CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 16163

Umag - Guest House Adriatic Plava Laguna - 7 nocí - BUS

Chorvatsko
Umag, Istrie
Poloha: do 100 m od moře Vybavení: recepce, restaurace, terasa. Sport a zábava:…

10Počet dnů:

01.09.2023Termíny od:

10 250 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: recepce, restaurace, terasa.

Sport a zábava: tenis, vodní sporty.

Destinace: Guest House Adriatic Plava Laguna

SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP PŘI REZERVACI:

-20 % při nákupu do 31. 01. 2023 a 50% platbě do 14.2.2023

-15 % při nákupu od 1.2. do 1.4. 2023 a 50% platbě do 15.4.2023

Guest House Adriatic Plava Laguna (hotel Adriatic) je více jak 40 let starý, ale velmi oblíbený hotel, který je situován 50 m od moře v piniovém háji. Hotel nabízí přiměřený komfort pro jednotlivce, rodiny s dětmi, seniory i sportovně založené klienty. Hotel je vhodný pro nenáročné klienty na ubytování.

Vybavení: Adriatic je vybaven recepcí, lobby barem, venkovní terasou, vhodnou k příjemnému posezení, sálem pro semináře pro max. 50 osob, restaurací À la carte s místními specialitami a pizzou na pláži, internetovým koutkem.

Pokoje: celkem 119 pokojů - dvoulůžkové pokoje bez balkonu, s balkonem či balkonem na mořskou stranu. Pokoje jsou vybaveny jednoduchým starším nábytkem, velmi prostě zařízené!. Některé pokoje mají možnost přistýlky. K dispozici jsou i single pokoje

Stravování: polopenze - snídaně a večeře formou bufetu s nápojem k večeři v ceně z automatu.

Pláže: jsou s betonovými platy, místy vstup pozvolný, místy hloubka.

Ke sportovnímu vyžití slouží blízké sportovní centrum s 8 tenisovými dvorci, školou tenisu a dalšími službami, dále pak možnost vodních sportů např. parasailing, windsurfing, šlapadla, kanoe atd.

Parkování u hotelu zdarma. Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

Check-in 14:00-23:00 hod, check-out do 10:00 hod. • Parkování auta - 1 Eur/den (platba na místě)

Příjezdy možné každý den.

Hotel je otevřen 10.06. - 10.09.2023

Umag je centrem asi dvacetikilometrového pobřežního pásu, který je zaměřen výhradně na turistiku a letní rekreaci. Stará část města s půvabnými uličkami a s domy z různých historických epoch stejně jako pobřežní pás mezi mysem Savudrije až po Dalju, který je protkán překrásnými lázeňskými zátokami, vynesly Umag na turistické výsluní.

Ubytování: hotel **

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

Adriatic - květen 2015 Adriatic, park - květen 2015 Dep. Jadran - květen 2015, pokoj Dep. Jadran mezi stromy - květen 2015 Depandance Jadran Depandance Jadran a hotel Adriatic (vpravo) Foto - Umag - Guest House Adriatic Plava Laguna - 7 nocí Foto - Umag - Guest House Adriatic Plava Laguna - 7 nocí Guest_house_Adriatic_Plava_Laguna_Double_room_Park_side_3P_2 hotel Adriatic hotel Adriatic hotel Adriatic, květen 2015, pohled z terasy

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • ubytování na 7 nocí za osobu, 7 x polopenzi včetně nápojů k večeři, pobytovou taxu,dopravu autobusem, poj. CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta

Umag

Významné přímořské lázeňské středisko na sz. pobřeží Istrie. Jeho původ sahá do římských dob. Staré město si zachovalo typickou středověkou urbanistickou strukturu, významnější památky kromě zbytků hradeb tu však už nenajdeme. Na město navazují rekreační celky Stella Maris a Punta. Na pláže jsou navezeny oblázky a do moře je příjemný, povlovný přístup. Turisté zde ocení i krásný tenisový stadion, antukové kurty a jezdeckou školu. Dopravu tu obstarává turistický vláček.

Istrie

Istrie, největší poloostrov Jadranu o rozloze 3160 km2, je nejvíce rozvinutou turistickou oblastí Chorvatska. Pro svou vzdálenost, členité oblázkové i skalnaté pláže, přerušované pouze zálivy, často se zvolna svažující do moře, křišťálově čistou vodu je ideálním místem pro dovolenou. Istrijské vnitrozemí nabízí značné kulturní a historické bohatství, je bohaté na termální a minerální prameny. Některá městečka a obce si dodnes zachovaly téměř nedotčený středověký ráz. Centrem Istrie je město Pula s mnohými památkami. Mezi nejznámější patří antický Amfiteátr, který dodnes slouží kulturním akcím. Členité pobřeží společně s přírodními krásami a čistým mořem jsou další zárukou strávení nezapomenutelné dovolené. A k dovolené patří také dobré jídlo a pití. Na Istrii jsou věhlasně známá červená vína "teran", "merlot" a "kabernet". Mezi městy Pula a Rovinj se v délce sedmi kilometrů rozkládá souostroví Brijuni, které je jedním ze 7 chorvatských národních parků. Vyskytují se zde vzácné rostlinné a živočišné druhy, rovněž množství historických památek antického, římského a raně byzantského období. Součástí parku je rovněž zoologická zahrada s exotickými zvířaty.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí