CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 23LBUL08 45049

Slunečné pobřeží - Blue Pearl Hotel ****

Bulharsko
Slunečné Pobřeží
Poloha: Moderní hotelový komplex má ideální polohu přímo u široké písečné pláže…

8Počet dnů:

24.06.2023Termíny od:

17 490 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Moderní hotelový komplex má ideální polohu přímo u široké písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, v centrální části Slunečního pobřeží. Nabízí veškerý servis a komfort, který uspokojí i náročnější klienty. Do historického města Nesebar je vzdálenost cca 4 km. Vzdálenost Sl. pobřeží od letiště Burgas je přibližně 30 km, transfer do hotelu cca 40-50 min.

Pláž: Hotel leží přímo na písečné pláži s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunenčíky na pláži ve vyhrázené části zdarma (dle dostupnosti). Menší dětský koutek. Vodní sporty na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná i pro malé děti. Menší dětský koutek na písku před hotelem. Sl. pobřeží je jedním z největších hotelových a rekreačních turistických center u Černého moře. V letovisku naleznete minigolf, tenisové kurty, aquapark a spousta atrakcí pro dospělé i děti. Dále pošta, poliklinika, kiosky s rychlým občerstvením, sposta útulných restaurací, dětské atrakce, půjčovny sportovních potřeb, zábavní folklórní podniky nebo kasina. Na písečné pláži, která je dlouhá 7 km a na některých místech dosahuje šířky až 200 m, je několik center s nabídkou vodních sportů - skůtry, šlapací kola, vodní lyže, windsurfing, padák, banán a další. V blízkosti starobylé městečko Nesebar, které svádí k večerní procházce. Ke koloritu patří projížďka v drožkách, turistickým vláčkem nebo výlet lodí.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj standard (DBL Standard): 2 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj bez balkonu Economy (DBL Economy): 2 dospělí.
Jednoložnicový apartmán s výhledem na moře (APT 1bedroom): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě.
Dvouložnicový apartmán s výhledem na moře (APT 2bedroom): 4 dospělí / 4 dospělí + 1 dítě / 4 dospělí + 2 děti / 5 dospělých / 5 dospělých + 1 dítě.

Transfer: Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 50-60 min.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkový pokoj standard s výhledem do parku (DBL), bez možnosti přistýlky, vlastní sociální zařízení, malá lednice, klimatizace, TV, telefon, vysoušeč vlasů, balkón. Dvoulůžkový pokoj Economy (DBL Economy) bez balkonu bez možnosti přistýlky. Jednoložnicový apartmán s výhledem na moře (ložnice + obývycí pokoj s možností dvou přistýlek), vlastní sociální zařízení, malá lednice, klimatizace, TV, telefon, vysoušeč vlasů, balkón. Dětská postýlka na vyžádání. Dvouložnicový apartmán s výhledem na moře (2x ložnice + obývycí pokoj s možností dvou přistýlek), vlastní sociální zařízení, malá lednice, klimatizace, TV, telefon, vysoušeč vlasů, balkón. Dětská postýlka na vyžádání.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí 24hod., směnárna, výtah, restaurace s terasou, lobby bar, snack bar, bar u bazénu, bazén s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, aerobic, animační programy, dětský klub (4–12 let), dětské hřiště. Hotel akceptuje platební karty.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, oběd, večeře formou bufetu. Snídaně (7:30-10:00) - formou bufetu a zahrnuje teplé nápoje, nealkoholické nápoje, vodu a různé džusy. Oběd (12:00 - 14:00) - formou bufetu a zahrnuje vodu, džusy, nealkoholické nápoje, točené pivo, víno a alkoholické nápoje výběr místních i dovážených značek. Večeře (18:00 - 21:00) - formou bufetu a zahrnuje vodu, džusy, nealkoholické nápoje, točené pivo, víno a výběr alkoholických nápojů místních i dovážených značek. Dress code na oběd a večeři - Smart casual. Lobby bar (10:00-23:00): teplé nápoje, nealkoholické nápoje, osvěžující koktejly, točené pivo, víno, šampaňské a alkoholické nápoje výběr místních i dovážených značek. Snack bar (10:00-22:00): občerstvení - jídlo a pití. Pozdní kontinentální snídaně (10:00-12:00), teplé a nealkoholické nápoje, točené pivo, víno, šampaňské a alkoholické nápoje výběr místních i dovážených značek. Lehké občerstvení (12:00-18:00) - různé sendviče, hamburgery, hranolky, saláty, čerstvé ovoce, zmrzlinu, teplé a studené nápoje, točené pivo, víno, šampaňské a alkoholické nápoje výběr místních i dovážených značek. Hotel si vyhrazuje právo kdykoli provádět změny v programu.

Doprava: letecky

Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel **** Foto - Blue Pearl Hotel ****

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení v prostorách hotelu, stolní tenis, fitness, plážový volejbal, šipky
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • ubytování 7/10/11/14/21 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,

Cena nezahrnuje

  • Billiard, čistírna, bezpečnostní schránka 10 BGN/den, kryté parkování 20 BGN/den, domácí mazlíček do 5 kg 10 BGN/den, pozdní check out na vyžádání dle dostupnosti
  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu

Slunečné Pobřeží

Slunečné Pobřeží je největším hotelovým letoviskem v Bulharsku. Středisko leží 30 km severně od Burgasu. Dobré klimatické podmínky celé této oblasti, nádherná písečná pláž s postupným sestupem do moře a blízkost historického Nesebru činí ze Slunečného Pobřeží jedno z nejvyhledávanějších míst bulharského Černomoří. Dopravu v letovisku, které je dlouhé několik kilometrů, zajišťuje minivláček a spojení s okolními městy pravidelná autobusová doprava. Transfer z letiště trvá asi 45 minut. Slunečné Pobřeží je ideální místo pro strávení příjemné rodinné dovolené se spoustou lákadel pro děti, ale současně si přijdou na své i mladí lidé, pro něž je tu řada možností zábavy přes den i v noci, stejně jako i senioři, kteří tu najdou příjemný klid. Slunečné Pobřeží je obklopeno bohatou zelení. V posledních letech prodělala většina hotelů zásadní modernizaci a v ničem si nezadá s hotely v leckterém vyhlášeném turistickém letovisku ve Středomoří.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí