CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 23LBUL08 60966

Queen Nelly Park ****

Bulharsko
Kiten
Poloha: Queen Nelly Park Hotel se nachází v městečku Kiten (55 km jižně od Burgasu)…

8Počet dnů:

10.06.2023Termíny od:

13 990 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Queen Nelly Park Hotel se nachází v městečku Kiten (55 km jižně od Burgasu) v bezprostřední blízkosti severní pláže Atliman. Od centra letoviska s nákupními možnosti je vzdálený cca 100 m. Rozléhá se na patnácti akrech malebného parku.

Pláž: Vzdálenost od severní pláže cca 100 m, písečná s pozvolným vstupem, lehátka a slunečníky za poplatek, vodní sporty za poplatek.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (DBL): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí. Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami (DBL 2+2): 2 dospělí + 2 děti. Jednoložnicový apartmán (APP-one bedroom apt.): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě. Family Suite: 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě.

Transfer: Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je 70-80 min.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek, apartmány a rodinné suity (Family suite), vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, klimatizace, Wi-Fi připojení, telefon, TV, mini lednice, balkon nebo terasa. Dětská postýlka na vyžádání za poplatek 6 BGN/den. Family Suite - skládá se ze dvou místností oddělených dveřmi (4 lůžka). Všechny Family Suite mají výhled na bazén. Jednoložnicový apartmán – k dispozici jedna ložnice a obývací pokoj s pohovkou, k dispozici dvě koupelny.

Vybavení: 24-hod. recepce, výtahy, hlavní restaurace, venkovní bazén pro děti a dospělé, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, bar u bazénu, venkovní fitness, venkovní dětské hřiště a vnitřní dětský klub. K dispozici jsou dvě multifunkční sportoviště vhodná pro tenis, volejbal, nohejbal a basketbal.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře formou bufetu, dopolední a odpolední lehké občerstvení, neomezené množství vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů během dne na baru u bazénu (10:00 – 22:00 hod.). Víno (bílé, červené), čepované pivo, vodka, gin, whisky, brandy, mastika, koktejly, čaj, káva, džus, voda, nealkoholické nápoje z post mixu.

Doprava: letecky

Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park **** Foto - Queen Nelly Park ****

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Bezpečnostní schránka na recepci, Wi-Fi připojení k internetu, dětské animační programy
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • ubytování 7/10/11/14/21 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,

Cena nezahrnuje

  • Soukromé parkoviště
  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu

Kiten

Menší přímořské městečko leží v těsné blízkosti Primorska cca 60 km jižně od Burgasu. Vyniká mimořádně zdravým klimatem a krásnou přírodou, a to díky spojení lesů a moře. Kitenský záliv je považován za jedno z nejkrásnějších míst jižního Černomoří. Kiten - to jsou dlouhé písečné pláže, které se střídají se skalnatými útesy. Městečko se nachází v podhůří lesnatého pohoří Strandža. Je také známé svým přístavem, kde působí místní jacht - klub. Proto jej také doporučujeme všem milovníkům jachtingu a rybaření. Také v Kitenu, jako i v jiných černomořských střediscích, byla v poslední době otevřena celá řada hotelů, restaurací, kavárniček a obchodů a malá přímořská vesnička se rázem změnila na čilé rekreační centrum. Za ráj rybářů můžeme považovat ústí řeky Karakarač, které se zde vléva do moře.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí