR, vodopád Triberger 8,- EUR, hrad Königsburg 9,- EUR

Příplatky

  • jednolůžkový pokoj (příplatek: 3500 Kč)
  • tříchodové večeře (do 15.5.2023) (příplatek: 2000 Kč)

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí