CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 23LBUL08 10341

Kiten - Komplex Eos ***

Bulharsko
Kiten
Poloha: Oblíbený hotelový komplex EOS, se nachází cca 350 m od písečné jižní pláže…

8Počet dnů:

24.06.2023Termíny od:

11 070 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Oblíbený hotelový komplex EOS, se nachází cca 350 m od písečné jižní pláže a od severní pláže se nachází cca 800 m. Komplex je rozdělen na dvě budovy EOS I a EOS II. Všechny pokoje v budově EOS I prošly kompletní rekonstrukcí. Hotel nabízí možnost zakoupení stravování formou plné penze, která je podávána v restauraci budovy EOS II. V budově EOS I je restaurace a la carte.

Pláž: Vzdálenost od pláže cca 350 m, písečná s pozvolným vstupem, Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Severní a jižní písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná pro malé děti, bohatá nabídka vodních sportů. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Na severní pláži se nachází tobogán. Mnoha dalších atrakcí ve městě, např. lunapark, letní kino, městské muzeum potápění, spousta pekáren, barů a restaurací. V městském přístavu nabídka celodenního výletu lodí nebo hodinovou projížďku jachtou.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.
Třílůžkový pokoj (TRP): 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.
Čtyřlůžkový apartmán (APT): 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí + 1 dítě / 4 dospělí.

Transfer: Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 70-80 min.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky, třílůžkový pokoj, apartmán pro 4 osoby (ložnice + obývací pokoj s rozkládacím gaučem), vlastní sociální zařízení, balkon, klimatizace, kabelová TV, telefon, malá lednice. Připojení k internetu zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí a restaurace v EOS II, bazén a výtah v EOS I, směnárna na recepci, minimarket.

Stravování: plná penze

SNÍDANĚ formou bufetu. Stravování je podáváno v budově hotelu EOS II. Za příplatek POLOPENZE (snídaně a večeře) formou bufetu nebo PLNÉ PENZE (snídaně, oběd a večeře) formou bufetu. Obědy a večeře jsou včetně neomezených nealkoholických nápojů z post mixu.

Doprava: letecky

Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos *** Foto - Komplex Eos ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Malý fitness, Wi-Fi připojení ve společných prostorách
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • ubytování 7/10/11/14/21 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,

Cena nezahrnuje

  • Sauna, parkování, bezpečnostní schránka na recepci
  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu

Kiten

Menší přímořské městečko leží v těsné blízkosti Primorska cca 60 km jižně od Burgasu. Vyniká mimořádně zdravým klimatem a krásnou přírodou, a to díky spojení lesů a moře. Kitenský záliv je považován za jedno z nejkrásnějších míst jižního Černomoří. Kiten - to jsou dlouhé písečné pláže, které se střídají se skalnatými útesy. Městečko se nachází v podhůří lesnatého pohoří Strandža. Je také známé svým přístavem, kde působí místní jacht - klub. Proto jej také doporučujeme všem milovníkům jachtingu a rybaření. Také v Kitenu, jako i v jiných černomořských střediscích, byla v poslední době otevřena celá řada hotelů, restaurací, kavárniček a obchodů a malá přímořská vesnička se rázem změnila na čilé rekreační centrum. Za ráj rybářů můžeme považovat ústí řeky Karakarač, které se zde vléva do moře.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí