CK Pohoda Česká republika Zájezd č. RE/CZ699-23

Západní Čechy

Česká republika

Synonymem západních Čech je lázeňský trojúhelník Karlovy Vary – Mariánské lázně –…

4Počet dnů:

14.09.2023Termíny od:

5 301 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Synonymem západních Čech je lázeňský trojúhelník Karlovy Vary – Mariánské lázně – Františkovy lázně, který se pyšní největším výskytem minerálních a termálních pramenů a unikátními památkami. Během poznávacího zájezdu navštívíme karlovarský pramen Vřídlo, poslechneme si zpívající fontánu v Mariánských lázních a prohlédneme si půvabné empírové a klasicistní budovy a kolonádu se známou sochou Františka ve stejnojmenných lázních.

Hrad Loket – Bečov nad Teplou – Mariánské Lázně – Lázně Kynžvart – Cheb – Františkovy Lázně – Karlovy Vary

Ubytování: ano

Hotel *** na okraji Mariánských Lázní nabízí 2lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím, TV/SAT, WiFi zdarma, chladničkou a vysoušečem vlasů. Hotelovým hostům je k dispozici relaxační bazén, solná jeskyně, relaxačně-rehabilitační centrum a výtah.

Hotel ***

UBYTOVÁNÍ
2lůžk. pokojích s vlastním příslušenstvím

STRAVOVÁNÍ
polopenze, ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 14.09. - 17.09. A + Ostrava (+700)

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:V ranních hodinách odjezd do západních Čech. Před příjezdem do Mariánských lázní navštívíme královský hrad LOKET . Hrad i přilehlé starobylé městečko trůni na skalnatém ostrohu v meandru řeky Ohře. Jako malý chlapec byl na hradě vězněn budoucí císař Karel IV. K čemu tento mohutný hrad sloužil následně zjistíme během jeho prohlídky. Ubytování v hotelu v Mariánských lázních.
2. den:Po snídani půldenní výlet na středověký hrad a zámek BEČOV NAD TEPLOU . Barokní zámek skrývá ve svých zdech jeden z nejcennějších národních pokladů – relikviář sv. Maura . Odpoledne poznávání centra MARIÁNSKÝCH LÁZNÍ – historické lázeňské domy, novobyzantský kostel Nanebevzetí P. Marie, Zpívající fontána . Z centra Mariánských Lázní výjezd lanovkou k Parku Boheminium , s dokonalými miniaturami nejvýznamnějších českých památek. Večer návrat do hotelu.
3. den:Dopoledne LÁZNĚ KYNŽVART . Lázně byly od počátku 17. stol. majetkem rakouského rodu Metternichů a svou krásou měly konkurovat Mariánským Lázním. V době kancléře Václava Lothara Metternicha hostil zdejší honosný zámek Kynžvart nejednu korunovanou hlavu tehdejší Evropy. Dnes jsou v zámku vystaveny umělecké předměty, zbraně, a především pak kuriozity ze sbírek kancléře Metternicha. Unikátní je rovněž rozsáhlý zámecký park s půvabnými rybníky a romantickými stavbami a pavilony. Odpoledne město CHEB , kde svůj život neslaně skončil Albrecht z Valdštejna. Románský Chebský hrad s Černou věží je jediným zástupcem císařských falcí na našem území. Skutečnou perlou historického centra města je komplex unikátních středověkých domů na náměstí krále Jiřího z Poděbrad nebo kostel sv. Mikuláše z počátku 13. stol. Den zakončí příjemná procházka, v zeleni utopených FRANTIŠKOVÝCH LÁZNÍCH . Symbolem lázní je soška nahého Františka, o které se traduje, že žena, která se dotkne jeho levého palce nohy do roka a do dne otěhotní. Večer návrat do hotelu.
4. den:Po snídani odjezd na prohlídku KARLOVÝCH VARŮ . Jeho historické stavby, lázeňské domy a kolonáda tvoří jedinečnou městskou památkovou rezervaci. Možnost návštěvy sklárny Moser nebo muzea Becherovky . Lanovkou výjezd na rozhlednu Diana nad Grandhotelem Pupp a prohlídka Motýlího domu . Opět lanovkou návrat do centra Karlových Varů a odjezd domů. Předpokládaný návrat do Prahy večer (cca 19:00 hod) a následná cesta dle objednaných nástupních míst.
Poznávací zájezd Česko - Hrad a zámek Bečov nad Teplou Poznávací zájezd Česko - Hrad Loket Poznávací zájezd Česko - Karlovy Vary Poznávací zájezd Česko - Karlovy Vary Poznávací zájezd Česko - Karlovy Vary Poznávací zájezd Česko - Karlovy Vary Poznávací zájezd Česko - Karlovy Vary Poznávací zájezd Česko - Karlovy Vary Poznávací zájezd Česko - Mariánské lázně Poznávací zájezd Česko - Náměstí krále Jiřího z Poděbrad V Chebu Poznávací zájezd Česko - promenáda v Karlových Varech Poznávací zájezd Česko - zpívající fontána v Mariánských lázních

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže
  • : Zájezd je v termínu od 26.5.2023 na zpětné ověření letenek - doobsazení pro muže
  • : Zájezd je v termínu od 26.5.2023 na zpětné ověření letenek - Doobsazení pro ženu
  • : Zájezd je v termínu od 26.5.2023 na zpětné ověření letenek - Dvoulůžkový pokoj
  • : Zájezd je v termínu od 26.5.2023 na zpětné ověření letenek - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou

Cena zahrnuje

  • 3x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • dopravu klim. busem,
  • průvodce CK
  • vstup do bazénu,

Cena nezahrnuje

  • Fakultativní příplatek:
  • Vstupné, platby: Orientační ceny vstupného z roku 2020
  • vstupné, rekreační poplatek, fakult. služby a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí